Dodaj do ulubionych

List polecony

10.12.14, 20:50
Witam
Czeka coś na mnie. Kto chciałby się spróbować na szybko? W piątek, albo w poniedziałek odbiorę, bo nie mam czasu wcześniej odebrać. Muszę jechać w miejsce meldunku;-P A to jest drugi koniec Warszawy. Nie mam pojęcia, co to może być.
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: List polecony 10.12.14, 21:47
      Z przełożenia - Królowa kielichów, Królowa denarów, 7 buław
      To zawiera list polecony -Sąd, Król denarów, As denarów
      Takie będą uczucia Ingi po odebraniu przesyłki - 10 mieczy, 4 miecze, Umiarkowanie
      No chyba to jakieś wezwanie do zapłaty - sądząc po reakcji Ingi. Albo odpowiedz z sądu, z której dziewczyna sie nie ucieszy zapewne...
    • algaria Re: List polecony 10.12.14, 21:53
      Może to ten list na który tak czekałaś który w kartach wychodził

Z lenormandów - pies, dziecko, klucz - informacja dotycząca dziecka bo z tarota 10 kielichów czyli tez rodzina ale to może wyniki badań albo jakaś powiastka z urzędu ale dotyczy małolaty Twojej - informacja o zakończeniu czegoś - chyba nie pracy jak u hoaxxa wink
    • nikix Re: List polecony 10.12.14, 21:59
      Z jednej karty - dwójka mieczy.
      Jakiś pozew albo termin rozprawy.
    • sylwunka36 Re: List polecony 10.12.14, 22:42
      Witam.Wydaje mi się, że ta wiadomość dotyczyć bedzie zawieszenia jakiejś działalności zwiazanej z aktywnością zawodową. Jakieś stare sprawy zwiazane z pracą. Wyciągnęłam Wisielca ,więc ta informacja trochę wywroci pewne sprawy,zostaną odlozone na później. Następnie Ksiezyc może mówić o Twoich obawach ,a na końcu Eremita może informować, że chodzi o sprawy zawodowe,dzialalnosc gospodarczą. Zostanie ona zawieszona.Pozdrawiam,Sylwia
    • inguszetia_2006 Re: List polecony 11.12.14, 09:04
      Witam
      Dziękuję, dziewczyny. Dziwne to wszystko, bo sądy i inni piszą do mnie na adres zamieszkania, nie meldunku. W każdym razie, po tym, co mi Nagietek wyciągnął na pewno pojadę w poniedziałek;-P Co mam sobie psuć weekend, no nie? Algaria oczywiście mi samo dobro wyciągnęła, bo to dobra kobieta jest;-D Dziękuję kochana za tego Psa i Dziecko i Klucz.
      Pzdr.
      Ing
      • nagietek123 Re: List polecony 11.12.14, 15:50
        No co, no co?
        List zawiera przecież fajne spawy: Sąd, Król denarów, As denarów, więc czemu masz takie mieczowe uczucia? Idzie zresztą ku lepszemu: 10 mieczu, 4 mieczy i Umiarkowanie smile
    • inguszetia_2006 Re: List polecony 15.12.14, 08:51
      Witam
      Dziewczyny, jutro rozwiążę tę zagadkę listową, bo dziś po robocie muszę śmigać szybko do domu, bo moja córka ma klasówę z matmy i muszę ją przepytać. Także jutro dopiero jadą na pocztę po odbiór. Dziś szkoda dnia na pocztę i stanie w kolejkach. Eh... tak sobie myślę, że to pewnie mandat, bo Algaria mi Psa wyciągnęła. A Pies to policjant;-P
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: List polecony 15.12.14, 19:32
      Tak się będziesz ociągać z odebraniem poleconego aż ci list zwrócą do nadawcy
      a Pies jak to pies zawsze drogę do domu znajdzie i jak to mandat to wiesz.. ale może to Twoja dziewoja jakiś złapała jeżdżąc na "gapę" bo tam dziecko przecież było i klucz z tajemnicą
      • ksieznapodolska33 Re: List polecony 15.12.14, 22:28
        Algario,
        Ostatnio w pytaniu o czyjeś uczucia wciąż wychodzi mi klucz...
        Czy przy okazji możesz mi zdradzić, jak Ty widzisz tę odpowiedź? I jak interpretujesz klucz u Lenormand?
        Czy to nie jest tak, jak z Kapłanką? Klucz, czyli coś, co jest przede mną ukryte i karty nie zdradzą tajemnicy?
        (przepraszam że się wtrącam w wątek )
        • algaria Księżno 16.12.14, 20:27
          Nie jestem aż tak dobra w Lenormandach i często opieram się na stronie tego pana - podsyłam link właśnie o znaczeniu klucza - wiesz według tego co tam jest napisane to uczucia są z przeznaczenia i chyba prędzej mu do Koła n iż Kapłanki ale nie lubię porównywać znaczeń tych jakże innych kart, bo się bardzo różnią. Lenormandom bliżej do klasycznych niż do tarota a i to nie zawsze się sprawdza

kartylenormand.weebly.com/klucz1.html
    • inguszetia_2006 Re: List polecony 16.12.14, 19:28
      Witam
      No... mam! Wzywa mnie do zapłaty Urząd Miasta Stołecznego Warszawy dla dzielnicy Śródmieście. Podatek od nieruchomości. Ktoś się pomylił, bo mam wskazany do korespondencji adres zamieszkania (też Warszawa tylko że nie Śródmieście). I do tej pory nie było problemów w tej kwestii. Aha, czyli muszę zapłacić 40 złotych;-P Dziękuję dziewczyny, że pochyliłyście się nad tym listem i moją skromną osobą. Macie jakieś życzenia?
      Pzdr.
      Ing
      • nagietek123 Re: List polecony 16.12.14, 19:33
        Ja mam, bardzo proszę smile
        Jak będzie z moja dodatkową pracą, tzn. czy tak jak na umowie, czy umowa zostanie zmieniona? Ta jest dla mnie korzystna i chciałabym żeby tak zostało, ale może być różnie...
    • inguszetia_2006 Re: List polecony 17.12.14, 21:27
      Witam
      Nagietku, wyciągnęłam 2 kielichów, Gwiazdę i 4 denarów. Miła współpraca i raczej długofalowa, bo 4 monet to samograj. Może ci rozszerzą umowę i zarobisz więcej?
      Ładnie to wyszło, sama widzisz. Nie widzę w tej sekwencji strat. 4 denarów w prostej pozycji, więc o wyzysku nie ma mowy. Raczej zmiany na plus dla ciebie będą. Tyle karty. Odezwij się koniecznie, jak już ci coś zaproponują. Najwyżej się pośmiejemy;-P
      Pzdr.
      Ing
      • nagietek123 Re: List polecony 18.12.14, 11:55
        Czytam i czytam, i coraz bardziej podoba mi się ta wróżba, wydawało mi się, że już Ci dziękowałam, ale nie widzę - pewnie nie wysłałam... Dziękuję jeszcze raz. O zmianach poinformuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka