bronxi 18.02.15, 07:46 Witajcie W niedzielę mam kolejne urodzinki czy mogłabym Was prosić o rozkład urodzinowy, co to będzie, co to będzie? Jeśli się Ktoś zdecyduje będę wdzięczna, świętujcie ze mną w niedzielę moje urodzinki Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag_at5 Re: urodzinowo :) 18.02.15, 10:33 No to Bronxi - oby do przodu we wszystkich dziedzinach Odpowiedz Link
bronxi Re: urodzinowo :) 18.02.15, 13:19 Dziękuję pięknie, ale ciasto ode mnie dopiero w niedzielę, więc musicie jeszcze troszkę poczekać Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: urodzinowo :) 18.02.15, 15:05 hej Bronxi, 100 lat Wyciągnęłam dla ciebie przesłanie anielskie- Rochelle- słuchając głosu swojego serca, przyciagasz do siebie dobrobyt. Widocznie jakaś gotówka ci na coś potrzebna, albo gdzieś zablokowałaś przypływ pieniedzy przez swoje nastawienie do nich i jest szansa na poprawę Odpowiedz Link
camaretto Re: urodzinowo :) 18.02.15, 17:01 Wszystkiego co szczęśliwe, zdrowia , pomyślności, radości wśród bliskich Tobie osób @-> Odpowiedz Link
bronxi Re: urodzinowo :) 19.02.15, 07:13 oh Dziękuję Wam pięknie za życzonka i Tobie Rozmarynku za przesłanie - pieniążków nigdy za wiele, więc niech ciągną do mnie jak najbardziej hehe Odpowiedz Link
algaria Rozkład 20.02.15, 18:14 1 Energia roku - 9 monet - choć kobieta jest spełniona to czegoś jej będzie brak i Ty taka będziesz w ciągu roku. Niby będziesz mieć wszytko ale nie do końca. To też jest karta handlu sprzedaży i otwartości - szczerość do bólu. Nie będziesz zatem się cackać i owijać wełnę w bawełnę, a walić między oczy czysta prawdą. Do tego możesz się rozkręcić handlowo (kokoszka mnie powaliła na kolana, baranek i serwetki również ) 2 To odejdzie - 5 monet - I cudnie - hurraa!! bo nie dość, że to karta biedy finansowej to chłodu emocjonalnego i żebractwa uczuciowego... nie będziesz już wystawać pod okienkiem ukochanego i prosić - " Wyjdź Janku przed domek, bo ja żyć bez Ciebie nie mogę" - koniec z tym , koniec!! Na reszcie uwolnisz się od tego wszystkiego co zimne jak lód, czego było mało i co Cię dręczyło. 3 To zostanie- król monet - dobre finanse, to przede wszystkim, ale i jakiś starszy mentor, ktoś kto Cię wspiera, pomaga, jest Ci opiekunem. Tylko uważaj bo możesz dość często czuć się zmęczona i zrezygnowana, ale głowa do góry idzie ku dobremu 4 To przyjdzie - 5 buław - natłok spraw, myśli, walka z konkurencją, zamieszanie w życiu. Bądź gotowa by wroga pokonać - a wróg może być i w Tobie i w otoczeniu. 5 Trudności - Śmierć/ 7 monet - Trudnością może być sama zmiana - możesz jej nie chcieć, a tu przyjdzie, powoli, po cichu ale nie znienacka. Trudno Ci może przyjdzie się z nią pogodzić, trudno Ci może być ją wdrożyć - mimo że czujesz że musisz - to żal tego co jest, a co niestety nie jest warte żalu. 7 monet to plony które po tej zmianie zbierzesz, ale na te plony będziesz musiała poczekać. One nie będą od razu, a na ich rozwój i obfitość wpływu mieć nie będziesz. Możesz co najwyżej stać patrzeć i czekać. 6 Niespodzianki - 9 buław - 9 buław to oczekiwanie, przerwa, odpoczynek, to czas kiedy szykuje się do ostatniej rozgrywki, to czas na ułożenie planu, dopracowanie i wdrożenie. 9 buław to też zwolnienie lekarskie, czas na podreperowanie zdrowia, to również odpoczynek i wczasy. 7 Miłość - Koło fortuny - zmienność ale i zmiana. Jak jest dobrze będzie źle jak jest źle będzie dobrze ale... może być tak że właśnie w ciągu tego roku urodzinowego dostaniesz miłosną niespodziankę - spotkasz faceta z przeznaczenia taki dar od Losu zapisany w niebie.. 8 Praca - 4 buław stabilnie, bez zmian, szaleństw itp. Czyli pracujesz gdzie pracowałaś, robisz to co robiłaś..i do tego cześć pracy możesz robić w domu 9 Finanse - 10 buław - trochę mogą Cie przytłoczyć nagłe wydatki, lub ciut pofolgujesz zachciankom. Wiesz nędza Ci nie grozi, ale szaleństwo wydatków może uszczuplić zasoby. Także pilnuj portfela. 10 Urodzinowy dar od wszechświata i Tarota - 6 kielichów Miła serdeczna karta powrotu do rodzinnego domu, do wspomnień, do tego co było i do tego który kiedyś był. Także nie zdziw się jak ktoś z przeszłości pojawi się w Twoim życiu Serdecznie Pozdrawiam i bardzo dziękuję za niespodziankę Odpowiedz Link
bronxi Re: Rozkład 20.02.15, 19:11 Ooooo niespodzanka czekała na mnie na forum, to ja dziękuję za wszystko i rozkładzik urodzinowy nawet fajnie wygląda i ten handel, bylo by fajnie, bo się zniechęciłam przy aniołkach Niespodziewałam się, że już niespodzianka dotarła, bo wczoraj wysłałam Ale cieszę się, że już jest, bo długo czekałaś Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Rozkład 22.02.15, 21:58 Radości, miłości, pieniążków, twórczych pomysłów podczas dziergania - tego Ci życzę miłą Bronxi. Buziaczki. Odpowiedz Link
algaria Re: urodzinowo :) 22.02.15, 15:09 To teraz w dniu urodzin... Szanownej Jubilatce samych radości i bogactwa wszelakiego z miłością w tle i spełnieniem marzeń Odpowiedz Link
caro-caro Re: urodzinowo :) 22.02.15, 15:17 Algaria przypomniała w dniu Twoich urodzin wszystkiego co najlepsze życzę Ci spełniających się marzeń Odpowiedz Link
baba_potwor Re: urodzinowo :) 22.02.15, 15:21 Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam . Odpowiedz Link
leda-is-one Re: urodzinowo :) 22.02.15, 18:31 Bronxi pomyślności!!! Zachorowałam,nie doleciałam,zagapiłam się ,ale wybrałam Ci kompleksowe, chociaż dość ckliwe życzenia ŻYCZENIA URODZINOWE DLA CIEBIE Odpowiedz Link
tekla-ja Re: urodzinowo :) 22.02.15, 19:46 Bronxi, z najlepszymi zyczeniami Kochaj życie, mimo wszystko... a co?! www.youtube.com/watch?v=iIxp-Omr6pw I nie żałuj... a co?! www.youtube.com/watch?v=2pdqLJj0FCo Odpowiedz Link
algaria Re: urodzinowo :) 22.02.15, 20:00 Dla Bronxi to raczej to: I oto stoję, biedny głupiec, wiedząc tyle co przedtem. - "Faust" Odpowiedz Link
bronxi Re: urodzinowo :) 22.02.15, 20:15 apetytnaogrod.blog.onet.pl/files/2014/04/sernik-z-kokosem-1.jpeg A to dla Was ciasto, o ile mi się to udało dobrze skopiować, bo wstyd, ale chciałam zdjęcie dodać, ale nie potrafię Dziękuję Wam bardzo za życzenia, mordka mi się cały czas śmieje, dziękuję, dziękuję Agat ma racje taki mam plan, żeby już nie długo tak wyglądać No i taki pan od Algarii jak najbardziej by się przydał Jesteście Kochane Odpowiedz Link
bronxi Re: urodzinowo :) 22.02.15, 20:18 Swoje zdjęcie ciasta mialam wysłać, ale już zdarzyli go domownicy zjeść i nie zdąrzyłam zdjecia zrobic, ale było takie same jak na tym blogu Smacznego Odpowiedz Link
babowa Re: urodzinowo :) 22.02.15, 21:36 pani bronxi , 100 lat w zdrowiu, szczesciu, spełnieniu wszelakim Odpowiedz Link
bronxi Re: urodzinowo :) 23.02.15, 07:04 Jeszcze raz z całego serca dziękuję za Wasze serdeczności, dodałyście mi pozytywnej energii Odpowiedz Link