Dodaj do ulubionych

5 mieczy - charakter

20.01.16, 17:41
Jaki ma charakter człowiek na którego wyszła karta 5 mieczy
Czy ta karta może sugerować osobę która nie jest tym za kogo się podaje?

Pan poznał panią przez net - pan ma wrażenie, że pani nie wszystko o sobie mówi zgodnie z prawdą - wyszła mi 5 mieczy na kartę owej pani, na jej "charakter"
Powiedziałam mu, że pani może się wstydzić przeszłości i dlatego ją zataja. Do tego powiedziałam, że kobieta może chcieć wiele uzyskać dla siebie specjalnie dobierając słowa takie jakie on chce usłyszeć..
A co Wy byście podpowiedziały o tej pani miłemu panu - mojemu znajomemu?
Obserwuj wątek
    • nikix4 Re: 5 mieczy - charakter 20.01.16, 17:56
      Dla mnie to jest ktoś kto bardzo dużo przeszedł, taka osoba bardzo pokrzywdzona przez los i ...
      właśnie i tutaj 2 wersje: w kontaktach z innymi jest zimna i agresywna albo wycofana i ostrożna.
      W obu przypadkach jest to "maska". Ta osoba wiele przeszła i już nie wierzy w siebie. Boi się porażki ale nastawia się na porażkę. Ni wierzy że jeszcze coś dobrego jej się może przydarzyć.
    • inguszetia_2006 Re: 5 mieczy - charakter 20.01.16, 19:16
      Witam
      Cierpiętniczy charakter. Zawsze niezadowolona, zawsze pokrzywdzona, zawsze inni mają lepiej.
      Nawet jak coś ugra, to i tak ma poczucie porażki, bo mogła ugrać więcej. Piątki są ekspansywne, dynamiczne, więc to będzie cierpiętnictwo level hard, wyjątkowo nieznośne. A że to cierpiętnictwo wynikać może z przykrych doświadczeń to już inna sprawa.
      W każdym razie nieciekawie mieć 5 mieczy na charakter. Nie chciałabym.
      Pzdr.
      Ing
    • bladamery Re: 5 mieczy - charakter 20.01.16, 19:27
      Dla mnie to cwaniacka natura, taka co to wie co zrobić jak powiedzieć i komu, żeby na swoje wyjść i dla siebie ugrać.

U Waite'a zawsze po pierwsze rzuca mi się ten usmiech pod tytulem "ale Was wyrąbałem ciule jedne"! smile
    • baba_potwor Re: 5 mieczy - charakter 20.01.16, 19:32
      Chłodna, skryta, nieszczera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka