leda-is-one 20.03.16, 08:08 Nawet ja poczułam wiosnę, więc wszystkiego cudnego z tą wiosną Wam życzę Skaldowie - Wiosna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki.ix Re: Wiosna! 20.03.16, 11:32 Dzięki, że mi przypomniałaś Idę topić "starą" żądanicę i robię nową. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wiosna! 20.03.16, 12:11 niki.ix napisał(a): > Idę topić "starą" żądanicę i robię nową. Witam Cholera, to ją trzeba utopić? A nie można po prostu nakarmić? Jak to bywało w bajkach o lalkach spełniających życzenia? Nie chcę topić swojej laluchny, bo mi wyszła tak paskudna, że aż śliczna. Czy ja muszę ją zniszczyć? Ja nie chcę! Pzdr. Ing Odpowiedz Link
niki.ix Re: Wiosna! 20.03.16, 12:31 Możesz być dla niej "łaskawa". Nie musisz jej topić - możesz ją spalić Zasada jest taka: jak spełni swoje zadanie, musisz ją zniszczyć. Brutalne ale takie jest życie. Jak jesteś za dobry, zawsze dostajesz po doopie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Wiosna! 20.03.16, 12:11 Nikix, a zeszłoroczna żądanica przyniosła Ci to, czego chciałaś? Odpowiedz Link
niki.ix Re: Wiosna! 20.03.16, 12:36 Może nie w 100% dokładnie to czego chciałam. Ale tak ok. 95 % swojego zadania wykonała Co mnie bardzo zdziwiło, bo specjalnie się nią nie zajmowałam. No może na początku ale potem już nie. Postawiłam ją na półce i zwyczajnie o niej zapomniałam. Teraz przy świątecznych porządkach ją odnalazłam albo raczej ona mnie odnalazła, żeby mi przypomnieć że jej czas się skończył ? O czym mi dzisiaj przypomniała Leda Odpowiedz Link
meda08 Re: Wiosna! 20.03.16, 14:48 Duzo uśmiechu, narodzin optymizmu dla tych co go utracili i dla tych co uspiony był zimą i dla tych co go nie utracili. O wiośnie co rok przypominają mi urodziny córki Ćwierkających ptaszków, mnóstwa pąków na drzewach i kwiatach i ciepłego wiatru we włosach Odpowiedz Link
bladamery Re: Wiosna! 21.03.16, 07:40 W tym roku dzień wcześniej, bo luty miał 29 dni WsZystkiego najwiośniejszego dla super babek! Odpowiedz Link