nagietek123 16.08.14, 08:36 Wczoraj przed południem wybrałam się na spacer po ogrodzie i nie tylko. Pytanie: jaki był cel spaceru? Poza kontemplowaniem przyrody rzecz jasna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda1818 Re: Spacer / zagadkowy 16.08.14, 09:26 Musiałaś się wyciszyć i w spokoju przemyśleć i podjąć trudną decyzję. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Spacer / zagadkowy 16.08.14, 09:29 Jeżeli po swoim to szukalas kretow psotnikow, jeśli po publicznym, to szukalas inspiracji do zagospodarowania swojego. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Spacer / zagadkowy 16.08.14, 13:35 Ależ Wy jesteście szybkie, jak wiatr Tak, poszłam zrywać zioła do wiązanki, bo wybierałam się na uroczystość Matki Boskiej Zielnej. W moim bukiecie było: koper, lebiodka, mięta, dziewanna, fasola, kłosy zbóż, nawłoć, krwawnik i co tam jeszcze po drodze spotkałam Mogę powróżyć zwyciężczyni, a i uczestniczkom też Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Spacer / zagadkowy 17.08.14, 06:10 Dziękuje dzieczyny jakoś tak nie czuje satysfakcji,strzelałam bo to Zielnej było..i ogród... więc droga dedukcji szukałam rozwiązania. No może i to że jedna karty wyciągnęłam i się nimi podpierałam. Zarobiłam wróżbę..hmmm i nie wiem o co pytać. Pewnie z tematu który nam Freya na sierpień wywróżyła, a ja się wyrywałam ze mnie najbardziej dotyczy. Jakie są intencje-uczucia- Pana P czyżby chciał wracać do mnie? -pisze, dzwoni.pisze ,tęskni,chce się spotkać natychmiast jak wróci z urlopu.cmoka telefon..hihih.. wprawdzie nie ma żadnych deklaracji ale była kilkumiesięczna przerwa i w tej przerwie inna kobieta była.a teraz kontaktuje sie codziennie/wczoraj wieczór dzwonił/co mu się odmieniło? Ja jakoś ostygłam z zapałach ale moje ego się cieszy.. Dziękuje Nagietku Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Spacer / zagadkowy 16.08.14, 16:16 W zwiazku z tym, ze nie trafiłam, postanowiłam nie prosić o wrozbe. To miala byc Motywacja Dla mnie do większego wysilku ale Jednak tym razem jeszcze poprosze Sprawa stara, dieta dziadka. ide w dobrym kieunku? P - pomaga, neutralne, przeszkadza w wyzdrowieniu? / takie moje haselka zebynie przynudzac F - jak wyzej Wskazowki jakies? Jest lepiej, ale wciaz to duzy problem. Badzo prosze Leda,gratuluje Odpowiedz Link
nagietek123 dla ag_at5 17.08.14, 22:54 Dieta dziadka: Taki ma wpływ na zdrowie dziadka pierwsza dieta: 2 denarów, 4 mieczy, 3 denarów P - pomaga - 8 buław neutralna - 10 denarów przeszkadza w wyzdrowieniu - Giermek buław Taki ma wpływ na zdrowie dziadka druga dieta: 6 buław, Diabeł, 10 mieczy F - pomaga - Król buław neutralna - Głupiec przeszkadza w wyzdrowieniu - As denarów Ta druga dieta to chyba jakieś radykalne (i kosztowne) rozwiązanie, po chwilowym zwycięstwie choroba ruszy z nowymi silami. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: dla ag_at5 17.08.14, 23:21 Nagietku, czekalam na Twoje podpowiedzi. To są diety połączone z terapiami. Rzeczywiście, ta druga bardzo kosztowna i radykalna. Dziękuję bardzo, mam jakiś obraz, chociaż nie wiem do konca co mam zrobić. Nikt nie wie. Albo nie trafiłam na odpowiedniego lekarza. Odpowiedz Link
szaman.ka Re: dla ag_at5 18.08.14, 13:44 A możesz napisać na co dziadek choruje i jakie to diety? Naturalnie,jeśli to nie problem ? Odpowiedz Link
ag_at5 Re: dla ag_at5 18.08.14, 17:55 Latwiej byloby wymienić na co nie choruje. Na razie walczymy z infekcją poszpitalna. Nie jest latwo. Odpowiedz Link