freya_v 08.02.14, 15:23 Jako że walentynki za pasem to proszę o pytania tylko w kwestii uczuciowej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 15:39 co mnie czeka w sferze uczuciowej ( z borsukiem czy też bez - wszystko mi jedno ) Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 15:57 Co mnie czeka w zwiazku i moim T. Prosze o karty Odpowiedz Link
freya_v Kashaa 08.02.14, 16:32 Do końca lutego-5 monet pierwsza połowa marca-król buław druga połowa marca-as mieczy Wygląda na to że Twoje walentynki nie zapowiadają się obiecująco. Możliwy kryzys w związku na tle finansowym.. Zawieje chłodem ale partner z czasem będzie się starał wszystko naprawić i wynagrodzić. Możliwe że wpadnie na jakiś ciekawy pomysł który skonfrontuje z Tobą w drugiej połowie marca. Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Kashaa 08.02.14, 18:58 Kyzys to juz jest. Teraz czekam na to lepsze, co ma nadejsc Dzieki Odpowiedz Link
freya_v Algaria 08.02.14, 16:25 Do końca lutego-król buław pierwsza połowa marca-2 buław druga połowa marca-as monet Do końca lutego jakiś mężczyzna wyraźnie będzie Ci okazywał swoje zainteresowanie oczarujesz kogoś swoją osobą.. Myślę że ów pan sprawi Ci bardzo miłą niespodziankę na walentynki. W marcu szansa na poznanie kogoś nowego. Na początek bierna postawa Twoja jak i owej osoby ale pod koniec marca może być szansa na rozwój znajomości.. Dwie karty z dworu buław pokazują że Twoje życie uczuciowe nie będzie wiać nudą Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 16:03 To też poproszę w kwestii uczuciowej, kiedy spotkam miłość i jak ten ewentualny obiekt rozpoznam? Odpowiedz Link
freya_v Nagietek 08.02.14, 16:43 Sytuacja obecna-4 mieczy czy spotkasz miłość w przeciągu roku- as monet jak go ewentualnie przy sobie zatrzymać-kapłan cecha charakterystyczna pana-5 buław Jesteś obecnie osłabiona i nie masz siły na szukanie owego partnera. Bardziej się izolujesz od otoczenia by odpocząć.. Być może zwątpiłas że on się znajdzie. Będzie nowy partner. As monet daje szansę na stworzenie związku.. Pan ten doceni Twoją dojrzałość i mądrość życiową. On nie szuka kobiety do "oglądania" ale kogoś kto wykaże się dużą wyrozumiałością, powagą, wiedzą.. 5 buław z cechą charakterystyczną kojarzy mi się z kimś kto uprawia jakiś sport oraz kimś kto lubi adrenalinę. Takiego pana napewno zdaleka widać i słychać Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 08.02.14, 16:49 Bardzo dziękuję, faktycznie jestem osłabiona - powody w wątku Algarii... Odpowiedz Link
szaman.ka Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 17:49 To i ja bardzo poproszę. Teraz to już wiem,że nie będzie nic nowego,ale co mnie czeka w ciągu roku w kwestii uczuciowej? Odpowiedz Link
freya_v Szamanka 08.02.14, 18:16 Sytuacja obecna-moc czy znajdziesz miłość w przeciągu roku-5 puchar jak go ewentualnie zatrzymać-3mieczy myślę że obecnie żywisz do kogoś jakieś ciepłe uczucie i trochę się zejdzie zanim się z tym w pełni uporasz.. Ja myślę że spotkasz jeszcze kogoś na swojej drodze ale będzie dużo przeszkód by mógł zaistnieć stały związek.. W przeciągu roku radziłabym Ci się nie angażować mocno w żadne relacje bo możesz zostać bardzo zraniona.. Odpowiedz Link
sabina_online Re: Powróżę chętnym.. 10.02.14, 18:02 To i ja bardzo poproszę. Teraz to już wiem,że nie będzie nic nowego,ale co mnie czeka w ciągu roku w kwestii uczuciowej? Odpowiedz Link
nielaik Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 19:49 Witaj Freya... Kiedyś wywróżyłaś mi, że w marcu kogoś poznam. Trochę się tym przejmuję. Napisz proszę, coś o okolicznościach i miejscu poznania. Po czym poznam tego pana. Śmieszny blondyn, czerwony szalik. Nie wiem, a może jeszcze doradź, jak mam mu wpaść w oko? Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 20:08 -Wiem,wiem,juz miałam wrózone..ale jak wszyscy to i babcia też Pieknie proszę o walentynkową wróżbę Odpowiedz Link
freya_v Leda 09.02.14, 12:23 Do końca lutego - 3 buław pierwsza połowa marca-as mieczy druga połowa marca-wisielec przy trójce buław patrzymy pozytywnie w przyszłość.. Szukamy perspektyw i spędzamy aktywnie czas z najbliższymi. To dobra karta ja ją lubie bo nie ma przy niej biernej postawy jak np w dwójce buław. Do końca lutego będziesz miała napięty grafik. Gorzej w marcu bo tu zbyt dużo myślenia i zastój.. Ale z wisielcem trzeba uważać bo czasami dosłownie wywraca życie do góry nogami coś o tym wiem bo ostatnio w 90% rozkładów mi się pojawia Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 11.02.14, 07:23 Freya_v,dziękuje,no cóz szału nie ma.ale mnie coś ten Walenty nie lubi,obys miała racje,trzymam sie tej wersji ze mi sie wywróci..bo stagnacja straszna jest.DziękiLeda Odpowiedz Link
freya_v Nielaik 09.02.14, 12:12 Sprawdziłam jeszcze raz by ściślej przybliżyć czas pojawienia się tego pana.. Jego spotkasz jeszcze przed końcem lutego ale "aktywny" w Twoim życiu będzie w pierwszej połowie marca bo tu wypadła karta króla buław. Ten pan nie czeka bezczynnie więc Ty jako tako nie będziesz musiała robić coś by zwrócić jego uwagę. On sam bierze sprawy w swoje ręce.. Okoliczności poznania-7 pucharów. Zwracaj uwagę na rzeczy które mają związek z fantasy okoliczności dość nie typowe, nie codzienne, nie standardowe.. Gdzie? Rydwan- albo w jakimś środku transportu albo w podróży. Wybierasz się gdzieś w najbliższym czasie? Jego cecha charakterystyczna 8 pucharów wygląda na to że on może być kierowcą (w połączeniu z kartą powyżej) podróżnik w trasie/w drodze/ przejazdem.. Trudne są takie pytania i zazwyczaj na nie nie odpowiadam żeby nie programować danej osoby na tylko jeden typ mężczyzn bo to są tylko nie potrzebne ograniczenia. Grunt że pan będzie i to nie byle jaki Odpowiedz Link
nielaik Re: Nielaik 09.02.14, 19:11 Cieszę się, że jednak położyłaś karty. 7 kielichów i fantasy, gdybyś nie napisała tego słowa, nie pomyślała bym o takiej rzeczy. Sklep z grami RPG Odpowiedz Link
nielaik Re: Nielaik 14.02.14, 14:09 Tak mi przyszło do głowy, jadąc dzisiaj windą z dwoma panami. Dlaczego Rydwan nie miałby oznaczać widny? Wszyscy patrząc na Rycerza Buław, albo Rydwan myślą o podróży samochodem, pociągiem, ale dlaczego nie przykładowo winda? Z tarotowo warsztatowego punktu widzenia co o tym myślicie? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Powróżę chętnym.. 08.02.14, 20:07 Witam Oooo... widzę, że jest natchnienie;-D No to ja też, poproszę. A co! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Ing 09.02.14, 12:45 Do końca lutego-3 puchar pierwsza połowa marca-2 monet druga połowa marca-8 mieczy 3 puchar dla Ciebie wcale mnie nie dziwi wydajesz się być tak towarzyską i przebojową osobą że walentynki to okazja/pretekst do fajnej imprezy ciesz się tym czasem bo w marcu ewidętnie kwestie zawodowe będą blokować kwestie uczuciowe. Nie będziesz miała bardzo czasu na miłosne uniesienia Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 09.02.14, 14:20 Witam Dziękuję ci, Freya. 3 kielichów to będą ferie zimowe. Jadę z koleżankami i naszymi słodkimi bachorami, więc jak u ciebie tańczą też trzy kobietki i są ululane, to tak... tak mam zamiar spędzić ten czas;-D Nie tylko tak, ma się rozumieć, ale wieczorem będzie grzaniec na pewno;-P Dwójka monet to mi w ogóle nie podchodzi, wręcz mnie wkurzyła, bo po co ten młodzieniec tak tymi monetami kręci? Nie wie, co ma robić? Co on taki przelewający jest? Taki jełop;-P I to będę ja w dodatku;-D Zgroza! A 8 mieczy to pewnie powrót do księżycowej melancholii i rozglądanie się za cholera wie czym i cholera wie, gdzie... Pięknie mi się szykuje. Najpierw alkoholowy odjazd, to akurat fajne, potem przelewactwo, a potem za karę aż osiem mieczy. W księżycu te miecze, paskudne. Brrr... No nic, trzeba się przygotować do tego, po prostu. Nie będę jęczęć i się użalać, tylko trzeba do przodu jako ten czołg. Nie pokona orła wrona;-D Po księżycu, który mnie opuścił, nowy księżyc może mi już nafiukać. Jeszcze raz piękne dzięki. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Hoaxx 10.02.14, 17:38 Sytuacja obecna-7 puchar czy znajdziesz miłość w przeciągu roku-królowa buław jak ją przy sobie zatrzymać-kapłan przypuszczam że już spotkałeś kobietę która wzbudziła Twoje zainteresowanie.. W realu nie wiele się dzieje. Wygląda na to że masz jakieś jej wyobrażenie ale nie wiesz na ile ono pokłada się z rzeczywistością.. Kobieta będzie to napewno ale to będzie nie zobowiązujący układ. Jeśli będziesz chciał stworzyć stały związek nic Ci nie będzie stało na przeszkodzie. Wszystko głównie będzie zależało od Ciebie i od Twoich oczekiwań wobec relacji. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Powróżę chętnym.. 09.02.14, 18:12 to ja tez serdecznie poproszę. pozdrawiam) Odpowiedz Link
freya_v Pinia 10.02.14, 17:46 Nie określiłaś co konkretnie mam zapytać więc zrobiłam rozkład krótki do końca marca.. Twoje życie uczuciowe do końca lutego-as puchar pierwsza połowa marca-koło fortuny druga połowa marca-5 monet Jeśli jeszcze nikim się silnie nie zauroczyłas to w niedługim czasie to nastąpi.. Po dalszym ciągu kart myślę że nic z tych ciepłych uczuć nie wyniknie. W wyniku zdarzeń losowych/nagle i niespodziewanie pojawią się przeszkody w rozwinięciu tego ciepłego uczucia jakim jest as pucharów. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 10.02.14, 18:08 Dziekuję)Nie jestem zakochana i mialam na myśli czy kogoś w końcu takiego wartościowego poznam. mnie w zasadzie, co chwile wiatr w oczy wieje. Jak sie coś klaruje fajnego, to odrazu cos się staje takiego ze staje w punkcie wyjscia. Odpowiedz Link
freya_v Re: Pinia 10.02.14, 18:17 Pinia zrobiłam większy rozkład i tak po krótce napiszę tylko że w tym roku czekają Cię właśnie takie zawirowania w stylu jak to opisałaś. Nie długo się zakochasz zauroczysz ale będzie rozczarowanie bolesne w dodatku szczególnie w marcu właśnie. Ale później będzie już lepiej. W maju pojawi się ktoś kto da nadzieję i tu też będą problemy ( w lipcu) ale potem wszystko się wyklaruje i myślę że uda Ci się "zbudować" coś trwałego chodź z trudem (10 buław Ci będzie towarzyszyć) ogólnie druga połowa roku zapowiada się dużo lepiej Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 10.02.14, 19:20 dziękuję Kochana) niedługo przeciez czerwiec. Buziaki Odpowiedz Link
bronxi Re: Powróżę chętnym.. 10.02.14, 09:31 Dzień doberek to jeśli można to ja poproszę jak będzie układać się moja relacja z moim partnerem czy zacznie planować i odkładać na ślub? czy wogole jest szansa na slub? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 10.02.14, 17:54 Jak Twój partner postrzega obecną sytuację w związku-2 monet jak będzie kształtować się sytuacja przez najbliższy rok-król buław rada dla Ciebie-4 mieczy patrząc na 2 monet i króla buław razem myślę że on już coś kombinuje z tymi finansami więc wspólne planowanie powinno być już tylko kwestią czasu nie naciskaj aby na niego i niczego nie przyspieszaj. Nie długo Ci o wszystkim powie i podejmie zdecydowane kroki. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 11.02.14, 07:03 Dziękuję jestem pozytywnie zaskoczona odpowiedzią mam nadzieję, że tak będzie bo na razie jakoś ja tego nie widzę i zaczynam wątpić czy on myśli o tym poważnie, bo przecież lata uciekają... dziękować dziękować za odpowiedz pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
naiwna1979 Re: Powróżę chętnym.. 11.02.14, 20:15 jestem bardzo samotna. czy mogę prosić o wróżbę: kiedy spotkam drugą połówkę, która pokocha mnie ze wzajemnością, jaki On będzie? Odpowiedz Link
freya_v Naiwna 13.02.14, 14:13 Niestety do końca tego roku nie widać by pojawił się ktoś wart uwagi. Ogólnie w tym roku czeka Cię sporo innych spraw (znaczna przewaga kart z mieczy) dodatkowo sprawiedliwość więc sprawy urzędowe się kłaniają obok 7 mieczy więc uważaj na poważne komplikacje na tym polu. Co do miłości to w czerwcu będzie krótka znajomość przelotny flirt nic znaczącego.. Odpowiedz Link
freya_v Sumilla 13.02.14, 14:25 Nie określiłaś dokładnie więc krótko co czeka Cię w uczuciach do końca marca.. Luty-as mieczy pierwsza połowa marca-2 buław druga połowa marca-paź puchar do końca lutego rewelacji nie będzie. Co najwyżej miłe wiadomości rozmowy itp marzec całkiem całkiem ale są to karty zbyt biernej postawy. Ktoś się pojawi i okaże zainteresowanie ale czy coś z tego wyniknie trudno powiedzieć.. Dla mnie paź puchar to nie tyle co nowa miłość a "zaproszenie do niej" miłym gestem, słowem, spojrzeniem.. Wywołuje ciepłe uczucie ale bez większego zaangażowania. Odpowiedz Link
funnylittlething Załapię się jeszcze? Bardzo proszę 12.02.14, 19:32 Jestem samotna, szczerze mówiąc w moim zyciu uczuciowym nastała kompletna epoka lodowcowa, nie ma nic. czy są szanse że coś się zmieni niedługo? Odpowiedz Link
freya_v Funny.. 13.02.14, 14:34 Z tą epoką lodowcową to lekka przesada bo towarzyszy Ci karta umiarkowania. Odzyskałaś równowagę i wewnętrzny spokój to powód do radości jakby nie patrzeć.. W kwietniu widać mężczyznę przy Tobie zakochanego ale z nim to bardziej przyjaźń niż wielka miłość. Narazie lepiej żebyś się nie angażowała w żadne relacje bo w lipcu możesz zostać zraniona.. W sierpniu parę niewinnych flirtów ale też nie wiele znaczących.. Odpowiedz Link
freya_v Wątek zamykam.. 13.02.14, 14:37 Proszę więcej próśb nie dopisywać. Naładuje akumulatorki i pomyśle nad innym wątkiem dziękuje za uwagę Odpowiedz Link