Dodaj do ulubionych

Program 'Wróżka" na TVN style

11.11.15, 21:04
Przez przypadek trafiłam, oglądacie? Właśnie leci smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Program 'Wróżka" na TVN style 11.11.15, 21:41
      Tvn style? Nie mam tego sad A warto to ogladać?
      • 88ula Re: Program 'Wróżka" na TVN style 11.11.15, 23:23
        oglądałam, nie dowiedziałam się niczego, czego bym nie wiedziała sad
    • inguszetia_2006 Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 09:56
      Witam
      Nie znam. A polecasz, czy to plastik - fantastik? Bo jak polecasz to mogę się zaczaić, a jak nie polecasz, to mi się nie będzie chciało. Teraz tych programów jest sto tysięcy i niektóre mnie denerwują, jak czasami rzucę nań okiem. Zwłaszcza jak na dolnym pasku ekranu są telefony zaczynające się od 700;-P Wkurza mnie naciąganie ludzi i to, że niektóre wróżki legitymują to swoim wizerunkiem. A nawet więcej, nie tylko wkurza, ale i brzydzi.
      Pzdr.
      Ing
      • bladamery Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 13:51
        Ja wiem, czy polecam.....jakoś specjalnie nie będę go poszukiwać w programie tv. Potraktowałabym to raczej jako ciekawostkę wink

Ale muszę powiedzieć, ze stwierdzenie, które padło w programie, "że wróżka/tarocistka, to na prawdę normalna osoba i nie ma w domu szklanej kuli i kota, do tego żyje normalnie jak każdy inny czlowiek - robi zakupy, sprząta i odrabia lekcje z dziećmi....." URZEKŁO MNIE smile
        • baba_potwor Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 15:23
          Mam rozumieć, że te, które mają kota, są nienormalne?
          • bladamery Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 16:58
            Raczej "typowe" smile
          • algaria Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 20:38
            A już te co maja kota wręcz koty i psa to już w ogóle "fiksum dyrdum" big_grin
            • rozmaryn_1 Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 20:47
              To ja mam to fiksumwink Ale mysl rozumiem, że niby ktoś jeszcze sobie wyobraza, że wróżka jest jakaś "inna"... Powiem szczerze, że wydaje mi sie, że takich ludzi jest juz coraz mniej i większość zdaje sobie sprawę, że to normalna kobieta z krwi i kości. Można obejrzec sobie w Tv, jak wyglada wrózka, w internecie... no nie ma róznicy miedzy wrózka a inną kobieta. Jedna i druga lubi pójść do fryzjera i zrobic sobie spa. Choć czasami lubią sie inaczej ubrac, ale to widać głownie na takich imprezach jak targi ezo smile
              • algaria Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 23:28
                Ale są i cudaki, przyznacie szczerze. Im dziwniejsze pseudo, strój, kapelutek, vel "turbano" biżu świece, kadzidła, aż klientka mdleje od zapachu. Długa kieca, tamburyn, usta, w serduszko i tabun kotów - tylko często strój, wystrój i nastrój nie idzie w parze z umiejętnościami wink
                Popatrzcie na ostatnie strony czasopism "branżowych" z reklamami i telefonami do wróżek, lubię patrzeć, by się pośmiać. Wszyscy oni natchnieni niczym Hoaxx ze zdjęcia babowej wink
            • inguszetia_2006 Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 20:52
              Witam
              Ależ matko, co to za słowo - fiksum dyrdum? Na forum mówimy "językiem miłości"! Uprzejmie proszę, żebyś się sama zbanowałabig_grin Pardon. Taki ze mnie "zimny drań";-P
              Pzdr.
              Ing
              • 88ula Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 21:11
                https://pixabay.com/static/uploads/photo/2014/12/08/11/29/fortune-teller-560729_640.jpg
                • nikix4 Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 21:51
                  Co Wy za programy oglądacie ?

Moje drogie, tak wygląda Wróżka z kotem.
                  Gdzie tu "fiksum" albo "dyrdum" albo jedno i drugie ?
                  Zazdrośnice się jakieś wypowiadały i tyle w temacie tongue_out

https://pu.i.wp.pl/k,NDA5MzA3MzYsNDUzODAwNzM=,f,AnimationII54.gif

i "wruszka"
                  • algaria Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 23:50
                    Ta pani ma zapalenie spojówek i tyle w tym temacie tongue_out
                    • bladamery Re: Program 'Wróżka" na TVN style 13.11.15, 14:04
                      Albo morsem ocznym nadają razem z kocurem big_grin
              • algaria Re: Program 'Wróżka" na TVN style 12.11.15, 23:34
                Ups.. Ing masz racje... niedobry Zgredek... powinnam powiedzieć że "A już te co maja kota wręcz koty i psa to już w ogóle są zawiłe w meandrach myślenia przybierając postać nieco wysublimowanego pojmowania rzeczywistości w dość nierzeczywisty sposób."
            • baba_potwor Re: Program 'Wróżka" na TVN style 13.11.15, 01:13
              Zawsze wiedziałam, że jestem szurnięta big_grin.
              • algaria Re: Program 'Wróżka" na TVN style 13.11.15, 12:56
                baba_potwor napisała:

> Zawsze wiedziałam, że jestem szurnięta big_grin.

Ale z jaką wiedzą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka