16.03.16, 20:32
Witam
Dziś spotkałam znajomego, dawno go nie widziałam. Ja go poznałam, on mnie dopiero po jakimś czasie. Pytanie brzmi - w jakich okolicznościach doszło do spotkania? Co to było za spotkanie? Powodzenia. Łatwewink
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Zagadka 17.03.16, 17:56
      Okoliczności spotkania Ingi z dawnym znajomym:
      Księżyc, 3 denarów, As buław
      Taki charakter miało to spotkanie:
      6 buław, 7 mieczy, Król kielichów
      Jakaś impreza związana z pracą. Nie poznał, bo za dużo wypił.
      Coś świętowaliście. Mam wrażenie, że nie spotkaliście się po to, aby znowu się rozstać na długie lata. Pan był gwiazda tego spotkania?
    • rozmaryn_1 Re: Zagadka 17.03.16, 21:14
      Tak myślę, żeby wziąć udział w Twojej zagadce, ale jakoś nie mam ochoty ciągnąc z Tarota, a z anielskich to zaraz wyjdzie, że jakaś stara miłość albo coś w tym stylu wink I w ogóle zmęczona jestem i nic mi się nie chce, więc wybacz, ale nie będę nic robić na siłę, może jak mi się poprawi... tongue_out
      • inguszetia_2006 Re: Zagadka 17.03.16, 21:38
        Witam
        Weź udział, weź. Jutro będziesz wypoczętawink Nie mogę podpowiadać, ale chyba anielskie tym razem to czadu nie dadzą. Chociaż... Ciekawi mnie, jak one to widzą, bo tu mogą wyjść jakieś dodatkowe sprawy, o których ja nie wiem, a chętnie się dowiem.
        Pzdr.
        Ing
        • rozmaryn_1 Re: Zagadka 18.03.16, 16:28
          W sumie potrzebuje raczej odstresowania niż wypoczynku dosłownie. Ale zaraziłaś mnie ciekawością i zaczęłam się zastanawiać, co tam Anioły pokażą smile
          Miejsce- Anioł Ciepła. Kojarzy się z przyjemnym miejscem, jeśli pomieszczenie, to tak urządzone, żeby ludzie się dobrze czuli, a może to nastawienie znajomego do Ciebie, bo to też karta przyjaźni? Czyli miejsce, gdzie można spotkać przyjaciela, człowieka ciepłego, empatycznego i serdecznego smile
          Może tez być przyjemne dla oka lub energetycznie korzystne.
          Okoliczności- Anioł Sprawiedliwości i Anioł Zaufania.
          Coś do załatwienia, jakaś sprawa, może być urzędowa, w banku, w ubezpieczalni, ale tez i każda sprawa, którą jakoś trzeba się zająć. Może coś kupić z tą kartą zaufania? Zaufanie, przyzwolenie, zawierzenie czyli ktoś stara się wzbudzić zaufanie w drugiej stronie, żeby akurat tam to coś załatwiła, kupiła itp. Albo pokazuje Twoje nastawienie czyli- zobaczyłaś znajomego i poczułaś większe zaufanie, pewność?
          • rozmaryn_1 Re: Zagadka 18.03.16, 16:45
            I jeszcze tak sobie myślę, że ta karta sprawiedliwości to też ogólnie uczciwość, prawda, obiektywizm, może wyjaśniliście sobie jakaś sprawę, co przyniosło zaufanie.
    • algaria Re: Zagadka 17.03.16, 21:35
      Okoliczności Zdobycie zaszczytów
      Co to było za spotkanie Małe dziecko
      W szkole na zebraniu tongue_out
    • niki.ix Re: Zagadka 17.03.16, 21:36
      w jakich okolicznościach doszło do spotkania? - 5 buław
      Co to było za spotkanie? - król denarów

Spotkałaś go przy bufecie szwedzkim na jakimś szkoleniu, konferencji itp., itd albo na jakieś degustacji w hipermarkecie tongue_out
    • pinia1214 Re: Zagadka 18.03.16, 12:48
      w bibliotece? w banku?lub gdzieś gdzie zgłebia się naukę? fajna atmosfera panowała bo wyszedł As buław i paż monet.smile)
    • evro44 Re: Zagadka 18.03.16, 13:15
      Zapytałam gdzie?
      Wyszedł Księżyc - spacer z psem a może na basenie doszła jeszcze 6 monet - sklep może zoologiczny. Zostaje jeszcze kino.Ufff
    • inguszetia_2006 Re: Zagadka 18.03.16, 19:57
      Witam
      Nie katuję was już czekaniem. Kto wziął udział, ten wziął, dziękuję i zapraszam po jeszcze.
      A teraz mówię, co to było, a z moich ust niech płynie czyste złoto;-P Otóż, miałam kontrolę drogową. Rutynową, takie tam - pla, pla, pla, czy mam dokumenty, ubezpieczenie, gaśnicę, czy pasy zapinam i czy nie piłam. Nic wielkiego i szczególnego. A zatrzymał mnie ON, bohater drugoplanowy zagadki. Nie poznał mnie, a ja nie przypucowałam się za szybko, bo chciałam mieć zabawę. Dopiero jak dokumenty wziął w łapę, to go olśniło. Ucięliśmy krótką, przyjemną pogawędkę, wymieniliśmy się numerami telefonów i gitara. A ja? Ja pojechałam w siną dal, w sinąą dalllllllll, za chłoptasiem, który uciekł w sinąąąa daaalbig_grin
      Dla miłych pań, zębuszek, w podziękowaniu - piosenka. Komuno wróć! Tfu, nie wracajtongue_out
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: Zagadka 18.03.16, 20:19
        Czekaj, czekaj... a jaką to Ty wróżbę miałaś andrzejkową? Nie Tobie Algaria stukała na pytanie- kiedy zdradzisz? Nie było tam coś na kwiecień??? A mundurowego nie było? hahaha... smile
        Wymiana telefonów, to chyba c.d.n.? big_grin
        • inguszetia_2006 Re: Zagadka 18.03.16, 21:01
          rozmaryn_1 napisała: Czekaj, czekaj... a jaką to Ty wróżbę miałaś andrzejkową? Nie Tobie Algaria stukała na pytanie- kiedy zdradzisz? Nie było tam coś na kwiecień???
          Witam
          A wiesz, że coś było, faktycznie. Chyba maj. Ale to nie ten trop. Twój Anioł dobrze gadał - stróż prawa(Sprawiedliwość). W sumie to go nawet nie lubię jakoś mocno, tego stróża prawa, tylko się tak napatoczył. Ktoś wyciągnął Króla denarów, czyli to było polowanie na jelenia, a tu zamiast jelenia, koleżanka, cholera! Ciekawe, czy biedaczyna mocno mnie wyklina, że stracił cenny czas, a mógł czesać, czesać, czesać?;-P
          Pzdr.
          Ing
          • rozmaryn_1 Re: Zagadka 18.03.16, 21:20
            Nie sądzę, żeby wyklinał. Taka praca. Rutynowa kontrola drogowa ma na celu znalezienie kogoś, kto zapłaci mandat. A jak się trafi koleżanka, to co? Ma Cię wyklinać, że stracił czas, a mógł kogoś innego zatrzymać? To nie taka straszna strata czasu, chwila zaledwie. Moje karty anielskie wskazały oprócz spraw zawodowych (sprawiedliwość), pozytywne emocje- ciepło i zaufanie. A jest wiele innych kart bezuczuciowych w tej talii, więc coś jest na rzeczy. Myślę, że on Cię lubi i nic do Ciebie nie ma. Nieufna się zrobiłaś, ale niepotrzebnie. Założę się, że się ucieszył, jak Cie poznał.
            • inguszetia_2006 Re: Zagadka 18.03.16, 21:31
              Witam
              Pewnie, że się ucieszył. Żartowałam z tym czesaniem. Z radarowcami - chłopcami mi się skojarzyło. Miłe spotkanie to było, wspomnień czar, te sprawy, ale amor tam nie fruwał. Na pewno "na pewno" się pisze oddzielnie!big_grin
              Pzdr.
              Ing
              • rozmaryn_1 Re: Zagadka 18.03.16, 21:34
                Czasem Amor jest jednostronny, więc "na pewno" to dotyczy Ciebie smile
      • niki.ix Re: Zagadka 18.03.16, 23:13
        No tak, to teraz mi się i król denarów zgadza. Bo to facet z kasą a tu ewentualny mandacik w grę wchodził a i z innych mandacików pewnie trochę uzbierali. Ale ta 5 buław ? Co prawda, to oni z jedną buławą chodzą. Dobra, na upartego można powiedzieć z dwiema. Ale 5 ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka