Dodaj do ulubionych

Kto mi powie, kto mi powie:)

27.06.14, 11:21
A więc kto mi powie jak uda się wakacyjny wyjazd nad morze? Pogoda, towarzystwo i ogólnie samopoczucie?
Już w poniedziałek przemierzam całą Polskę z samego południa na północ - 700 km, oh.. bedzie ciężko w tym autobusie..
no, ale damy radę, bo plaża czeka smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 11:37
      Ależ Ty już miałaś tyle razy na to stawiane - to ja pamiętam co wyszło - pogoda taka sobie jak to nad naszym morzem, mogą być spięcia między Twoimi lokatorami tzn współtowarzyszami, koleżanka może okazać się zupełnie inna osoba niż do tej pory Ci się zdawało - dlatego ten wspólny pokój studio - apartament to nie najlepszy pomysł. Ale pobyt szybko zleci i wspomnienia będziesz miała miłe, odpoczniesz i zdystansujesz się do narzeczonego który jednak do Ciebie tam nie przyjedzie.. po powrocie może być z waszym związkiem różnie, możesz mieć nawet chęć odejścia...
      Także wszystko o co pytasz już dawno wiesz, bo od kliku tygodni oto pytasz smile
    • krakuskaa Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 11:45
      Bronxismile, przecież już wiesz jak będzie z kart, teraz postaraj się aby tak naprawdę było w realu jeszcze lepiejsmilesmile, udanej podróży i udanego pobytu nad Bałtykiemsmilesmile
      • bronxi Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 12:03
        Dziękuję za życzenia smile
        Stresuję się trochę podróżą, ale mam nutkę nadziei, że jednak ta pogoda będziesmile
        narazie nawet spakować się nie mogę, a podchodzę do tego już kilka dni, ale chyba zostanie jednak na ostatnią chwilę.
    • inguszetia_2006 Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 12:00
      Witam
      Kurdę, ile można? Bronxi, baw się dobrze, szerokiej drogi i nie pytaj ciągle o to samo, bo nawet najświętszą wróżkę zębuszkę szlag trafi;-P
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 27.06.14, 12:08
        inguszetia_2006 napisała:

> Witam
        > Kurdę, ile można? Bronxi, baw się dobrze, szerokiej drogi i nie pytaj ciągle o
        > to samo, bo nawet najświętszą wróżkę zębuszkę szlag trafi;-P
        > Pzdr.
        > Ing
        No mnie Borsuk swego czasu nazwał "gałowaty zębolek" myślisz, że to może podejść pod wróżkę zębuszkę? Bo do trafienia szlagem niedaleko wink
        • inguszetia_2006 Re: Ing 27.06.14, 12:17
          Witam
          O cholera! Gałowaty zębolek? I on ma jeszcze zęby w szczęce, czy my wybiłaś lewym/prawym sierpowym?;-P
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Ing 27.06.14, 12:23
            Szkoda ręki - nie musiałam - same mu wylatały .. wink

To było za panieńskich czasów i że ja go po tym jeszcze wzięłam?? Odmóżdżenie totalne na mnie spłynęło, choć nie powiem pewien jego atut wówczas miał na to wpływ wink big_grin

Teraz już wiem żeby się napić mleka nie potrzeba krowy kupować, ale wtedy byłam młoda głupia i naiwna ot dziecię z kołyski prawie lat 21 (niecałe).. och żeby mieć ten rozum i tamtą urodę big_grin
      • bronxi Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 12:21
        Opieprzkę przyjęłam na klatę i będę już grzeczna :big_grin
        coby wróżki zębuszki się nie złościły big_grin
        stresuje się chyba najbardziej, że będzie cały czas waliło żabami, bo koleżanka już pozytywnie się nastawiła do wyjazdu, a to ona najbardziej mnie zniechęcała, bo zero energii w niej było..
        • algaria Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 12:31
          Olej, nie nastawiaj się, bądź dzielna wyluzuj i odpoczywaj.. a pakować się to tylko chwila.. spodnie bluza, klapki "adasie" parasol albo lepiej kurtka z kapturem, kostium sukienka ręczniki i majtki .. ale j jak zapomnisz to albo z gołym tyłkiem polatasz przewietrzysz go i dotlenisz morską bryzą albo zepniesz agrafką koszulkę w kroku wyjdzie coś ala body - zawsze jest jakieś wyjście big_grin

Nie spinaj się tak bo zawalisz sobie urlop i wypoczynek

Szczęśliwej drogi i baw się niegrzecznie wink
          • bronxi Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 12:49
            Co racja to racja, majciochy już spakowane, ręcznik też, więc nie ma źle, a reszta coś tam wpadnie napewno do walizki do niedzieli.
            Ale w sumie bieganie z gołym tyłkiem było by szaleństwem wakacyjnym, chociaż ja spokojna ogólnie jestem, chyba, że ta morska bryza mi do głowy uderzy i się nią upije big_grin
            Ale w sumie Algario dzięki za listę, bo w sumie nic więcej nie potrzeba niż napisałaś big_grin
            • algaria Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 13:00
              Na plażę nudystów tylko z gołym tyłkiem tongue_out

Nie ma sprawy 10 lat jeździłam nad morze na całe wakacje czasem więcej to pamiętam jak się matka pakowała to dopiero był Hard kor - choć jej się to udawało w godzinę... Fakt później jak pakowała się na powrót to brała np spódnice i mówiła "o a ta to tylko klimat zmieniła ani razu jej nie założyłam" wink

Na bryzę uważaj bo ona jest jak szampana łyk i gną się nóżki świat wiruje w koło więc uważaj tylko na paluszki co w .. a dalej jest nie dla dzieci tongue_out
              • bronxi Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 13:10
                No właśnie też mam z tym problem, że biorę za dużo ciuchów.. pojechałam 2 lata temu to dzięki dobrym nieznajomym chłopakom jakoś wróciłam z tą walizą, bo nawet po schodach nie mogłam jej wytargać, a nie mówię już jak ją musiałam do pociągu wrzucić, eh.. głupota, ale dlatego teraz mam wyciągnięte ciuchy z których będę wybierać, a narazie odrzucam czego napewno nie ubiorę, bo ja to bym szafę najchętniej zabrała, tylko mi służącego brakuje do noszenia walizy i wachlowania na plaży big_grin
                • leda-is-one Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 17:26
                  Czyżbyś była z Podkarpacia????
                  • leda-is-one Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 18:19
                    aaaa...i Ty myślisz bronxi że my so szczerbate???!!!!... o..no to tu się grubo mylisz..teraz wróżki maja piękne uzębienie i nawet naturalne...
                    ja nawet swoim garniturem się mogę pochwalić..../sic!./
                    • bronxi Re: Kto mi powie, kto mi powie:) 27.06.14, 19:36
                      O nie, nie myśle tak! To była tylko odp na posta Ing. Teraz każdy chce mieć piękne uzębienie, więc nawet tego niekwestionuje. Ja sama mam świra na tym punkcie, bo niestety spóźniłam się w kolejce po ładne zębysad
                      A jestem z Beskidówsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka