Dodaj do ulubionych

Gabinet cieni za ścianą....

10.01.14, 13:39
Dziewczyny to jest już niesmaczne...bo po pierwsze po drugie i po trzecie,ja w oczy umie mówic
po czwarte nie tesknie za nikim

Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 13:49
      ..dojaśnic chciałam,bo z nerwów nie napisałam ze to na Szkółce w wątku "Zagubiony pierścionek" znalazłam takie dywagacje..
    • krakuskaa Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 15:18
      Leda Kochanasmile, nic się nie przejmuj tym, że gabinet cieni pożyczaja tematy , tam wszystko się sypie, więc kalkują i kopiują ile można,,jasno widać, że szkółka niestety dogorywa i nic jej nie uratuje, stąd te dziwne zachowania.
      Pozdrawiam Cię serdeczniewink
      • freya_v Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 15:40
        Krakuska ma rację.. Leda to jest problem ich/jej (nie wiadomo kto tam zasugerował że to Ty) a nie Twój. Fakt chcieli odpowiedzi bez bicia to ją dałaśwink nie ma się już nad czym zastanawiaćtongue_out
        trzymaj siękiss
        • leda-is-one Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 16:14

• arrigo35 Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 16:33
            otóż...ja chciałem dodać do wątku,że mój post na Szkółce wczoraj skasowano.posłałem dokumentacje że "miękki siurek" to autorstwo Algarii a nie Magdaleny
            Post był wątku o Królu,Rycerzy i Paziu kielichów.Posłałem, bo mnie szlak trafia jak właścicielka forum używa jako swoje,cudze sformułowania,myśli,określenia-nagminnie podkrada to szczególnie Algarii ,która na tamtym forum miała ogromny dorobek.tak nie można Madziu-miej troszkę i do siebie szacunku,nic nie uzyskasz kasowaniem niewygodnych wypowiedzi i wątków.Popracuj i sama.
            ps.sny które Ty miewasz nie są cudem,miewany je wszyscy,my wiemy że mamy trzecie oko otwarte...to oczywiste.
            Hej Madziu jesteś????!!!!!
            • ja-tekla Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 16:45
              No, to stwierdzenie, ze ona chyba jasnowidząca z otwartym na przestrzał trzecim okiem było...extra zabawne!
              Bo sen miała, ktory się sprawdził!
              Hmm, chyba nie słyszała o snach proroczych itp., że "przytrafiają się' takowe wielu osobom i to nawet niekoniecznie związanym ze światem ezoterycznym.
              A do Ledy - nie przejmuj się, najważniejsze, ze obrączka sie znalazla! A nasza karawana idzie sobie spokojnie dalej, dalej, dalej...
              • algaria Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 17:19
                Ledo
                Czy Ty nie widzisz, że tym wpisem bez bicia się tylko ośmiesza i daje prawdziwe świadectwo sobie? Nie ma rady na głupotę, są tylko leki i to nie zawsze skutkujące

Arrigo
                Dziękuję, że mnie tak mocno bronisz, ale po co się narażasz, nie ma sensu... jak to ładnie Leda mówi o takich sytuacjach co to nic nie wniosą: "nie ucz świni śpiewać, bo tylko czas stracisz i świnie zdenerwujesz" wink

big_grin
                • leda-is-one Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 17:25
                  ale to prawda...z tą świnią....
                  • krakuskaa Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 17:34
                    Dziewczyny nie ma co dziwić się zachowaniom właściciela szkółki, to młoda dziewczyna, nie myśli jak dorośli ludzie, złości się bo nie ma wiedzy i tyle w temacie, stąd usuwanie, banowanie, no ale czego wymagać od kogoś, kto pojawił się na szkółce znikąd, jako prosty "zadawacz" pytania,,
                    • krakuskaa Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 17:50
                      I jeszcze jedno ode mnie na koniec: tutaj na naszym forum się dzieje bo są profesjonaliścismile, a tego potrzeba każdemu forum, obok "pytaczy uczących się" czyli na przykład mnie są też nauczyciele, dzielący się wiedzą, znający temat-
                      • ja-tekla krakuskaa 10.01.14, 17:59
                        Nie,nie! Jestem przeciwna wszelkim ograniczeniom! To nie jest dobry pomysł!
                        Jesli ktos poprosi o wróżbę i ktoś inny zechce powróżyć - to ok.
                        A intencje proszącego to jego problem i już! Nie można wszędzie doszukiwać sie podtekstów, to paranoja za-ściankowa, hihihihi...nie idzmy tą drogą, wiedzmy!
                        • krakuskaa Teklo 10.01.14, 19:11
                          Teklosmile daleka jestem od zaścianku i podtekstów, ale dla mnie to śmieszne, że ktoś się z nas śmieje i drwi ale jak wpada tutaj to jest witamy jak najlepszy gośćsmilesmile, o to mi chodziło. O nic innego.smilesmile
                          Ale jak pisałam nie raz- mam duszę związkowcasmile, widzę na odległość hipokryzję i zaraz mam ochotę się odezwać, żeby ją ujawnić. Nie toleruję obłudy. Koniecsmilesmile
                          • ja-tekla tyż racja... 10.01.14, 19:48
                            Krakuskaa, tyż racja wink
                    • babowa Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 17:57
                      ja tam powtarzam w kolko
                      olac szkolke i jej kierownikow
                      niech sobie tam siedza, niech im oko blyska kolejne
                      zdrowsza jestem gdy nie czytam tych bzdet

szkoda tylko chwilami ludzi, ktorzy naprawde szukaja pomocy a zostaja potraktowani jak intruzi
                      i niech sobie podczytuja, podgladaja i u nas doksztalcaja
                      ich prawo

to, czy to forum szkolki przetrwa to mi wisi i powiewa
                      zalezy mi by nasze smigalo tak jak teraz

ale te aluzje ciagle i dopatrywanie sie w nas ich konkurencji czy osob o nieczystych intencjach - to mi przeszkadza, drazni
                      ale i z tym mozna zrobic porzadek
                      wszystko w swoim czasie

http://i43.tinypic.com/14devqc.gif
                      • leda-is-one Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 18:03
                        smile
                    • algaria Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 18:07
                      Zadawacz pytania to była Julia -
                      Dziwię się że magdalena jest młoda bo mówi, że tarotem zajmuje się od lat i na samej szkółce jest od 2008 roku - To co? dziecięciem w kolebce będąc?

To mi właśnie nasunęło myśl na kolejny wątek do dyskusji
                      • krakuskaa Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 19:15
                        Algario, rocznik 1990,,smile
                        • krakuskaa Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 19:20
                          źródło młodościwink- forum o numerologii,, a pytania o maturę też pamiętam
                          • algaria Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 19:26
                            1990 - to piękny i dobry rocznik - mojej matury big_grin

Wiesz - pytania o maturę to.. mój borsuk ją zdawał w wieku 45 lat wink

a jak wszedł w me progi zawodowe Młody Bóg pod postacią informatyka, który miał skopiować wszystko co znajduje się na komputerach służbowych - to z wrażenia powiedziałam mu, że na jednym z nich jest moja praca maturalna - zamiast powiedzieć że to moja magisterska... Z wrażenia normalnie się cofnęłam big_grin
                            • krakuskaa Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 19:50
                              Algario, czyli twój B. troszkę nietypowo, ale grunt, że plan zrealizował,,,w sumie to ja teraz też już żyję maturą mojego dziecka haha, jutro jedziemy zamówić stosowny garnitur na studniówkę, w sumie to ciężko mi w to uwierzyć, że to już,,,
                            • leda-is-one !!!!!!!!!!! 10.01.14, 19:58
                              Dziewczyny,myślę że ten kubek niekapek nieżle mąci w głowie.....i to mamusi...

jeszcze jak z maturą były problemy..

ale cóż uśmiechnijmy się..wszak mój pierwszy szef mawiał że głupszy mądrzejszego nie obrazi..
                              a jakby co to matur ci u nas dostatek,tyleż prawie dyplomów po wyższych uczelniach.
                              .pozyczyć możemy do "piastowania" stanowiska...
                            • leda-is-one Re: Ledo kochana i arrigo 10.01.14, 20:08
                              eeee...ja moje świadectwo maturalne mogę sprzedać jako biały kruk, z 1973 roku

kto da więcej????
    • inguszetia_2006 Re: Gabinet cieni za ścianą.... 10.01.14, 20:15
      Witam
      Ale ooooo sssooo chodzi?;-P Tak, czy siak, to jest "moje" forum i jak ktoś gryzie, to mu dajemy na drogę Gwiazdę i 6 mieczy. Niech płynie do swoich galaktyk;-D Z błogosławieństwem na drogę, by zamknąć sprawę definitywnie.
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka