Dodaj do ulubionych

Urodzinowo dla Frey-ki :-)

• nagietek123 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 08:58
      Miła Freyu, dużo radości, wspaniałych wróżb, życzliwych ludzi wokół, no i niech ta pasja ma dla Ciebie wymierne, finansowe przełożenie smile Wszystkiego dobrego.
    • camaretto Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 09:32
      Wszystkiego najlepszego, freyV
      Spojrzałam na aspekty astrologiczne w tym roku, i - oprócz opozycji Jowisza który będzie być może powodowac jeszcze w tym roku stresy dla Wodnikôw twojemu Słońcu sprzyja Uran i rozładowuje je, przynajmniej częściowo- nie znam twojego horoskopu urodzeniowego ale planety tworzą razem z Węzłami miłe trygony, sekstyle i półsekstyle przez cały rok. Tak że dla twojego Słońca dobre aspekty rozładują nieco ciemniejsze Jowiszowe chmury smile
      Słoneczka ci życzę smile
      Mmimo że Saturn z Neptunem siać będą chłodem po kościach i migreną wielką smile a para Pluton- Uran prrowadzi działania bojowe.
      • freya_v Camaretto 04.02.15, 20:19
        Z Leda byscie się dogadały.. Ona mi urodzeniowy robiłatongue_out ciekawe te aspekty planet są.. W moich rozkładach dużo ciekawych rzeczy mi się szykuje w tym roku więc cierpliwie czekamtongue_out
        • camaretto Re: Camaretto 05.02.15, 11:19
          smile
          Miło zobaczyć że przy tych wszystkich napięciach twoje Słoneczko jest akurat pośrodku smile
          To dobrze wróży, bo nawet z opałów wychodzi się łatwiej niż inni- obronną ręką
          Czego Ci życzę smile
    • bronxi Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 10:39
      Więc i ja dołączam do życzeń.
      Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i dużo zdrówka smile
    • nikix Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 11:53
      100 lat Frey-ka !!!
      Niech Jowisz spełni wszystkie Twoje marzenia wink

https://www.mancer.pl/wp-content/uploads/2012/03/kwiaty-300x282.jpg
    • algaria Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 12:40
      100 - lat w szczęściu, zdrowiu i majątku smile

https://poczmanski-wieslaw.blog.pl/files/2014/07/Kwiaty.jpg
    • owieczka_1983 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 12:52
      Spełnienia marzeń!
      100 lat!
      • babowa Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 13:15
        Pani Freyu
        100 lat w zdrowiu, zadowoleniu, poczuciu spełnienia
        i kilka oddanych osób na wszelkie zyciowe okazjesmile

https://www.kiepy.pl/uploads/2012_04/16/30209_3481_500_Prawdziwi-Przyjaciele.jpg
        • freya_v Babowa 04.02.15, 20:28
          Święte słowa.. Chodź przyjaciół mało to jednak wyjątkowi bardzosmile dziękujekiss
    • caro-caro Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 14:50
      Freyko!!!
      Szczęścia szczęścia szczęścia! Wszystkiego co dobre! Niech intuicja Cię wiedzie! Spełniania marzeń i tworzenia nowych! Samych radosnych bezchmurnych dni!
      kiss
      • tekla-ja nie spóznione 04.02.15, 15:36
        i szczere zyczenia dla szanownej Freyi...
        Marzeń spełnienia, wielu usmiechów od losu i podarunków niespodzianych, a miłych, spokoju ducha oraz optymizmu i wiary, że teraz to juz tylko lepiej, fajniej byc może.
        Freya, za twe zdrowie wychylę wieczorkiem kieliszeczek nalewki wisniowej wink
        I pamiętaj, że jeszcze nie...długo nie...
        www.youtube.com/watch?v=NeWYgFQYAF0
        • tekla-ja i jeszcze to...koniecznie... 04.02.15, 15:40
          www.youtube.com/watch?v=odysy3x3hwY
          FREYA, usmiechnij się...do mnie...do nas...i w ogóle....
          • freya_v Re: i jeszcze to...koniecznie... 04.02.15, 20:24
            Tekla!! W końcu się odezwałaśsmile już miałam pytać co się z Tobą dzieje że tak milczysz..
            Dziękuje Ci ślicznie, miło mi bardzo bo Ty autorytet dla mniesmile piosenki ciekawe ja pokorna jestem bardzo wobec życia ludzi losu świata... I czekam bo.. Jeszcze nie... wink
    • ag_at5 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 15:39
      Bardzo dobrego roku pod KAŻDYM względem.
      Najlepszego!smile
      • kashaa_35 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 16:49
        100 lat !! Duzo milosci oraz spelnienia marzen !!!
    • freya_v Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:16
      Dziękuje wam kochane bardzosmile miło mi i mam nadzieje że wasze życzenia się spełnią prucz jednegotongue_out ale nie powiem któretongue_outtongue_out chodź dla wielu dobre ja skutecznie go unikam i niech tak zostaniewink
      ja świętuje cały dzień.. Rano wypłata i zakupy ogromnebig_grin Bóg mnie dziś opuściłbig_grin placek upiękłam jutro będzie świętowanie w pracytongue_out ja nalewki nie mam ale coś podobnego mamwink więc pijemy moje zdrowiewink buziakikiss dziękujekiss
      • maja.1987 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:25
        Wszystkiego najlepszego, spełniania marzeń, zdrowia, duzo uśmiechu i udanego roku smile
    • freya_v Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:29
      Leda dziękuje podwójniekiss odezwę się na fb przyjaciółko mojakiss
    • inguszetia_2006 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:54
      Witam
      Ja też, ja też się przyłączam;-D Zapracowana jestem pod sufit i zmęczona jak wół pociągowy, ale jakoś dociągnęłam na imprezę. Ode mnie w prezencie urodzinowym takie powiedzonko.
      Otóż - "Jeśli uważasz,że tygrys to krowa, to spróbuj go wydoić"wink
      Pzdr.
      Ing
    • sylwunka36 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 23:33
      Witaj, ! Żyj tak, jakby to był ostatni dzień, czerp z życia jak najwięcej, ! Piękno tkwi w prostocie! Poranna kawa wypita z kimś bliskim,usmiech uchwycony w locie, to magia chwil ,z których składa się szczęście,! Udanych urodzin,Freyo! Pozdrawiam, Sylwia
    • rozmaryn_1 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 05.02.15, 23:18
      Kochana, wszystkiego najlepszego, nie mam siły dziś nic wymyslac ani karty ciagnąc, taki mam dziś słaby dzień, ale zdrowia Ci zyczę i wszelkiej pomyslności smile
    • baba_potwor Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 06.02.15, 03:15
      No tak, nie było mnie na forum przez parę dni akurat kiedy przypadło takie święto sad. Spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, najn, najlepszego. I po jednym.

https://up.programosy.pl/foto/128526__kr_1.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka