Dodaj do ulubionych

Ręce mi latają

29.02.16, 13:53
Młody ma sobie załatwić praktyki. I niby już 3 tyg temu zaklepał sobie miejsce i termin. Do piątku ma złożyć dokumenty na uczelni, ale facet u którego miał praktyki robić gdzieś wyjechał i niby żona może podklejać i podpisać, ale młody teraz siedzi po 12 godz na uczelni bo ma krótki semestr i nie ma jak tych dokumentów przygotować. Trochę jest wkurzony, bo mógł to na spokojnie załatwić gdyby wiedział że facet jest mu w sumie zbędny i że żona mogła.

Proszę o karty czy młody zdąży załatwić sobie wszystko do piątku, czy w ogóle ogarnie te praktyki czy może powinien szukać na biegu gdzie indziej?

Ale generalnie czy ogarnie wszystko do piątku - proszę bo mi ręce latają.
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Ręce mi latają 29.02.16, 18:10
      Takie są szanse załatwienia przez syna Algarii w obecnym miejscu wszelkiej dokumentacji związanej z praktyką studencką do piątku-
      Z przełożenia: Paź kielichów, Rydwan, Głupiec
      Sedno- Zawieszony
      To są te szanse- Rycerz mieczy, 6 kielichów, Paź buław
      Wynik- Rydwan

Takie są szanse załatwienia przez syna Algarii wszystkich spraw związanych z praktyka studencka do piątku w innym miejscu
      Z przełożenia- Śmierć, 4 buław, Paź buław
      Sedno - Śmierć
      To są te szanse - Cesarzowa, Król mieczy, Paź denarów
      Wynik - Zawieszony
      ZA uwagi na wynik, który zapisany w Rydwanie bardziej mi się podoba - proponuję pozostać przy obecnej wersji praktyki.
    • inguszetia_2006 Re: Ręce mi latają 29.02.16, 18:30
      Witam
      Cesarz, Umiarkowanie, Królowa Kielichów. Mam wrażenie, że nie obędzie się bez pisma do dziekana, albo jakiegoś umizgiwania się do władz uczelnianych celem przedłużenia terminu składania dokumentów. Albo coś niespodziewanie ruszy dzięki kobiecie w typie Królowej Kielichów. W sumie karty są pozytywne, tylko to Umiarkowanie takie jakieś nieadekwatne.
      Że coś się przesunie w czasie, czy ułoży po myśli samo? Ale jak samo ma się ułożyć, skoro trzeba przygotować dokumenty?tongue_out Nie rozumiem tu tej karty, zbyt leniwa, zbyt zen, a chodzi o czas przecież. Podumaj sobie nad tymi kartami. Może będziesz miała lepsze skojarzenia.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Ręce mi latają 29.02.16, 18:49
        Mieli iść we 3 - jeden się wycofał nawet im nie powiedział - teraz we 2 sami muszą wszystko ogarnąć. Młody miał załatwić miejsce oni papiery - a tu gdzie kupa tam dupa - umiesz liczyć licz na siebie.

Dziś z kolegą miał do władz pytać czy dadzą im czas do pon. Jeszcze młody nie wrócił to nie wiem czy coś załatwił. A ta Q to może ta baba co może zamiast męża klepnąć pieczątki i podpisy złożyć.
        Niby na uczelni może zostać te praktyki - tylko że teraz same najgorsze terminy zostały, a tu to ma prawie za płotem i do wakacji by się ze wszystkim wyrobił.
        W sumie to jego sprawa, dorosły jest, wie co robi, chronić go nie będę..tongue_out
    • niki.ix Re: Ręce mi latają 29.02.16, 20:37
      Czy syn Algarii załatwi wszystko do piątku - osoba główna(1), dom, osoba główna (2), sąd

Kippery mówią, że wszystko będzie OK.
      Załatwi te praktyki z żoną faceta i złoży dokumenty.
      • algaria Re: Ręce mi latają 01.03.16, 00:12
        "mniód" na moje serce i ręce latać przestały - dzięki
    • algaria weryfikacja 05.03.16, 16:33
      Młodemu przedłużono termin składania dokumentów do poniedziałku, dziś odebrał komplecik podstemplowany, podpisany, gotowy do złożenia.
      Także młody wyrobi się w czasie, co prawda lekko oficjalnie przedłużonym, ale jest ok.
      Wszystkim wróżącym i wspierającym serdecznie dziękuję. Jakby co to mogę coś w zamian. smile
      • nagietek123 Re: weryfikacja 05.03.16, 21:54
        To by się zgadzało: Zawieszony i Rydwan smile

Jakbyś Algario znalazła czas i siły, to popatrz na pana T., jego intencje wobec mnie, czy jest szczery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka