czastka1979 11.05.14, 10:54 szanowne Panie/szanowni Panowie chcialabym sie z wami podzielic moim spostrzezeniem. Bardzo (ale to bardzo) podoba sie sie atmosfera panujaca na tym forum. Wasze wsparcie i wzajemna pomoc. Tak trzymac!!!!! pozd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: DROGIE FORUMOWICZKI 11.05.14, 11:42 O masz!!! Jak miło.. No dziękuję w imieniu swoim i .. tego kto jeszcze chce się dopisać Witamy Cię i prosimy nie uciekać Odpowiedz Link
babowa Re: DROGIE FORUMOWICZKI 11.05.14, 12:03 matko, czastka na glowe upadlas? albo czytasz wybiorczo:0 ja jestem mila, nikt nie zaprzeczy ale reszta? no nie wiem, nie wiem i jak to mowia, nie chwal dnia przed zachodem slonca no ale skoro tak ci sie tu podoba, co mnie w ogole nie dziwi:d, to badz z nam tak powiem nieskromnie, nie od dzis wiadomo ze jestesmy swietna kompania i pobawic sie lubimy wiec witamy dragajaca czastke wsrod nas :d Odpowiedz Link
dolcevita76 Re: DROGIE FORUMOWICZKI 11.05.14, 16:45 no, wiadomo, babeczki-wróżeczki są tutaj bardzo miłe, pomocne i empatyczne. Odpowiedz Link
caro-caro Re: DROGIE FORUMOWICZKI 15.05.14, 17:35 Też się podpiszę pod stwierdzeniem Cząstki i pocukruję Wam, a co?! Myślę podobnie - jesteście CUDNE dajecie mi wiele radości i wsparcia. Mimo, że rzadko się udzielam to jestem tu, czytam, uczę się, a nie macie pojęcia jak często ryczę śmiechem... Odpowiedz Link