leda-is-one 04.02.15, 06:43 Happy Birthday to You!!! "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagietek123 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 08:58 Miła Freyu, dużo radości, wspaniałych wróżb, życzliwych ludzi wokół, no i niech ta pasja ma dla Ciebie wymierne, finansowe przełożenie Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
camaretto Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 09:32 Wszystkiego najlepszego, freyV Spojrzałam na aspekty astrologiczne w tym roku, i - oprócz opozycji Jowisza który będzie być może powodowac jeszcze w tym roku stresy dla Wodnikôw twojemu Słońcu sprzyja Uran i rozładowuje je, przynajmniej częściowo- nie znam twojego horoskopu urodzeniowego ale planety tworzą razem z Węzłami miłe trygony, sekstyle i półsekstyle przez cały rok. Tak że dla twojego Słońca dobre aspekty rozładują nieco ciemniejsze Jowiszowe chmury Słoneczka ci życzę Mmimo że Saturn z Neptunem siać będą chłodem po kościach i migreną wielką a para Pluton- Uran prrowadzi działania bojowe. Odpowiedz Link
freya_v Camaretto 04.02.15, 20:19 Z Leda byscie się dogadały.. Ona mi urodzeniowy robiła ciekawe te aspekty planet są.. W moich rozkładach dużo ciekawych rzeczy mi się szykuje w tym roku więc cierpliwie czekam Odpowiedz Link
camaretto Re: Camaretto 05.02.15, 11:19 Miło zobaczyć że przy tych wszystkich napięciach twoje Słoneczko jest akurat pośrodku To dobrze wróży, bo nawet z opałów wychodzi się łatwiej niż inni- obronną ręką Czego Ci życzę Odpowiedz Link
bronxi Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 10:39 Więc i ja dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i dużo zdrówka Odpowiedz Link
nikix Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 11:53 100 lat Frey-ka !!! Niech Jowisz spełni wszystkie Twoje marzenia Odpowiedz Link
algaria Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 12:40 100 - lat w szczęściu, zdrowiu i majątku Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 12:52 Spełnienia marzeń! 100 lat! Odpowiedz Link
babowa Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 13:15 Pani Freyu 100 lat w zdrowiu, zadowoleniu, poczuciu spełnienia i kilka oddanych osób na wszelkie zyciowe okazje Odpowiedz Link
freya_v Babowa 04.02.15, 20:28 Święte słowa.. Chodź przyjaciół mało to jednak wyjątkowi bardzo dziękuje Odpowiedz Link
caro-caro Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 14:50 Freyko!!! Szczęścia szczęścia szczęścia! Wszystkiego co dobre! Niech intuicja Cię wiedzie! Spełniania marzeń i tworzenia nowych! Samych radosnych bezchmurnych dni! Odpowiedz Link
tekla-ja nie spóznione 04.02.15, 15:36 i szczere zyczenia dla szanownej Freyi... Marzeń spełnienia, wielu usmiechów od losu i podarunków niespodzianych, a miłych, spokoju ducha oraz optymizmu i wiary, że teraz to juz tylko lepiej, fajniej byc może. Freya, za twe zdrowie wychylę wieczorkiem kieliszeczek nalewki wisniowej I pamiętaj, że jeszcze nie...długo nie... www.youtube.com/watch?v=NeWYgFQYAF0 Odpowiedz Link
tekla-ja i jeszcze to...koniecznie... 04.02.15, 15:40 www.youtube.com/watch?v=odysy3x3hwY FREYA, usmiechnij się...do mnie...do nas...i w ogóle.... Odpowiedz Link
freya_v Re: i jeszcze to...koniecznie... 04.02.15, 20:24 Tekla!! W końcu się odezwałaś już miałam pytać co się z Tobą dzieje że tak milczysz.. Dziękuje Ci ślicznie, miło mi bardzo bo Ty autorytet dla mnie piosenki ciekawe ja pokorna jestem bardzo wobec życia ludzi losu świata... I czekam bo.. Jeszcze nie... Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 15:39 Bardzo dobrego roku pod KAŻDYM względem. Najlepszego! Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 16:49 100 lat !! Duzo milosci oraz spelnienia marzen !!! Odpowiedz Link
freya_v Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:16 Dziękuje wam kochane bardzo miło mi i mam nadzieje że wasze życzenia się spełnią prucz jednego ale nie powiem które chodź dla wielu dobre ja skutecznie go unikam i niech tak zostanie ja świętuje cały dzień.. Rano wypłata i zakupy ogromne Bóg mnie dziś opuścił placek upiękłam jutro będzie świętowanie w pracy ja nalewki nie mam ale coś podobnego mam więc pijemy moje zdrowie buziaki dziękuje Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:25 Wszystkiego najlepszego, spełniania marzeń, zdrowia, duzo uśmiechu i udanego roku Odpowiedz Link
freya_v Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:29 Leda dziękuje podwójnie odezwę się na fb przyjaciółko moja Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 20:54 Witam Ja też, ja też się przyłączam;-D Zapracowana jestem pod sufit i zmęczona jak wół pociągowy, ale jakoś dociągnęłam na imprezę. Ode mnie w prezencie urodzinowym takie powiedzonko. Otóż - "Jeśli uważasz,że tygrys to krowa, to spróbuj go wydoić" Pzdr. Ing Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 04.02.15, 23:33 Witaj, ! Żyj tak, jakby to był ostatni dzień, czerp z życia jak najwięcej, ! Piękno tkwi w prostocie! Poranna kawa wypita z kimś bliskim,usmiech uchwycony w locie, to magia chwil ,z których składa się szczęście,! Udanych urodzin,Freyo! Pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 05.02.15, 23:18 Kochana, wszystkiego najlepszego, nie mam siły dziś nic wymyslac ani karty ciagnąc, taki mam dziś słaby dzień, ale zdrowia Ci zyczę i wszelkiej pomyslności Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Urodzinowo dla Frey-ki :-) 06.02.15, 03:15 No tak, nie było mnie na forum przez parę dni akurat kiedy przypadło takie święto . Spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, najn, najlepszego. I po jednym. Odpowiedz Link