nikix 06.01.15, 23:50 Dziewczyny, znalazłam w necie tą kartę i poczułam ogromną ochotę na zakup całej talii. Szukam i szukam ale nic nie mogę o niej znaleźć Która z Was wie, co to za talia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camaretto Re: Pytanie o talie 07.01.15, 07:03 NikiX Na forum ,, O tarocie '' są strony poznajdowane przex forumowiczki zamiast taroteki ktôra znikła z sieci Wątek ,,W poszukiwaniu zaginionej taroteki''. Może tam znajdziesz Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 09:44 Witam Czy jesteś pewna, że chcesz mieć talię, w której Rydwan wygląda jak gąsienica?;-P Gąsienica raczej pełza niż biega;-D Sorry, takie mam skojarzenia z tym obrazkiem, który wkleiłaś. Nie znam tej talii, niestety. Chciałam się tylko podzielić pierwszym wrażeniem. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Pytanie o talie 07.01.15, 11:17 Tu masz link do stron z kartami tarota www.albideuter.de/html/narr.html A próbowałaś odszukać na podstawie obrazka w google - wiem że można w ten sposób szukać w sieci ale ja nie umiem Odpowiedz Link
nikix Re: Pytanie o talie 07.01.15, 20:54 Właśnie o to chodzi. Patrzysz na tą kartę i za każdym razem widzisz coś innego Raz gąsienicę, raz fragment pojazdu kosmicznego Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 12:36 Witam to jest Fractal Tarot pozdrawiam Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 12:37 a tu link znaleziony w internecie : www.redbubble.com/people/pelmof/works/12195082-the-fractal-tarot-poster Odpowiedz Link
camaretto Re: Pytanie o talie 07.01.15, 18:31 Mnie to przypomina budowę owadziego pyszczka i świat owadow Odpowiedz Link
algaria Re: Pytanie o talie 07.01.15, 21:38 Cała talia jest psychodeliczna choć w moich ulubionych konkretnych kolorach. Zastanawiam się co auto wziął by mieć takie wizje kart? a jak nie wziął to znaczy że każdy może bazgroła strzelić i karty stworzyć Talia z pewnością nie dla początkujących, bardziej kolekcjonerska - taka "new"szpanerska Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 22:51 Fajne karty, tez mi się podobają W moim odczuciu to po prostu obrazy energii, np. cesarz taki ciemny i mroczny, ale jego energia została tu zapewne skojarzona z jego negatywem czyli zbytnim przywiazaniem do rzeczy materialnych, powiadziałabym, że został tu uziemiony aż do bólu. Ale za to śmierć przedstawia faktycznie transformacje, a kochankowie jaka urocza Nie pamietam ich wszystkich po jednarazowym obejrzeniu, ale myśle, że można nią wróżyc, jesli ktoś ją czuje. Ciekawe jak wyglada reszta. Odpowiedz Link