Dodaj do ulubionych

zagadka ze zdradą w tle

13.01.16, 20:50
To ja tez znalazłam stary rozkład autentyczny, historia przedawniona i nieaktualna, ale karty zapisane. Może macie ochotę zgadnąć smile Rozkład dotyczył pary- kobiety i mężczyzny. Przepraszam wszystkie romantyczki za brak szczęśliwego zakończenia, ale akurat taki rozkład znalazłam.

1. Ogólnie o sytuacji w związku.
Mała stabilizacja, związek nieformalny, ale razem mieszkali, żyli jak małżeństwo. Stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa i wzajemne zainteresowanie też, nie jakiś związek bez życia, choć mogła wkraść się nuda.

2. Przeszkody w związku.
Ktoś się zastanawia nad tym wszystkim, ogląda sprawę ze wszystkich stron i analizuje, czy rzeczywiście o to mu chodziło. Ponadto karta ta może mówić, że ktoś lubi odmienne stany świadomości np. narkotyki.

3. On w związku.
Wojownik, lubi wyzwania, przeszkody i je pokonywać. A może nie chodzi o to, że lubi, ale taki ma charakter. Lubi działać na pokaz, robić wrażenie, zapewnień może więc być wiele z jego strony, ale niekoniecznie da radę i niekoniecznie może mówić szczerze.

4. Ona w związku.
Wie, jak z nim postępować, jak go oczarować i przejąć kontrole nad sytuacja tak, żeby on się nawet nie zorientował. Bystra dziewczyna, komunikatywna i wie, czego chce, potrafi jednak oszukać i zmanipulować partnera, jeśli ma w tym swój cel.

5. Ukryte rzeczy w związku.
Ktoś czuje w sobie pragnienie, tęsknotę, chce czegoś, ale się boi. Może wskazywać na zainteresowanie inną osobą. Jest tu jeszcze niezdecydowanie, wpatrywanie się w horyzont i zastanawianie, bo brak odwagi, żeby pójść za marzeniem.

6. W takim kierunku idą/szli wtedy.
Niestety porażka i klęska całkowita, nagłe zerwanie związku, ktoś poczuje się głęboko zraniony i dostanie cios w plecy.

7.Co uda się im osiągnąć.
Bolesna zmiana, będzie to trwało długo, zanim ktoś wyliże rany, ale już nigdy nie będzie tak jak było. Właściwie to koniec związku.

Wydaje mi się, że zagadka jest bardzo prosta i powinnyście bez trudu odgadnąć. Zapraszam do odgadywania, dla każdego uczestnika przesłanie Osho lub anielskie do wyboru smile Jak się ktoś nie zadeklaruje od razu, to wybiorę wg uznania smile
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: zagadka ze zdradą w tle 13.01.16, 21:14
      1. 10 denarów
      2. Wisielec
      3. Rycerz buław
      4. Królowa mieczy
      5. 3 buław
      6. 10 mieczy
      7. Śmierć
      • rozmaryn_1 Baba 16.01.16, 19:32
        SHANTI. Jestem Aniołem Pokoju. Przynoszę Ci ukojenie i prostuję Twoje ścieżki.
        Ostatnio wiele się działo w Twoim życiu i Twoja dusza jest zmęczona. Pragniesz spokoju i ciszy, a ja jestem tu po to, by pomóc Ci spełnić to pragnienie. Dam Ci okazję do samotnego spędzenia czasu, abyś mogła zrelaksować swój umysł i serce. Dam Twojej duszy ukojenie, abyś zaznała pokoju, który jest Twoją prawdziwą boską naturą. Będziesz w stanie, niczym Aniołowie, wznieść się ponad huragany, jakie mogą się teraz pojawić wokół Ciebie. Bowiem dzięki kontroli oddechu i skupieniu możesz pozostać spokojna niezależnie od tego, co dzieje się w Twoim życiu. Wewnętrzny spokój ma bardzo potężne właściwości lecznicze. Wkrótce ten spokój zapanuje w całym Twoim życiu. Najgorsze już za Tobą, teraz podążysz prostym i równym szlakiem. Pokojowe zakończenie tej sytuacji jest pewne.
        • baba_potwor Re: Baba 18.01.16, 14:33
          Dziękuję pięknie smile. Takich słów mi teraz trzeba. kiss
    • leda-is-one Re: zagadka ze zdradą w tle 14.01.16, 05:38
      1.4 monet/4 buław/
      2.Wisielec
      3.Rycerz buław
      4.Paz mieczy
      5.3 buław
      6.10 mieczy
      7.wieża/smierc/
      • rozmaryn_1 Leda 16.01.16, 19:33
        FRANCESCA. Czego teraz pragniesz? Wyobraź to sobie, a Twoje marzenie się spełni. Negatywne myśli zahamują Twój rozwój.
        Pytałaś Boga i Anioły o to, co Cię czeka. Jednak Niebiosa czekały, aż sama podejmiesz tę decyzję! To dlatego ostatnio tak często czułaś, że tkwisz ciągle w tym samym miejscu. Byłaś w impasie, ponieważ bałaś się podjąć złą decyzję. Pomożemy Ci dokonać wyboru, lecz kształt następnego rozdziału w Twoim życiu zależy tylko od Ciebie. Ten okres to wciąż czysta, niezapisana karta. Twoje pragnienia są niczym obraz, który malujesz na płótnie swojego życia. Jako artystka, musisz zadecydować o wyglądzie swojego obrazu. Poświęć trochę czasu na medytację, modlitwę i rozważanie nad tą ważną decyzją. Bądź kreatywna i utrzymuj wyznaczone sobie standardy. Jednak pamiętaj: jeśli nie podejmiesz żadnej decyzji, oznacza to, że zgadzasz się, by Twoje życie nadal wyglądało tak jak teraz.
        • leda-is-one Re: Leda 18.01.16, 06:15
          Dziękuje smile - już tylko pozytywnie będę myślała i kreowała mój świąt. Buziaki
    • evro44 Re: zagadka ze zdradą w tle 14.01.16, 15:17
      To i ja raczkuję;
      1.bardziej pasuje mi tu 4 buław
      2.7 pucharów
      3.Walet buław
      4.Walet mieczy
      5.4 puchary
      6.5 pucharów/Wieża(oczywiście pasuje też 10 mieczy)
      7.Śmierć
      • rozmaryn_1 Evro 16.01.16, 19:34
        AZURE. Twoje pragnienia spełnią się w najbliższej przyszłości. Miej wiarę i bądź cierpliwa. Nie próbuj wymuszać ich urzeczywistnienia.
        Tak, Twoje pragnienie zostanie spełnione. Jednak w tej chwili potrzeba Ci cierpliwości i pozytywnego myślenia. Poproś mnie o pomoc w podtrzymaniu swojej wiary, by nie popaść w negatywne myślenie. Możesz przyspieszyć proces wysłuchiwania Twoich modlitw poprzez niezachwianą wiarę w ich spełnienie. Niewiara, wątpliwości lub martwienie się o to, czy i jak Twoje modlitwy zostaną wysłuchane, opóźni ich urzeczywistnienie. Pamiętaj, że Bóg w swojej mądrości spełnia Twoje modlitwy w najlepszy dla Ciebie sposób. Pomimo zniecierpliwienia czy nawet obawy, uwierz, że Aniołowie intensywnie starają Ci się pomóc. Oddawaj Bogu i Aniołom wszystkie swoje obawy i lęki. Im bardziej skupiasz się na wierze, tym łatwiej nam jest nieść Ci pomoc.
        • evro44 Re: Evro 18.01.16, 17:12
          Nich Ci Bóg wynagrodzi dobra kobieto za zawartą nadzieję w tym przesłaniu. Będę cierpliwa, słowo harcerza smile
    • aprepope Re: zagadka ze zdradą w tle 14.01.16, 15:44
      a wiec i ja sprobuje:
      1. 4 bulaw
      2. 7 kielichow
      3. Rycerz bulaw
      4. Krolowa mieczy
      5. 2 bulaw
      6. W takim kierunku idą/szli wtedy: 10 mieczy
      7.Co uda się im osiągnąć: XIII. Smierc

Tak, jak w innych tego typu zagadkach - pasuja mi po opisie po dwie karty wink

Bardzo bym sie cieszyla z Przeslania Anielskiego na sprawe z moja kolezanka Nezaket - dzieki!
      • rozmaryn_1 Aprepope 17.01.16, 11:28
        Wyjęłam Ci kartę na przyjaciółkę, nie wiem, czy coś Ci da to przesłanie.
        ADRIANA. Prowadzę Cię ku odpowiedziom na Twoje modlitwy. Słuchaj uważnie i podążaj za wskazówkami, których Ci udzielam poprzez Twoją intuicję, myśli i sny. Udzielamy Ci wskazówek, dzięki którym osiągniesz stan wyższej świadomości. Zwróć uwagę na nawracające myśli i uczucia oraz na realistyczne wizje i sny bądź zasłyszane przypadkiem słowa. To właśnie moje przesłanie skierowane do Ciebie. Zachęcam Cię do podjęcia działań. Zadbam o Twoje bezpieczeństwo w trakcie realizacji boskich zaleceń. Wspólnie dołożymy wszelkich starań, by Twoje modlitwy zostały wysłuchane.
        • aprepope Re: Aprepope 18.01.16, 20:08
          Dziekuje za Przeslanie smile
    • rozmaryn_1 Rozwiązanie :) 16.01.16, 19:31
      1. 4 buławy
      2. wisielec
      3. 7 buław
      4. mag
      5. 2 buławy
      6. 10 mieczy
      7. śmierć
      Dziękuję wszystkim za udział smile Tak jak obiecałam dla każdej z Was mam przesłanie, każde piękne i mam nadzieję, że wniesie w Was pozytywna energię i uruchomi jakieś dobre moce smile
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka