05.11.14, 22:14
Dziewczyny, postawi mi któraś z Was karty na przyszłość.
Po "skorpionowym nowiu" zupełnie nagle i niespodziewanie przyszło mi się pożegnać z kimś na zawsze. Ciężko się pozbierać i trudno się z tym pogodzić. Ale "życie toczy się dalej".
Tylko, co będzie dalej ?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: co teraz? 06.11.14, 18:36
      Nikix, ogólnie napisałaś, to nie wiadomo, jakiego rozkładu szukać i o co pytasz właściwie. Ponieważ Cię lubię, to Ci wyciagnęłam na każdą sferę zycia ogólnie smile
      1. Obraz Ciebie- królowa mieczy- wiadomo, przezywasz głęboki smutek i sama wiesz, co znaczy ta karta. To pozegnanie na zawsze to śmierć?
      2.obecny stan ducha i serca- 10 pucharów- emocji na maxa jest tu, już na nic innego miejsca w sercu nie ma.
      3. Twoje nastawienie do zycia, sprawy- 8 denarów- jest ciężko, karta ta pojawia mi się często jak mocno walczymy ze sobą, żeby pójść w jakimś kierunku, a serce ciągnie nas w drugim, taki wysiłek, żeby wszystko poukładac na nowo, jak układanie mozolne puzzli, które nijak nie pasują, ale staramy się cholernie. 8 mieczy to trochę taka karta przeznaczenia czy karmy.
      4.Sytuacja finansowa- as pucharów
      silne emocje, które górują nad innymi sprawami, po prostu nie jest to głowny temat, który Cię pewnie zajmuje
      5. to się wydarzy w finansach- moc
      Coś mi się zdaje, że to będzie chwilowa NIEMOC.
      6. Rada Anielska na finanse- Anioł Wszelkiej Odnowy- to anioł, który otwiera na wszelkie zmiany i transformacje w naszym życiu, mówi- nie lekaj się, zamknęło się stare, otworzy się nowe. Nie wegetuj, rozwijaj się, idz dalej.
      7. Tak jest sytuacja rodzinna- 2 puchary i 5 mieczy
      Z kimś tu jest konflikt. A może jakieś niewyjaśnione zranienie, poczucie winy itp.
      8. To cie czeka w rodzinie- 8 buław i kapłanka.
      Nowe sprawy, wydarzenia, mozliwe, że związane z matką, nowe wieści, z czasem uda się załagodzić konflikty lub same się rozwiążą.
      9. Rada Anielska na rodzine- Anioł Pracy
      Trzeba się wysilić i popracowac nad lepszymi relacjami z kimś, bo widocznie warto, a możliwe, że nie wiesz o wszystkim, więc błednie oceniłaś sytuację.
      10. Taka jest sytuacja sercowa- 4 miecze
      Takie to dla mnie trochę poczucie bezsilności, nie wiadomo co robić, utkniecie mentalne.
      11. To co nas czeka w sprawach sercowych- 3 puchary i 5 denarów
      ktoś dawał tu moc dobrej energii i tej osoby zabraknie, zabraknie tego, co wnosiła W Twoje zycie , o co Cie wzbogacała.
      12. Rada Anielska dla serca- Anioł Dojrzałości
      Niestety trzeba sie pogodzić z przemijalnością, nieodwracalnością, ze zmianami i jednocześnie nie dać się przygnieść zmęczeniu zyciem, doświadczeniami. Ten Anioł mówi, że łatwo tu popaść w poczucie rezygnacji, w uczucie takie, jakby już nic nas dobrego miało nie spotkać. Pogodzić się, ale zachowac w sobie swieżość niewinnego dziecka na przyszłość, żeby nie zgorzknieć.
      13. Ogólny kierunek życia- król pucharów
      Ogólnie dobrze, bo albo Ty jestes taką fajną pomocną istotą, która może wiele dobrego zdziałać, albo ktoś taki jest przy Tobie, a może zmierza ku Tobie. Może poznasz w końcu wymarzonego króla sercowego.
      14. To Cię czeka na tej drodze- 4 puchary
      Uważaj, zebys się nie zamknęła na innych ludzi emocjonalnie i nie przegapiła szansy, która się pojawi. Na pewno czekają Cię nowe możliwości i Twoje uczucia mają szansę na uzdrowienie, ale jak się mocno zamkniesz w sobie, to nie wpuścisz tam nikogo nowego. Może tez będzie tak, że to Ty bedziesz się dobijać do czyjegoś poranionego serca.
      15. Tam iść powinniśmy- 9 buław
      Twoja sytuacja jest w rzeczywistości pewna i bezpieczna, broń tego, na czym Ci zależy, ale nie obawiaj się też zanadto. Nie bój się przyszłości, zmian, wszystko ułoży się dobrze. Jeśli nie mozesz się przebić do czyjegoś serca, to rozbieraj te mury kawałek po kawałeczku, pomalutku i cierpliwie.
      16. podsumowanie- królowa buław
      Nie zapomnij żyć. Żyć swoimi marzeniami, dla siebie, realizuj się, rób swoje, nie zawieszaj się na zbyt długo, bo jestes silna i wyjątkowa jak królowa buław właśnie. Jak Ci na czymś zależy, nie poddawaj się.
      Jak widzisz żadnych strasznych kart nie wyciągnęłam. Dużo opisywania, więc ujęłam to krótko. Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam trochę?
    • inguszetia_2006 Re: co teraz? 06.11.14, 22:23
      Witam
      Nikix. Ciągle mi Świat(Saturn)wypadał. Myślę, że musisz rzucić okiem na swój horoskop, jak tam z Saturnem - nauczycielem stoisz. Bardzo trudne lekcje cię czekają, jakby nie było innych lekcji, k...wa. Musisz to przeczekać, nie dać się zmiażdżyć Saturnowi, bo wredny jest. Jako wsparcie z góry wyciągnęłam też Świat. No, Saturn chce cię "wspierać" jak nic. To tak wygląda, jakbyś miała się po tym wszystkim odrodzić, dosłownie. Najpierw cię przeczołga, potem mu podziękujesz. Trzymaj się dzielnie i nie daj się łajdakowi. Możesz mieć mało siły i będziesz przygnębiona,ale nie bój nic. Na 2014 masz 8 mieczy wprawdzie,ale na 2015 - Siłę(Słońce), a na 2016 - Głupca(Uran).
      Pzdr.
      Ing
      • nikix Re: co teraz? 06.11.14, 23:32
        Bardzo Wam dziękuję dziewczyny smile

Saturn mi całe życie daje w d..ę mam go w 2 domu - finansowym. Ale tak źle jak teraz to nigdy nie było. W czwartek, w ten nów skorpionowy, mój bardzo bliski przyjaciel miał wypadek samochodowy. Zabrano go do szpitala od razu. Wg lekarzy rokowania były dobre. A On sobie wziął i po prostu umarł w nocy. Zostawił żonę z dwójką maluchów.
        To był mój najbliższy prawdziwy przyjaciel. Osoba na której zawsze mogłam polegać. Która zawsze mnie wspierała. Do której mogłam zadzwonić o każdej porze w potrzebie. Od niedawna także wspólnik w interesach. Teraz wszystko się zawaliło. Trzeba uporządkować papiery, zamknąć działalność, bo bez Niego nie da się jej prowadzić. Ale to nie jest najgorsze. Najgorszy jest kredyt i otwarte sprawy sądowe.
        Trzeba się jakoś opanować a tu huśtawka emocjonalna. Jak na karuzeli.
        Jaki w tym wszystkim jest sens, w tym całym cho.....m życiu ?

• rozmaryn_1 Re: co teraz? 06.11.14, 23:56
          Wiesz, Nikix , trzeba od razu pisac co i jak, to można konkretniej zadać pytania. Kurcze, wierze w Ciebie i że sobie poradzisz, bo wierzę, że jestes królową buław jaka mi wyszła w podsumowaniu.
          Bedzie ciężko, ale własciwa droga to 9 buław, więc walcz.
          Od serca natomiast współczuję Ci straty bliskiego przyjaciela i jego rodzinie tez strasznie współczuje sad
          Zawsze najbardziej żal mi dzieci, choc często one nie rozumieją dokładnie, co się dzieje.
          Przykre to sad
          • nikix Re: co teraz? 08.11.14, 17:28
            Bardzo Ci dziękuję Rozmarynku smile
            Czasem lepiej nie pisać konkretnie. Wtedy interpretując można się sugerować takim wydarzeniem. Takie " czyste karty " mówią dużo więcej.
        • ag_at5 Re: co teraz? 07.11.14, 15:14
          Powiadają, że wszystko ma sens - z perspektywy czasu. Powiadają też, że wszystko to co się dzieje, nie ma zadnego sensu.
          Saturn nie jest zły, prowokuje nas do zmian, porządku, uczciwości wobec siebie i innych. Polub go, skoro musisz z nim żyć. Ja też jestem ulubienica Saturna.
          Daj radę.
          • nikix Re: co teraz? 08.11.14, 19:27
            Czytałam na jakimś blogu, że: Saturn uosabia najstarszą cząstkę karmy , ktora przenosi sie z jednego wcielenia na drugie , nie dajac możliwości tak lekkiego i swobodnego rozwoju jakby dana jednostka chciała . I tak dzieje się, az karma nie zostanie ?odpracowana ? do końca.Owa najstarsza czastka karmy gniecie człowieka jak wielki kamień, lezący na drodze, który trzeba przesunąć albo w ogólę zabrać .Problem w tym , ze jest on tak ciężki iz można to zrobić jedynie etapami?
            To świetne określenie tej planety.
            Tylko, to nie jest ''równa walka''. Saturn wie o co mu chodzi, my musimy najpierw do tego dojść.
            Mnie już powoli brakuje na to sił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka