Dodaj do ulubionych

krótka piłka

12.01.14, 16:20
Witam,

Oferuję kilka wróżb, króciutkich i konkretnych, z jednej karty. Proszę też o konkretne pytania i oczywiście info zwrotne, żeby sprawdzić, jak karty sobie poradziły wink Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: krótka piłka 12.01.14, 16:26
      Moje finanse w styczniu smile
      • alealejandro Re: krótka piłka 12.01.14, 16:31
        3 puchary

Myślę, że całkiem nieźle. Szału nie ma, ale nie ma też większych problemów. Powinno byc spokojnie, na tyle spokojnie, że będziesz się raczej koncentrować na przyjemniejszych sprawach niż finanse smile
        • algaria Re: krótka piłka 12.01.14, 17:16
          Dziękuję - nie omieszkam odpowiedzieć na początku lutego smile
    • freya_v Re: krótka piłka 12.01.14, 17:27
      Jak przebiegnie moje dzisiejsze spotkanie z partnerem?wink
      • alealejandro Re: krótka piłka 12.01.14, 17:52
        8 pucharów

Hmm, "niepełne szczęście". Spotkanie będzie pełne emocji, ale możesz mieć wrażenie, że nie do końca wszystko jest w porządku. Pojawia się jakiś stres, jakieś niedopowiedzenia może, nostalgia. Nie musi to byc nic poważnego, może po prostu taki bardziej depresyjny dzień wink Pozdrawiam.
        • kashaa_35 Re: krótka piłka 12.01.14, 18:05
          Jak się potoczą sprawy miłosne u mnie w 2014 roku ?
          • alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:48
            4 pucharów

Hmm, bez większych zmian. Jeśli jesteś w związku, to dobry znak - będzie spokojnie i w zasadzie całkiem pomyślnie. Jeśli zaś jesteś singielką, to owszem, będą się pojawiali adoratorzy, ale niezbyt dla Ciebie interesujący. Będziesz miała opcje, jeśli zechcesz, więc może warto się komuś przyjrzeć bliżej smile
            • kashaa_35 Re: krótka piłka 15.01.14, 16:44
              Dziekuje-zweryfikuje w odpowiednim czasie..
        • freya_v Odp 14.01.14, 00:31
          Tak to była nostalgia i bardziej depresyjny dzień. Nie pełne szczęście jak najbardziej bo zabrakło tej jednej małej iskierkitongue_out no i moja nie chęć podczas spotkania bo liczyłam na jakieś fajne pogaduszki a tu klapa zero tematu. No ale było minęłowink
          • alealejandro Re: Odp 14.01.14, 23:44
            Dzięki za odpowiedź smile
            Mam nadzieję, że następne spotkanie już będzie udane smile
    • inguszetia_2006 Re: krótka piłka 12.01.14, 18:03
      Witam
      Poproszę o kartę na drugą połowę stycznia.
      Pzdr.
      Ing
      • babowa Re: krótka piłka 12.01.14, 21:31
        co planuja meza pracownicy wzgledem pracy , tak do konca stycznia, polowy lutego
        mam pewne podejrzenia ale ciekawa jestem takze kart
        napewno dam odpowiedz zwrotna
        smile
        • nagietek123 Re: krótka piłka 12.01.14, 21:34
          Miłość w ciągu 3 najbliższych miesięcy smile Czy się trafi?
          • nagietek123 Re: krótka piłka 12.01.14, 21:36
            Albo: czy warto ponownie nawiązać relację z T.B.?
            • alealejandro Re: krótka piłka 15.01.14, 21:23
              WItam,

Sorry, że z opóźnieniem smile

Na pytanie, czy warto nawiązać ponownie relację z T.B., ukazała się Arcykapłanka. Czyli na razie jest to wielka niewiadoma, jedyna rada to słuchać swojej intuicji. Są sekrety, tajemnice, które nie zostały jeszcze ujawnione, wszystko w swoim czasie. Karta może też wskazywać na osobę trzecią, ale nie musi. Pozdrawiam smile
              • nagietek123 Re: krótka piłka 15.01.14, 21:29
                Bardzo dziękuję, poczekam w takim razie smile
        • alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:56
          10 mieczy

W trakcie tasowania wypadł Sąd. To by wskazywało, ze planują coś wielkiego, typu przewrót wink Karty wskazują na wielkie zmiany. Czy możliwe, że planują odejść z pracy?
          • babowa Re: krótka piłka 15.01.14, 19:51
            alealejandro napisała:

> 10 mieczy
            >
            > W trakcie tasowania wypadł Sąd. To by wskazywało, ze planują coś wielkiego, typu przewrót wink Karty wskazują na wielkie zmiany. Czy możliwe, że planują odejść z pracy?

podejrzewam, ze to odpowiedz na moje kartysmile
            to juz 3 raz , gdy karty mowia o odejsciu pracownikow z firmy
            wiec, juz nawet nie jestem zdziwiona
            dziekuje za czas i konkretna odpowiedz dam na poczatku lutego smile
      • alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:52
        Diabeł

Będzie się działo. Sama najlepiej wiesz, czego dotyczy ten Diabeł - czy to jakiś nałóg, nieciekawa znajomość, czy może coś innego, co Ci spędza sen z powiek. Jeśli nie ma nic takiego, to po prostu możesz się dobrze bawić - suto zakrapiane imprezy, dużo seksu. Żyć nie umierać wink
        • alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:53
          to było dla Inguszetii
        • inguszetia_2006 Re: krótka piłka 15.01.14, 20:01
          alealejandro napisała:
          Diabeł
          Witam
          Dziękuję za wróżbę. Chętnie się jednak pozbędę tego jegomościa z rogami. Ktoś chętny?;-P
          Pzdr.
          Ing
    • alealejandro Re: krótka piłka 12.01.14, 21:36
      Witam smile Dzięki za wszystkie wpisy. Postaram się odpowiedzieć do jutra smile
    • bronxi Re: krótka piłka 12.01.14, 21:41
      to i ja poproszę smile
      czy uda mi się odzyskać pieniądze od oszusta internetowego?< nieuczciwy sprzedawca>
      • krakuskaa Re: krótka piłka 12.01.14, 21:55
        A ja poproszę odpowiedz na takie pytanie: z którym kolegom spotkam się w nadchodzącym tygodniu: kolega z, kolega y, kolega z. Dziękujęsmile
        • krakuskaa Re: krótka piłka 12.01.14, 22:05
          , poprawka literówki, kolega , a z ogonkiem ma byćsmile, pisanie z tel.jest ciężkie,,hdtv
        • krakuskaa Re: krótka piłka 12.01.14, 22:09
          Ojejku, 1.kol.x, 2. y, 3.z.
          Telefon zmienia sam słowa,,hmm dziękismile
          • alealejandro Re: krótka piłka 15.01.14, 00:02
            Hmm, nie wiem, czy to tak wyjdzie całkiem bezosobowo, technicznie. Koledzy jako wielkie niewiadome. Ale spróbujmy...

2 pucharów, 8 pucharów, Wisielec

No więc z kolegą z raczej nie, bo tu są opóźnienia. Z kolegą x razcej tak, z y też powinno się udać, moim zdaniem.

Jestem ciekawa, jak to wyjdzie, daj znać smile
            • krakuskaa weryfikacja nr 1. 15.01.14, 14:51
              dziękujęsmile,
              z panem y dzisiaj spotkanie w przelocie, nie widział mnie, był jak na tej ósemce kielichów hahasmile, on w drodze i ja w drodzewink
      • alealejandro Re: krótka piłka 14.01.14, 23:58
        Dla bronxi:

as mieczy

Tak, uda się. To karta zwycięstwa w walce tongue_out Tak więc powinnaś/powinieneś odzyskać swoje pieniądze.
        • nagietek123 Re: krótka piłka 15.01.14, 09:32
          No i nie wiem, była czy tez nie było dla mnie odpowiedzi? Bo się pogubiłam wink
          • alealejandro Re: krótka piłka 15.01.14, 09:39
            Ups, przeoczylam... Widzialam pytanie, ale potem mi jakos umknelo... Obiecuje dzis postawic karte, wieczorkiem smile
            • nagietek123 Re: krótka piłka 15.01.14, 10:08
              smile
    • owieczka_1983 Re: krótka piłka 15.01.14, 15:54
      Czy ja tez mogę ładnie poprosić smile czy spotkanie w sobotę z Mateuszem będzie udane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka