To ja tez znalazłam stary rozkład autentyczny, historia przedawniona i nieaktualna, ale karty zapisane. Może macie ochotę zgadnąć

Rozkład dotyczył pary- kobiety i mężczyzny. Przepraszam wszystkie romantyczki za brak szczęśliwego zakończenia, ale akurat taki rozkład znalazłam.
1. Ogólnie o sytuacji w związku.
Mała stabilizacja, związek nieformalny, ale razem mieszkali, żyli jak małżeństwo. Stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa i wzajemne zainteresowanie też, nie jakiś związek bez życia, choć mogła wkraść się nuda.
2. Przeszkody w związku.
Ktoś się zastanawia nad tym wszystkim, ogląda sprawę ze wszystkich stron i analizuje, czy rzeczywiście o to mu chodziło. Ponadto karta ta może mówić, że ktoś lubi odmienne stany świadomości np. narkotyki.
3. On w związku.
Wojownik, lubi wyzwania, przeszkody i je pokonywać. A może nie chodzi o to, że lubi, ale taki ma charakter. Lubi działać na pokaz, robić wrażenie, zapewnień może więc być wiele z jego strony, ale niekoniecznie da radę i niekoniecznie może mówić szczerze.
4. Ona w związku.
Wie, jak z nim postępować, jak go oczarować i przejąć kontrole nad sytuacja tak, żeby on się nawet nie zorientował. Bystra dziewczyna, komunikatywna i wie, czego chce, potrafi jednak oszukać i zmanipulować partnera, jeśli ma w tym swój cel.
5. Ukryte rzeczy w związku.
Ktoś czuje w sobie pragnienie, tęsknotę, chce czegoś, ale się boi. Może wskazywać na zainteresowanie inną osobą. Jest tu jeszcze niezdecydowanie, wpatrywanie się w horyzont i zastanawianie, bo brak odwagi, żeby pójść za marzeniem.
6. W takim kierunku idą/szli wtedy.
Niestety porażka i klęska całkowita, nagłe zerwanie związku, ktoś poczuje się głęboko zraniony i dostanie cios w plecy.
7.Co uda się im osiągnąć.
Bolesna zmiana, będzie to trwało długo, zanim ktoś wyliże rany, ale już nigdy nie będzie tak jak było. Właściwie to koniec związku.
Wydaje mi się, że zagadka jest bardzo prosta i powinnyście bez trudu odgadnąć. Zapraszam do odgadywania, dla każdego uczestnika przesłanie Osho lub anielskie do wyboru

Jak się ktoś nie zadeklaruje od razu, to wybiorę wg uznania