Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

06.02.14, 11:38
Problemy natury sercowejsad doszło do nieporozumień a w efekcie do rozstania z panem R ..
Czy jest szansa na pogodzenie się i powrót? Czy to już definitywny koniecuncertain
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Prośba o wróżbę 06.02.14, 12:25
      Witam
      Jestem, jestem. Dziś dyżuruję;-P Na pytanie: tak będzie między Freyą a panem R wyciągnęłam 9 kielichów. Brzmi nieźle. To jest mocna karta na pogodzenie się. Ale dobrałam Wisielca, więc chyba trochę potrwa to godzenie się. Rada dla ciebie to: Głupiec. Wyluzuj się. Patrz ufnie w przyszłość. Taki ruch możesz wykonać: As monet. Hm. Karta brama. To od ciebie ma wyjść pojednanie? Czy to jest możliwe w twojej sytuacji? Sama wiesz lepiej. Kto zawinił, kto powinien wyciągnąć rękę do zgody? Jak go kochasz to powodzenia.
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Re: Prośba o wróżbę 06.02.14, 12:35
        Ing dziękuje. Ja nabroiłam więc muszę pomyśleć jak to odkręcićuncertain
        anioł dla Ciebie na dziś:
        FRYWOLNOŚĆ- odtworzenie romantyzmu w związku wymaga od Ciebie pozwolenia na ponowne rozbłyśnięcie Twojej młodzieńczej skłonności do zabawsmile
        jeszcze raz dzięki
      • freya_v Weryfikacja dla Ing 08.02.14, 12:28
        9 puchar- to zgoda ale nie oficjalny powrót do siebie. Wczoraj zadzwonił z pewną propozycją (as monet) i dzięki jej przyjęciu teraz będziemy musieli się spotkać a potem to już się samo potoczy jak w wisielcu bo trzeba będzie czekać na to i tamto. Puki co swobodne rozmowy, jednym z tematów było picie alkoholuwink co mi się zawsze łączy z 9 pucharwink głupiec to pewnie wszystko zacznie się od nowa z czystą kartą (mam taką nadzieję)smile
    • szaman.ka Re: Prośba o wróżbę 06.02.14, 18:11
      Ja Ci zrobiłam rozkład pięciu kart. na Waszą relację.
      1 minione wpływy- Walet kielichów
      2.obecne wpływy- Siła
      3.ukryte wpływy IX buław
      4.rada- 4 buław
      5.Ewentualny wynik,jeśli zastosujesz się do rady - Sprawiedliwość

Myślę,że na korzyść powrotu do związku przemawia karta Siły,czyli zmysłowości,namiętności,ale partner czuje się zraniony IX buław.

Rada- IV buław- należy zamknąć ten etap.Warto odrzucić bezsensowne pragnienie ulepszania partnera.Trzeba wyjaśnić to co się zdarzyło i otworzyć na nowe.
      Karta Sprawiedliwości może wskazywać, że trzeba oprzeć Wasze partnerstwo na równouprawnieniu i jasnych czystych zasadach.
      Karta ta może też wskazywać, że jest to związek karmiczny, który musi się wypalić i partnerzy muszą sobie zwrócić ból, lęki i cierpienie- albo zrównoważyć wszystko wszechogarniającą miłością.
      • freya_v Re: Prośba o wróżbę 07.02.14, 12:48
        Szamanko dziękuję za rozkład.. W ramach podziękowania karta anielska na dziś- JUŻ W KRÓTCE- zdecyduj, czego dokładnie pragniesz, ponieważ to do Ciebie właśnie zmierzasmile
        • szaman.ka Re: Prośba o wróżbę 07.02.14, 13:54
          Dziękuję bardzo !
      • freya_v Weryfikacja dla Szamanki 08.02.14, 12:35
        Masz świetną rękę do kartsmile
        sprawiedliwość- inicjatywa z jego strony. Zadzwonił w sprawie pewnego dokumentu i umowy.. Zasadniczo ta kwestia nas teraz "łączy"
        9 buław- zawsze mi pokazywała charakter naszego związku. Oboje do siebie ostrożnie podchodziliśmy tak było tym razem.. Wiem że jego telefon i akcja z tą umową była dobrze przemyślana bo to pretekst do utrzymania kontaktuwink
        ale karty ogólnie super Ci sytuację pokazałysmile
        dziękismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka