Dodaj do ulubionych

urodzinowo :)

18.02.15, 07:46
Witajcie smile
W niedzielę mam kolejne urodzinki czy mogłabym Was prosić o rozkład urodzinowy, co to będzie, co to będzie?smile
Jeśli się Ktoś zdecyduje będę wdzięczna, świętujcie ze mną w niedzielę moje urodzinki smile
Pozdrawiam Was serdecznie
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: urodzinowo :) 18.02.15, 09:37
      To ja juz miotle szykuje do podroży smile
    • ag_at5 Re: urodzinowo :) 18.02.15, 10:33
      No to Bronxi - oby do przodu we wszystkich dziedzinach smile
      • algaria Re: urodzinowo :) 18.02.15, 13:16
        100 - lat pomyślności

A to od nas

https://megapolpiotrkow.pl/zd/DSCN1936.JPG
        • bronxi Re: urodzinowo :) 18.02.15, 13:19
          Dziękuję pięknie, ale ciasto ode mnie dopiero w niedzielę, więc musicie jeszcze troszkę poczekać smile
    • rozmaryn_1 Re: urodzinowo :) 18.02.15, 15:05
      hej Bronxi, 100 lat smile
      Wyciągnęłam dla ciebie przesłanie anielskie- Rochelle- słuchając głosu swojego serca, przyciagasz do siebie dobrobyt.
      Widocznie jakaś gotówka ci na coś potrzebna, albo gdzieś zablokowałaś przypływ pieniedzy przez swoje nastawienie do nich i jest szansa na poprawę smile
    • camaretto Re: urodzinowo :) 18.02.15, 17:01
      Wszystkiego co szczęśliwe, zdrowia , pomyślności, radości wśród bliskich Tobie osób
      smile smile smile
      @->
    • nikix Re: urodzinowo :) 18.02.15, 19:50
      100 lat !!!
      Wszystkiego najlepszego Bronxi.

https://niespodzianka.pl/presents/f8b520a73fdaa38f69e577578465ef73.gif
    • bronxi Re: urodzinowo :) 19.02.15, 07:13
      oh smile Dziękuję Wam pięknie za życzonka i Tobie Rozmarynku za przesłanie - pieniążków nigdy za wiele, więc niech ciągną do mnie jak najbardziej hehesmile
    • algaria Rozkład 20.02.15, 18:14
      1 Energia roku - 9 monet - choć kobieta jest spełniona to czegoś jej będzie brak i Ty taka będziesz w ciągu roku. Niby będziesz mieć wszytko ale nie do końca. To też jest karta handlu sprzedaży i otwartości - szczerość do bólu. Nie będziesz zatem się cackać i owijać wełnę w bawełnę, a walić między oczy czysta prawdą. Do tego możesz się rozkręcić handlowo (kokoszka mnie powaliła na kolana, baranek i serwetki również wink )
      2 To odejdzie - 5 monet - I cudnie - hurraa!! bo nie dość, że to karta biedy finansowej to chłodu emocjonalnego i żebractwa uczuciowego... nie będziesz już wystawać pod okienkiem ukochanego i prosić - " Wyjdź Janku przed domek, bo ja żyć bez Ciebie nie mogę" - koniec z tym , koniec!! Na reszcie uwolnisz się od tego wszystkiego co zimne jak lód, czego było mało i co Cię dręczyło.
      3 To zostanie- król monet - dobre finanse, to przede wszystkim, ale i jakiś starszy mentor, ktoś kto Cię wspiera, pomaga, jest Ci opiekunem. Tylko uważaj bo możesz dość często czuć się zmęczona i zrezygnowana, ale głowa do góry idzie ku dobremu
      4 To przyjdzie - 5 buław - natłok spraw, myśli, walka z konkurencją, zamieszanie w życiu. Bądź gotowa by wroga pokonać - a wróg może być i w Tobie i w otoczeniu.
      5 Trudności - Śmierć/ 7 monet - Trudnością może być sama zmiana - możesz jej nie chcieć, a tu przyjdzie, powoli, po cichu ale nie znienacka. Trudno Ci może przyjdzie się z nią pogodzić, trudno Ci może być ją wdrożyć - mimo że czujesz że musisz - to żal tego co jest, a co niestety nie jest warte żalu. 7 monet to plony które po tej zmianie zbierzesz, ale na te plony będziesz musiała poczekać. One nie będą od razu, a na ich rozwój i obfitość wpływu mieć nie będziesz. Możesz co najwyżej stać patrzeć i czekać.
      6 Niespodzianki - 9 buław - 9 buław to oczekiwanie, przerwa, odpoczynek, to czas kiedy szykuje się do ostatniej rozgrywki, to czas na ułożenie planu, dopracowanie i wdrożenie. 9 buław to też zwolnienie lekarskie, czas na podreperowanie zdrowia, to również odpoczynek i wczasy.
      7 Miłość - Koło fortuny - zmienność ale i zmiana. Jak jest dobrze będzie źle jak jest źle będzie dobrze ale... może być tak że właśnie w ciągu tego roku urodzinowego dostaniesz miłosną niespodziankę - spotkasz faceta z przeznaczenia taki dar od Losu zapisany w niebie..
      8 Praca - 4 buław stabilnie, bez zmian, szaleństw itp. Czyli pracujesz gdzie pracowałaś, robisz to co robiłaś..i do tego cześć pracy możesz robić w domu
      9 Finanse - 10 buław - trochę mogą Cie przytłoczyć nagłe wydatki, lub ciut pofolgujesz zachciankom. Wiesz nędza Ci nie grozi, ale szaleństwo wydatków może uszczuplić zasoby. Także pilnuj portfela.
      10 Urodzinowy dar od wszechświata i Tarota - 6 kielichów Miła serdeczna karta powrotu do rodzinnego domu, do wspomnień, do tego co było i do tego który kiedyś był. Także nie zdziw się jak ktoś z przeszłości pojawi się w Twoim życiu

Serdecznie Pozdrawiam i bardzo dziękuję za niespodziankę smile
      • bronxi Re: Rozkład 20.02.15, 19:11
        Ooooosmile niespodzanka czekała na mnie na forum, to ja dziękuję za wszystko i rozkładzik urodzinowysmile nawet fajnie wygląda i ten handel, bylo by fajnie, bo się zniechęciłam przy aniołkachsad
        Niespodziewałam się, że już niespodzianka dotarła, bo wczoraj wysłałamsmile
        Ale cieszę się, że już jest, bo długo czekałaśsmile
      • nagietek123 Re: Rozkład 22.02.15, 21:58
        Radości, miłości, pieniążków, twórczych pomysłów podczas dziergania - tego Ci życzę miłą Bronxi. Buziaczki.
    • algaria Re: urodzinowo :) 22.02.15, 15:09
      To teraz w dniu urodzin... Szanownej Jubilatce samych radości i bogactwa wszelakiego z miłością w tle i spełnieniem marzeń

https://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/021/018/21018151_800.0.jpg/tort-truskawkowy.jpg
    • caro-caro Re: urodzinowo :) 22.02.15, 15:17
      Algaria przypomniała smile
      w dniu Twoich urodzin wszystkiego co najlepsze big_grin życzę Ci spełniających się marzeń
    • baba_potwor Re: urodzinowo :) 22.02.15, 15:21
      Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam smile.
      • leda-is-one Re: urodzinowo :) 22.02.15, 18:31
        Bronxi pomyślności!!!

Zachorowałam,nie doleciałam,zagapiłam się ,ale wybrałam Ci kompleksowe, chociaż dość ckliwe życzenia big_grin

• ag_at5 Re: urodzinowo :) 22.02.15, 18:50
      Bronxi 2015/16 smile

https://didine66.d.i.pic.centerblog.net/fd20d3ec.gif

Jeszcze raz wybornego smile
      • tekla-ja Re: urodzinowo :) 22.02.15, 19:46
        Bronxi, z najlepszymi zyczeniami smile
        Kochaj życie, mimo wszystko... a co?!
        www.youtube.com/watch?v=iIxp-Omr6pw
        I nie żałuj... a co?!
        www.youtube.com/watch?v=2pdqLJj0FCo
      • algaria Re: urodzinowo :) 22.02.15, 20:00
        Dla Bronxi to raczej to:

https://pu.i.wp.pl/k,MzUxNDMzMTksMjc3NTA1,f,Facet_z_tortu_UY_medium.jpg

I oto stoję, biedny głupiec, wiedząc tyle co przedtem. - "Faust"
        • bronxi Re: urodzinowo :) 22.02.15, 20:15
          apetytnaogrod.blog.onet.pl/files/2014/04/sernik-z-kokosem-1.jpeg
          A to dla Was ciasto, o ile mi się to udało dobrze skopiować, bo wstyd, ale chciałam zdjęcie dodać, ale nie potrafięsad
          Dziękuję Wam bardzo za życzenia, mordka mi się cały czas śmieje, dziękuję, dziękujębig_grin
          Agat ma racje taki mam plan, żeby już nie długo tak wyglądaćsmile
          No i taki pan od Algarii jak najbardziej by się przydałsmile
          Jesteście Kochanekiss
    • bronxi Re: urodzinowo :) 22.02.15, 20:18
      Swoje zdjęcie ciasta mialam wysłać, ale już zdarzyli go domownicy zjeść i nie zdąrzyłam zdjecia zrobic, ale było takie same jak na tym blogusmile
      Smacznegosmile
      • babowa Re: urodzinowo :) 22.02.15, 21:36
        pani bronxi , 100 lat w zdrowiu, szczesciu, spełnieniu wszelakim
        smile
        • bronxi Re: urodzinowo :) 23.02.15, 07:04
          Jeszcze raz z całego serca dziękuję za Wasze serdeczności, dodałyście mi pozytywnej energii smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka