Dodaj do ulubionych

Teraz ja, teraz ja

27.04.14, 13:51
Chciałam zobaczyć czy ta Wieża już sobie ode mnie poszła i postawiłam sobie karty .. i oczywiście że nie poszła tylko zmieniła miejsce tongue_out

1 Najważniejsze wydarzenie.- 10 buław - Ciężko będzie przytłoczenie
2 Co Cię czeka w sferze osobistej - paź kielichów - wyjdę z cienia a do tego skupie się na dzieciach
3 Co cie czeka w sferze zawodowej - Wieża(3 monety) Tu moja ulubienica się zagnieździła ale ona przejdzie i będzie praca
4 Co cię czeka w sferze finansowej - 7 monet - miła perspektywa
5 Co cie czeka w sferze uczuciowej - król mieczy - zimny drań - czyżby doktorek? wink big_grin
6 Co Cię zaskoczy – czego się nie spodziewasz – 3 mieczy - to mnie nie już zaskoczy płacz złamane serducho i kierowanie się rozsądkiem nie emocjami - normalka
7 Nowe perspektywy - as mieczy (Q monet) - odcięcie od przeszłości rozwój intelektu i powabu w królowej wink
8 To od ciebie odejdzie – Cesarzowa - matka żona i kobieta spełniona (ja uważam że i tak Cesarzowa nie jest do końca spełniona ale niech jej będzie)
9 To z Tobą zostanie - 3 buław - karta brama oczekiwanie na impuls do działania
10 Rada - rycerz monet - dąż do celu małymi kroczkami - jest praca i jest płaca - lub szukaj sobie lepszej pracy..

Właśnie Wieża na zawodowe - ja mam stabilną i mocną pozycję w pracy, raczej nie jestem do zwolnienia, także może fiknę z drabiny w pracy? wink
Obserwuj wątek
    • nikix Re: Teraz ja, teraz ja 27.04.14, 20:10
      Co Ty chcesz od tej wieży z 3 monet ? W tym układzie wieża wcale nie musi być złą kartą: może zrobisz coś pod wpływem impulsu (wbrew logice) np.: odpowiesz na jakąś ofertę pracy, wpadniesz nagle na jakiś pomysł i otworzysz działalność czy założysz fundację, a to przyniesie Ci w perspektywie duże pieniądze wink
      • algaria Re: Teraz ja, teraz ja 27.04.14, 20:27
        Właśnie dlatego Wieże nakryłam bo mam mocną pozycje w pracy i nie zanosi się na kop w tyłek.. a co może się wydarzyć jedynie jakaś katastrofa z lokalem w którym pracuje - już kilka razy został zalany.. Kiedyś dziewczyny mi przewidywały awans ..i czekam wink
        • szaman.ka Re: Teraz ja, teraz ja 27.04.14, 23:23
          A ja sobie też postawiłam według tego rozkładu karty i wyszło mi :
          1.Najważniejsze wydarzenie-Arcykapłanka,
          2.Zycie osobiste- IX buław,
          3.zawodowe- X Mieczy
          4.Finanse- Powściągliwość
          6.co mnie zaskoczy_ II Denarów,
          7. RYdwan
          8.Co odejdzie- IX Mieczy,
          9.Co zostanie- IX Pucharów
          10.Rada- As Mieczy

Nie wiem; jak interpetować tę Arcykapłankę w odniesieniu do tego najważniejszego wydarzenia?
    • nagietek123 Re: Teraz ja, teraz ja 28.04.14, 08:19
      W pracy może jakis remont będzie, albo przeprowadzka.
      Te 10 kijów tez mi wyszło przy pytaniu o urlop dziekański, który później okazał się zdrowotnym.
      W połączeniu z Cesarzową - no może zrobisz porządek w rodzinie, może już nie będziesz taką Matką Polką dla dorosłych ludzi? Nowe perspektywy wytyczy Ci As mieczy. Później będzie stabilnie - Rycerz monet.
      Dużo będzie się działo, w sferze uczuć zatriumfuje intelekt i zdrowy rozsądek, dasz radę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka