Dodaj do ulubionych

Informacja

21.01.16, 15:45
Informuje, że camaretto została zbanowana.
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Informacja 21.01.16, 16:06
      Popieram sad
    • bladamery Re: Informacja 21.01.16, 16:57
      Za co? Za co? Co mnie ominęło?
      • babowa Re: Informacja 21.01.16, 16:59
        za całokształt najpewniej
    • meda08 Re: Informacja 21.01.16, 17:21
      Za co Algario?
      • babowa Re: Informacja 21.01.16, 17:34
        meda, ja nie algaria ale podobne zdanie mamy na temat caaretto, odpowiedzialam powyzej.

nie wiem, czy bedzie sie chcialo algarii, i czy jest w ogole sens, streszczac "złote mysli" cam.
        jesli masz czas, ochote mozesz przejrzec historie forum i poszukac camarettowych perełek.

dla mnie równiez sprawa cam jest juz zamknieta

nasze forum nie jest pierwszym, ktore podziekowało cam za jej aktywnosc w ten sposob- to tez o czyms swiadczy.

jesli ktos ma chec rozmowy z cam zostaje przeciez priv
        • meda08 Re: Informacja 22.01.16, 08:42
          Dziękuję za wyjaśnienia smile
    • rozmaryn_1 Re: Informacja 21.01.16, 21:10
      Myślę, że jeśli ktoś ma poczucie humoru, które balansuje między żartem a obrażaniem kogoś, to jest to sygnał, że coś jest nie tak. O ile pamiętam, były sytuacje, kiedy zgłaszano to Camaretto (nie mam siły teraz przeszukiwać wątki), a mianowicie że powinna się zastanowić nad tym jak konstruuje swoje wypowiedzi, żeby nikt nie mógł poczuć się urażony. I nie chodzi tu o zwykłe sprzeczki czy jakąś nadwrażliwość, tylko o stale powtarzające się sytuacje. Tu szpilka, tam szpilka... niby żartem i z uśmiechem, ale gorycz pozostaje... takie uczucie niesmaku... Nikt tego nie lubi. Dopóki to kogoś osobiście nie dotyczy, może nie rozumieć o co właściwie chodzi, jednak jeśli spojrzymy na problem bardziej empatycznie, to sprawa wydaje się oczywista. Cam nie chciała przyjąć do wiadomości, że kogoś mogą jej słowa urazić zbyt głęboko i stało się to , co się stało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka