czastka1979 09.05.14, 21:52 witam, za 7 tygodni skoncze szkole (wychodze z zalozenia, iz zdam egzaminy koncowe) dla przedszkolanek . Moje pytanie brzmi : Czy zostane zatrudniona w przedszkolu, w ktorym odbywam praktyke? dziekuje z gory za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: czy dostane prace? 09.05.14, 22:48 Wyciągnęłam jedną kartę - 9 buław - zostaniesz zatrudniona, ale nie od razu, oprócz egzaminów końcowych będziesz musiała coś jeszcze zdać, zdobyć jakiś certyfikat.. i poczekać na swoją kolej w kolejce do podpisania umowy Odpowiedz Link
babowa Re: czy dostane prace? 10.05.14, 11:20 czastko, ja tak z czystej ciekawosci pytam- a jaka to jest szkola dla przedszkolanek? Odpowiedz Link
czastka1979 Re: czy dostane prace? 10.05.14, 12:23 witaj Babowa, mieszkam w niemczech (od 10 lat) i w lipcu (jesli zdam egzaminy ;D) skoncze 4- letnia szkola zawodowa dla przedszkolanek ( w moim bundesalandzie nie ma kierunku studiow nauczycielka wychowania przedszkolnego). w przedszkolu, w ktorym odbywam 16- tyg praktyke, beda ewentualnie (wszystko uzaleznione od tego czy powastanie nowy etat) kogos szukac. podanie o prace zlozylam.......... pozd moze tez posatwisz mi karty? Odpowiedz Link
babowa Re: czy dostane prace? 10.05.14, 21:35 oo, konkretna czastka z ciebie:d zebata:d prosze pani bo ja tez przedszkolanka i info o szkole dla owych mnie zaintrygowała :p ze ja? tobie? przedszkolanka przyszłej przedszkolance? oki:d ale wiesz, u mnie to ciezko z czasem jak mi moje motorowe dziecie padnie to wyciagne z checia, a jak nie dzis to jutro np, albo i dzien pozniej:p wyciagne na pewno ale nie chce sie czasem okreslac jak ci pasuje taki układ to czekaj cierpliwie Odpowiedz Link
czastka1979 Re: czy dostane prace? 11.05.14, 09:06 szanowna babowo z cierpliwoscia u mnie kiepsko............. dziekuje za odpowiedz no i nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac Odpowiedz Link
babowa Re: czy dostane prace? 11.05.14, 16:46 dobra, jade dla pani czastki s-rydwan tak-giemek mieczy nie- 6 puch w- ksiezyc, 10 buław, 9 buław wiec miła czastko, ruszysz po te robote z buta dostaniesz papier i oszalejesz:0 bedziesz bardzo aktywna i kreatywna w poszukiwaniu pracy jak nie drzwiami to oknem i do przodu cos gdzies usłyszysz, dowiesz sie i bedziesz działac, bedziesz kombinowac, rzezbic w czym sie da i strasznie cie to umeczy a potem jednak bedziesz czekac na decyzje, przygladac sie co sie dzieje sadze ze dostaniesz te prace w rydwanie, on symbolizuje nowe, kolejny etap , wiec u ciebie te prace ale dla mnie te 6 puch swiadcza , ze pracy nie dostaniesz w tym przedszkolu w ktorym odbywasz te praktyki wiec krec głowa, nadstawiaj uszu, podpytuj w swoim przedszkolu czy nie wiedza o zmianach w innych placowkach dasz rade bo masz pałer:0 niech no ktos spojrzy jeszcze i poprawi mnie, prosze dobra to teraz jeszcze podokładałam gdzie niegdzie na tak jest giermek mieczy dołozyłam tam jeszcze ryc puch i głupca wiec bedziesz kochana szukac, kobinowac, bładzic i znajdziesz, znajdziesz tam gdzie teraz nie szukasz ale praca bedzie do wyniku- ksiezyc, 10 buław i 9 buław dołozyłam krola denarow wiec owa praca bedzie dla ciebie pomyslna finansowa wiec nie sraczkuj, głowa do gory 'poczekasz jeszcze troche ale bedzie warto no babki, dołacznie sie do mojej interpretacji, prosze Odpowiedz Link
czastka1979 Re: czy dostane prace? 11.05.14, 17:58 DZIEKI ALGARIA I BABOWA ZA WASZE ODPOWIEDZI!!!! jednak obie sa zupelnie rozne ( oczywiscie ie podwazam waszych umiejetnosci) wiec zwaracm sie do innych INTERPETUJCIE I KLADZIE KARTY DALEJ z pozd czastka Odpowiedz Link
babowa Re: czy dostane prace? 11.05.14, 18:25 matko, rózne? no moja obszerniejsza, bo miele jezorem ale i u mnie i u algarii masz powiedziane, ze na prace bedziesz musiała poczekac az teraz zerknełam no ale kazdy widzi pod siebie Odpowiedz Link
czastka1979 Re: czy dostane prace? 11.05.14, 18:38 babowa, ty jestes w garacej wodzie kapana moja pytanie bylo czy dostane prace w przedszkolu w ktorym mam praktyke ( 1 wpis). i odpowiedz alagari zrozumialam, ze dostane W TYM KONKRETNYM przedszkolu, chodz z opoznieniem. taka byla moja interpretacje poz Odpowiedz Link
algaria Re: czy dostane prace? 11.05.14, 19:38 Ja wróżyłam z jednej karty - wróżba babowej jakby dokładniejsza - ale obie miałyśmy 9 buław czyli opóźnienie w dostaniu pracy.. Nie stawia się ciągle kart na to samo pytanie bo "mogą zgłupieć", ale jak ktoś jeszcze chce to nie zniechęcam Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: czy dostane prace? 11.05.14, 21:08 Witam No tak. Nie kładziemy kart na tę sama sprawę 100 razy, ale to dotyczy jednego wykładającego;-P Jestem trzecia;-D I mam IV mieczy i 10 kielichów. IV mieczy to karta przeciągania i tego, że człowiek zależy od innych, nie ma siły sprawczej, niczego nie przyśpieszy, musi czekać pokornie na swoją kolej, na to aż wypełni się prawo. A po tym czekaniu 10 kielichów, czyli raj na ziemi. Hm... ty chyba bardzo marzysz o pracy w tym konkretnym miejscu. Bo w 10 jest tęcza, dzieci i opiekunowie. Pasuje do przedszkola, idealnie. Na dzień dzisiejszy widzę tam twoją osobę, ale wiesz... to się wszystko zmienia. Jedna pyskówka z panią dyrektor, jedno nieopatrzne słowo i krach! Bądź ostrożna. I runę ci wyciągnęłam. Runa Isa. Lód. Musisz trochę ostudzić emocje, pokornie poczekać, bo co nagle to po diable. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
czastka1979 Re: czy dostane prace? 11.05.14, 21:26 dziewczyny jestescie KOCHANE!!!! dzieki za odpowiedzi, narobilam sobie nadziei na te konkretne przedszkole, bo moja opiekunka, mi mowi, ze swietnie bede pasowac do grona pedagogicznego, to ze mam studia (niemcy sa pod wrazeniem )itd. dyrektorka przedszkola sama jeszcze nic konkretnego nie wie,,,,,,,,,,,,,,,wiec dlatego musze okazac cierpliwosc (co mnie wykoncza). ale jak wynika z waszych interpretacji, jak nie to przedszkole to inne. pozd i trzymacjcie za mnie kciuki bo jutro mam egzamin praktyczny ( a wlasciwie 1 z 3) Odpowiedz Link