Dodaj do ulubionych

Pytanie o talie

06.01.15, 23:50
Dziewczyny, znalazłam w necie tą kartę

https://rlv.zcache.com.au/chariot_tarot_card_postcard-re94a8fb0ef344377b8db11753438ff83_vgbaq_8byvr_324.jpg

i poczułam ogromną ochotę na zakup całej talii.
Szukam i szukam ale nic nie mogę o niej znaleźć sad
Która z Was wie, co to za talia?
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Pytanie o talie 07.01.15, 07:03
      NikiX
      Na forum ,, O tarocie '' są strony poznajdowane przex forumowiczki zamiast taroteki ktôra znikła z sieci
      Wątek ,,W poszukiwaniu zaginionej taroteki''. Może tam znajdziesz
    • inguszetia_2006 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 09:44
      Witam
      Czy jesteś pewna, że chcesz mieć talię, w której Rydwan wygląda jak gąsienica?;-P Gąsienica raczej pełza niż biega;-D Sorry, takie mam skojarzenia z tym obrazkiem, który wkleiłaś.
      Nie znam tej talii, niestety. Chciałam się tylko podzielić pierwszym wrażeniem.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Pytanie o talie 07.01.15, 11:17
        Tu masz link do stron z kartami tarota

www.albideuter.de/html/narr.html
        A próbowałaś odszukać na podstawie obrazka w google - wiem że można w ten sposób szukać w sieci ale ja nie umiem wink
      • nikix Re: Pytanie o talie 07.01.15, 20:54
        Właśnie o to chodzi. Patrzysz na tą kartę i za każdym razem widzisz coś innego wink Raz gąsienicę, raz fragment pojazdu kosmicznego wink
    • owieczka_1983 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 12:36
      Witam
      to jest Fractal Tarot
      pozdrawiam smile
      • owieczka_1983 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 12:37
        a tu link znaleziony w internecie :
        www.redbubble.com/people/pelmof/works/12195082-the-fractal-tarot-poster
        • camaretto Re: Pytanie o talie 07.01.15, 18:31
          Mnie to przypomina budowę owadziego pyszczka i świat owadow
        • nikix Re: Pytanie o talie 07.01.15, 20:55
          Dziękuje Ci bardzo smile
          • algaria Re: Pytanie o talie 07.01.15, 21:38
            Cała talia jest psychodeliczna choć w moich ulubionych konkretnych kolorach. Zastanawiam się co auto wziął by mieć takie wizje kart? wink a jak nie wziął to znaczy że każdy może bazgroła strzelić i karty stworzyć
            Talia z pewnością nie dla początkujących, bardziej kolekcjonerska - taka "new"szpanerska wink
            • rozmaryn_1 Re: Pytanie o talie 07.01.15, 22:51
              Fajne karty, tez mi się podobają smile W moim odczuciu to po prostu obrazy energii, np. cesarz taki ciemny i mroczny, ale jego energia została tu zapewne skojarzona z jego negatywem czyli zbytnim przywiazaniem do rzeczy materialnych, powiadziałabym, że został tu uziemiony aż do bólu. Ale za to śmierć przedstawia faktycznie transformacje, a kochankowie jaka urocza wink Nie pamietam ich wszystkich po jednarazowym obejrzeniu, ale myśle, że można nią wróżyc, jesli ktoś ją czuje. Ciekawe jak wyglada reszta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka