Dodaj do ulubionych

szukam namiarów... :)

04.09.14, 23:17
Dziewczyny szukam informacji o książce ? opracowaniu ? artykule ? - nie wiem co to jest bo wpadł mi w ręce tylko wydruk dotyczący jednego numeru.
Chodzi mi o opracowanie numerologiczne poszczególnych wibracji. Ale nie od 1 do 9 tylko wszystkich wibracji z których powstają numery podstawowe.
To co czytałam to opracowanie numeru 27. Podobno 27 jest wibracją Wielkiej Mocy Duchowej. Osoby z tą wibracją mają za sobą życie ascetyczne. Ich ścieżką rozwoju była modlitwa, medytacja i samodoskonalenie. Osoby takie nie potrafiły współpracować z drugim człowiekiem i tworzyć związków międzyludzkich. Teraz ich zadaniem jest stworzenie związku partnerskiego i budowanie relacji z innymi.

To tak w skrócie.
Jak któraś z Was wie skąd to jest wink to bardzo proszę o namiary smile
Obserwuj wątek
    • tekla-ja Re: szukam namiarów... :) 05.09.14, 07:00
      Może to ta książka Małgorzata Brzoza "Numerologia, klucz do poprzednich wcieleń"?

Tak m.in.pisze o 27: "Jest to wibracja duchowych poszukiwań i logicznych odpowiedzi na sens życia. Wewnętrzna mądrość promieniuje sprawiedliwością i mocą twórczą, Poszukiwanie misji wewnętrznej prowadzi przez współpracę do intuicyjnego poznania świata".

Wydała też inne pozycje dotyczące numerologii.
    • owieczka_1983 Re: szukam namiarów... :) 05.09.14, 08:14
      Proponuję zapytać na tym forum
      forum.gazeta.pl/forum/f,23210,Numerologia.html
      Pan Janusz (Janus50) na pewno będzie wiedział
      pozdrawiam smile
      • algaria Re: szukam namiarów... :) 05.09.14, 15:27
        tak 27 to tzw wibracje szczęśliwe razem z 17 i 23. W przeciwieństwie do wibracji karmicznych dają "ochronę" wzmacniają.. Niestety mam w swoich zbiorach w wordzie tylko Rodowskiej Numerologię - jest tam dokładny opis poszczególnych wibracji bez szczegółowych składowych a także wibracje imion nazwisk i wibracje dnia urodzenia - jakby co to moge podesłać na maila
        • nagietek123 Re: szukam namiarów... :) 05.09.14, 15:31
          Dzięki za te ciekawe informacje, moja liczba 9 powstałą właśnie z 27 smile
        • nikix Re: szukam namiarów... :) 05.09.14, 18:18
          Tekla - bardzo Ci dziękuję tego właśnie szukałam smile smile smile

Algaria - dziękuję za propozycję wink mam Rogowską.
          Znam osobiście kilka 9 z 27 i są to osoby, które najlepiej czują się w swoim własnym towarzystwie i niezbyt są zainteresowane tworzeniem jakichkolwiek związków czy pomaganiem innym. Za to są to bardzo ciekawe osoby. Mają niesamowitą intuicję i wyobraźnie.
          Bardzo mnie zaintrygowała interpretacja M. Brzozy i jej podejście do składowychsmile
          Zabieram się dopiero za czytanie ale jeśli dobrze rozumiem jej koncepcje to "powinniśmy zaliczyć kolejną klasę" czy wykonać określone zadanie. Ciekawe co się dzieje jak tego zadania nie wykonamy. Mam nadzieję, że znajdę odpowiedź.
        • niebieska.360 Re: szukam namiarów... :) 05.09.14, 22:51
          Algario, mogłabyś mi podesłać na maila tę książkę?
          A wie ktoś coś o 9 powstałej z 36? Bo ja właśnie jestem taką 9.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka