31.07.15, 08:00
Kochane Wiedźmy zwracam się do Was z prośbą o wróżbę na finanse do końca roku, bo tak:
mój remont niby dobiega końca, ale muszę meble dokupić to spory wydatek, ale myślałam, że dam radę,a tu nie spodziewanie kolejny raz w tym miesiącu mam samochód do naprawy znowu szarpnie kilka stówek pomimo, że znajomy robi mi z tym samochodem. A tu zimówki lepsze planowałam kupić po moim ostatnim bliskim spotkaniu z płotem.. a tu jakieś nowe ubranie do pracy by się przydało..
No kurde zaczynam się obawiać..pierwszy raz chyba przeliczyłam swoje możliwości, a tak zawsze starałam się mieć jeszcze z wypłaty odłożone na czarną godzinę.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: finanse.. 31.07.15, 09:47
      Radze zmienić warsztat - rzadko kiedy u znajomego wychodzi taniej.. a dostajesz listę wymienionych części i dokonanych napraw?
      • bronxi Re: finanse.. 31.07.15, 10:01
        To nawet nie znajomy tylko kuzyn i na pewno robi po kosztachsmile sprawdzone, bo często naprawiają moje auto z moim bratem. Zespuła mi się ostatnio jedna rzecz i przez tą rzecz poszła kolejna.. a wszystko zaczęło się sypać po moim bliskim spotkaniu z płotem w zimie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka