Dodaj do ulubionych

Prośba o karty

13.03.15, 11:59
Hej, Dziewczyny! Nie odzywalam się ostatnio, ale zatesknilam. Mam też nieciekawa sytuację w pracy. Szykują się większe rewolucje, zwolnienia, roszady.Moze któraś spojrzalaby w karty ,jak to wygląda i co mnie czeka. Umowę mam tylko do maja na razie na okres próbny. Kobieta z rodziny obiecała mi załatwić pracę w szkole. Czy coś z tego wyjdzie? Z góry dziękuję za poświęcony czas. Jakoś się odwdzięcze.Denerwuje się, bo jest masakra, ! Pozdrawiam, Sylwia
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Prośba o karty 15.03.15, 09:31
      Sylwunka, ostatnio rozpiera mnie energia, więc zajrzałam Ci w karty. Mam odczucie, że Ty nie za bardzo lubisz swoja pracę. W sumie nie ma sie co dziwic, bo zagrozenie utraty tej pracy jest realne niestety, więc póki co wiąże się to ze zbyt duzym stresem dla Ciebie. Ulgę w tym wszystkim przynosi myśl, że może jednak wszystko skończy się dobrze czyli kobieta z rodziny załatwi Ci coś, co by i tak Cie w ostatecznym rezultacie bardziej cieszyło. Niestety muszę Ci cos uświadomić. Tamta praca jest niepewna, a właściwie to ja jej w ogole póki co nie widzę. Widać opóznienia, trudności, uzależnienie Twoje od działań tej osoby, co niestety nie przyniesie oczekiwanych rezultatów. W swych oczekiwaniach bedziesz radośnie i optymistycznie nastawiona i to jedyny plus, ale niestety obawiam się, że może okazac się to stratą czasu. Wróćmy więc do pracy obecnej. Nikt nie bedzie się tam cackał z Tobą, głaskał po głowie, opiekował się w jakiś sposób czy coś. Wszelkie braki doswiadczenie beda zauważone i może wytknięte. To czy zostaniesz tam, zależy jednak od Ciebie. Od Twojej wewnetrznej siły, chęci pokazania się od jak najlepszej strony. Nie będziesz się czuła komfortowo, będzie Cię to duzo kosztowało, ale ... ale masz szansę zostać tam! Tylko w kartach stoi mi, że Ty juz odpuściłaś sobie w psychice, bo masz dość tego szarpania się i nastawiłaś się na ta pracę w szkole. Kochana, radze Ci zawalczyc jednak o ta posadę , którą masz. W kartach mi stoi, że jak przetrwasz, to atmosfera w końcu się polepszy, znajdziesz tam stabilizację i poczucie bezpieczeństwa, stała umowa itd. Wytrzymaj i staraj się pokazać, że szybko się uczysz, jestes coraz lepsza i dobrze rokujesz na przyszłość. Życzę powodzenia smile
      • nagietek123 Re: Prośba o karty 15.03.15, 09:56
        Chętnie bym zobaczyła karty smile
        • rozmaryn_1 Re: Prośba o karty 15.03.15, 16:43
          Postawiłam 2 rozkłady z tarota z odwracaniem, dokładnie nie pamietam juz ich, poza tym i tak bym nie miała czasu teraz nic pisać, bo niedziele mam czasem bardzo pracowite. Zrobiłam zakupy, a teraz robię obiad na jutro tongue_out
          • sylwunka36 Re: Prośba o karty 15.03.15, 21:34
            Oczywiście dam znać, jak coś się wyjaśni. Dziękuję. Sylwia
      • sylwunka36 Re: Prośba o karty 15.03.15, 21:15
        Kochany Rozmarynku, doskonale opisalas sytuacje i moje odczucia. ..Bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas ippochylenie się nad moją sprawą. Masz rację, myślę o zmianie pracy, ale może faktycznie, jak przetrzymam najgorsze, to już nic mnie nie złamie! Ciągle ta szkoła jest w tyle głowy. Mówisz, że marne szanse, nic pewneg. ....Przyznam, że ttrochę liczylam na jakiegoś farta w końcu, cóż. ..Co chcesz za wróżbę? Wiersz, przepis? Dziękuję jeszcze raz! Pozdrawiam cieplutko, Sylwia
        • rozmaryn_1 Re: Prośba o karty 15.03.15, 22:37
          Wiem, że trudno Ci w to uwierzyc dzis, ale moje karty pokazują, że jak się wszystko uspokoi, to bedzie naprawdę miła i życzliwa tam atmosfera. Normalnie, jak ktos zostaje przyjety na okres próbny do pracy, to może liczyc na pomoc innych, zanim ogarnie swoje obowiązki. Ty niestety jestes w momencie, kiedy pewnie każdy mysli o sobie i dlatego tak zle się czujesz. Ale to minie. Zadbaj jednak o tą pracę, bo samo się nic nie zrobi.
          A jesli chodzi o tą pracę w szkole, to może kiedyś się uda, ale nie tak szybko, jakbys chciała. Póki co nie widziałam tej pracy w kartach. Zreszta opisałam juz to, więc nie bedę sie powtarzać. Uwierz w to, że jesteś we właściwym miejscu, tylko jeszcze o tym nie wiesz. I wykorzystaj swoją szansę smile
          A moge prosic o jakiś dowcip, cos zabawnego ? big_grin
          • sylwunka36 Re: Prośba o karty 16.03.15, 19:21
            Myślałam, jaki zarcik Cię rozbawi. Przyznam, że jestem kiepska w tej dziedzinie, ale jak trzeba, to chętnie. ..Brunetka wyjmuje torebkę z cukierkami i pyta Blondynkę : -Chcesz krowke? - Nie, dziękuję. Jestem wegetarianka!
            Rolnik spotyka na drodze Tirowke. Pyta, co zrobi za 150 zł? Kobieta odpowiada, że wszystko! Rolnik na to,to wsiadaj jedziemy kopać buraczki i marchewkę!
            Mam nadzieje, że chociaż wywolalam uśmiech na Twojej twarzy. Dobra z Ciebie dusza , Rozmarynku! Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego, Sylwia
            • rozmaryn_1 Re: Prośba o karty 16.03.15, 19:40
              smile
              • sylwunka36 Re: Prośba o karty 15.04.15, 10:23
                Rozmarynku, bardzo dziękuję za wróżbę i zmobilizowanie mnie do walki.Przedluzyli mi umowę. Niestety zwolnili dwie koleżanki. Ja zostałam doceniona, przyznano mi nawet premię. Mam nadzieję, że teraz w końcu sytuacja się unormuje i emocje opadna.Jeszcze raz bardzo dziękuję i przesyłam mnostwo pozytywnej energii. Sylwia
                • rozmaryn_1 Re: Prośba o karty 15.04.15, 16:53
                  Cieszę się ogromnie smile Gratuluję Ci, bo udało Ci się przetrwać w niekorzystnych warunkach i pokonać wszystkie trudności! No dumna jestem z Ciebie, jakbym miała w tym swój udział big_grin Dalsza część wrózby tez się sprawdzi, więc o to się nie martw. Zobaczysz, że jeszcze ze śmiechem bedziesz wspominać swoje początki w tej firmie... Wkrótce poczujesz się tam swobodnie, bedzie dobrze, naprawdę. I bardzo dziekuję, że dałaś znać i sprawiłaś mi dodatkową przyjemność pisząc, że moja wróżba już się sprawdziła (pierwsza częśćwink).
                  • sylwunka36 Re: Prośba o karty 15.04.15, 19:05
                    To w dużej mierze dzięki Tobie, bo przywrocilas mi nadzieję i odzyskalam wolę walki.Zrobilam wszystko, co w mojej mocy.Szanse miałam nieduże, bo staż pracy najkrótszy, ale udało się! Wierzę, że dobro powraca! Chcę, żeby chociaż cząstka mojego szczęścia wróciła do Ciebie! Pozdrawiam wiosennie. Dam znać, jak potoczą się moje zawodowe losy . Sylwia
                    • rozmaryn_1 Re: Prośba o karty 15.04.15, 19:20
                      Juz wróciła smile To prawdziwa radość wiedzieć, że przyczyniłam się jakoś do Twojego sukcesu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka