Dodaj do ulubionych

Poproszę o karty

17.11.14, 21:42
Witam
No, muszę wiedzieć, bo się uduszę... Jest osoba X, pokłóciłam się z tą osobą i w złości palnęłam parę głupich frazesów z pozycji ex katedra. Kiepsko, wiem. Ale coś mnie tak podkusiło do złego;-P I teraz moje pytanie brzmi: czy ta osoba chowa uraz do mnie? Inaczej mówiąc, czy jest bardzo na mnie wku...iona? Może i bym spróbowała zakopać topór wojenny, ale nie wiem, czy nie za szybko to będzie? Bo złość czasami długo trzyma i mogę dostać bęcki;-P Ktoś się skusi?
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Poproszę o karty 17.11.14, 22:22
      Sedno - Król kielichów
      Takie uczucia ma obecnie osoba X wobec Ingi - 9 mieczy, Mag, 6 buław
      To powinna zrobić Inga aby załagodzić sytuację z X - Kapłan
      Dalszy rozwój znajomości - Rycerz kielichów, Król denarów, 8 kielichów

Inaga z pewnościa sama lepiej zinterpretuje karty. Pomyslałam, że wybuch niekontrolowany Ingi za bardzo nie popsuje relacji wink Chociaz pan wychodzi w Królu kielichów, który jak to kiedys napisała Algaria - cienki siurek jest, no więc wydaje mi sie, że pan okrzepnie w Królu denarów.
      Obecnie czuje sie naprawde zraniony, osamotniony i ostrozny, a nawet pełen lęków wobec kobiet reprezentowanych przez Ingę, ale już kombinuje w Magu jakby tu ja podejśc aby jego było na wierzchu - w 6 buław.
      Co powinna zrobić Inga? No chyba jednak działać, grac wg reguł pana - Kapłan. Przyznac mu rację.
      Duzo sympatycznych kart, dużo emocji, ale pan i tak wyjdzie na swoje.
      • rozmaryn_1 Re: Poproszę o karty 17.11.14, 22:52
        Nie moje karty, a wiadomo, że kazdy najlepiej interpretuje własne rozkłady. Mogę jednak napisac, jak ja bym odczytała te karty, jakbym ja je wyciagnęła.
        Moim zdaniem osoba ta zastanawia się, czy nie było czegoś z prawdy w tym, co powiedziała Inga, czyli maga odczytałabym jako pokonanego słowem (może byc to wrazenie przesadzone, jednak uderzające w poczucie własnej wartości, siły itd.).
        Co powinna zrobić inga- dazyc do przebaczenia, do zgody, jedna osoba mówi, druga słucha, może mediator bedzie potrzebny wink
        Przyszłość- może byc rycerz pucharów- zraniony kierujący się emocjami, kontra Inga- opanowany król denarów, a może osoba ta opanuje swoje emocje i mamy 8 kielichów. Karta ta moim zdaniem skrywa prawdziwe emocje, ucieka z nimi, nie obnosi się, więc może uciekać od tej znajomości, dusic w sobie emocje, może byc chwilowa przerwa w kontynuowaniu znajomości, jednym słowem- lepszy byłby wybuch i wykrzyczenie co kto ma do kogo.
        • camaretto Re: Poproszę o karty 18.11.14, 00:51
          O nieeee, Ingo! Ty masz problemy!
          A przyznacć się po ludzku do błedu to ty potrafisz? Bo w przeszł. agresja ,Moc /o, teraz _7K/o- wiesz że coś rozmieniłaś na drobne, a w prrzyszł. PO tym co czytasz 9 Buł./o- więc nawet niechcący to go z góry potraktujesz albo inną kombinację tych sił.?...
          Oj, Inguszszetia, popędliwa z ciebie bestyja, i prędka w ozorku. Ogień, ogieeń, a ty go gasic musisz się nauczyc, nie wzniecać!
          Moja rada na 9 buław - zapomnieć o wojnie autoryttetów i sztucznej dominacji, bo ryknęłas na niego, pohamować popędy....tak JA robię, oczywiście moje sposoby nie muszą być najlepsze ale tak mi sugeruje ta 9 Buł./o
      • algaria Re: Poproszę o karty 18.11.14, 17:50
        nagietek123 napisała:

jak to kiedys napisała Algaria - cienki siurek jest,

Nie cienki siurek tylko miękki tongue_out.. siurek big_grin
        • nagietek123 Re: Poproszę o karty 18.11.14, 19:38
          Niech będzie, że on miętki jest wink
    • inguszetia_2006 Re: Poproszę o karty 18.11.14, 09:07
      Witam
      Dziewczyny, dzięki piękne. Nagietku, złoty strzał z Królem kielichów;-D Brawo! Zaczynam się ciebie bać;-P Król pogrążył się w otchłani wyrzutów sumienia i rozpaczy i spać nie może. No tak. To prawdopodobne. Rozmarynku, dziękuję za ciekawą interpretację. Camaretto, masz świetną rękę do kart, ale jak to dalej leciało... "interpretacja do kitu"wink Oczywiście, żartuję, bo karty mają sto twarzy i trafić w tę jedną, bez rozrzucania co najmniej połowy talii - trudne. Odwrócona moc to moja słabość i bezradność, a odwrócona 7 kielichów to marzenia, które jak fortepian Szopena spadają z wysokiego okna. I pierdut o glebę. I tylko huk słychać;-D Bardzo trafnie pokazały sytuację, w punkt, że tak powiem. Panie życzą sobie coś w ramach podziękowania?
      Pzdr.
      Ing
      • camaretto Re: Poproszę o karty 18.11.14, 17:14
        Nigdy nie powiedziałam że ta rozmiana na drobne to NIE MARZENIA- to cenna siła, umieć marzyć, ja chciałam tylko powiedzieć że ta 7 kiel.to żal i poczucie!ze coś się straciło, jak mówisz, fortepian i szopen, że szkoda ci powiedzianych w gniewie słów. Źle mnie zrozumiałaś. A moc się tyczy tamtej sytuacji. Za to w tym rozkładzie to przyszłość interpretuje się jako nieznaną jszcze kartę, a z tą 9 buł/o możesz mimowolnie zadziałać chłodno, ale z góry, a kolega nie zrozumie tego jako pojednawczego gestu. O to mi chodziło, ale ja też jestem prędka w ozorku tyle ze na inny sposób.
        Może Warszawianki tak mają.
        Nie mam terz niestety warunków na stawianie tak jak lubię, a pisuję jak się już zepsuję- i nie mam siły robić, ani fiz. ani psych. I to wychodzi, niestety, piszę niedokładnie. W kuchni duża plama zkwasu solnego o żółtym kolorze utrudnia poruszanie sie, poparzyliśmy sie już rz co najmniej, wszystko mnie boli ikolekcja przepalonych ciuchów na śmietniku. Przy okazji, do Nagietka, dwasłówka Pytasz czy ja chcę się babcią opiekować - ja NIE CHCĘ bo sie boję ale MUSZĘ bo jestem jej jedyną najbl. rodziną. Najchętniej uciekłabym gdzieś do Ameryki czy na porównywalną odległość od linii rażenia, to nie na moje nerwy, i kotów . Spalone skarpetki mi wystarczą. Gdybym nie miała za sobą chemicznych laborek być może już bym nie żyła.

Zostawiłam wam link na youtube, wesoły filmik o głupim psie policjanta smile
        Bawcie się dobrze, dziewczyny. Wróżby jak będziecie potrzeebowały, to piszcie, byle PO tym Sajgonie, jak wyciągnę już normalnie karty, sporadycznie coś wyciągam, jak teraz, skąd .-
        -tajemnica, wersja beta.
      • nagietek123 Re: Poproszę o karty 18.11.14, 18:22
        Inga, chciałabym wiedzieć z kim ta miłość wywróżona przez Algarię. Panów byłoby dwóch: T., z którym odnowiłam znajomość, spotkaliśmy się parę razy, między spotkaniami cisza... Ta sama Algaria radziła zainteresować kimś, kto będzie o mnie zabiegał. Pan S. ewentualnie spełniałby to kryterium wink Póki co zaprosił mnie na obiad. Obaj mnie interesują, choć T. chyba bardziej...
        Pytanie: który z tych panów byłby chętny wejść w związek ze mną? A może poznam zupełnie kogoś innego?
        Jeśli to za dużo, to skup się na jednym z panów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka