tabularasa22 29.05.16, 00:09 i kolejna matka Zachęcona przez Algarię przyłączam się do cyklu świątecznego Co dostałam na dzień mamy i imieniny od synka ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free.hugs Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 08:40 8 pucharów, 10 pucharów - kieliszki, wazon, naczynia? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 08:58 To dostała Tabularasa od synka: 4 mieczy, Mag, Rycerz mieczy Przy tym Magu mogła dostać wszystko Coś, co jej ułatwi życie, poprawi funkcjonowanie organizmu. Coś pożytecznego, przydatnego Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 10:01 10 buław, od synka drogiej rzeczy nie dostałaś,to prezent z serca, to jakaś rzecz która Ci zminimalizuje trudy dnia codziennego. Cos związanego z noszeniem, chodzeniem , dźwiganiem? Kosmetyk do stóp..ups.. torba na zakupy wygodna, pojemnik na cós, lub.. bransoletka-łańcuszek nad kostkę. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 11:10 2 miecze... kobieta nocą z uniesionymi mieczami z opaską na oczach i stopami w piasku. Kurczęę, trudne. Jakiś piling, kosmetyk, który działa w nocy? coś regenerującego? czego się używa w samotności? Odpowiedz Link
niki.ix Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 12:09 Kochankowie - jakieś dwie rzeczy, bo nie mógł się zdecydować na jedną. Jakiś kamień który pokazuje ta karta: kwarc, malachit albo coś podwójnego, coś, co musi być w jak kolczyki czy rękawiczki Odpowiedz Link
evro44 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 12:12 też 6 kijów jak u Algarii i tam napisałam, że komplet salaterek, pałeczek lub patera czy miska. Więc dociągnęłam Sprawiedliwość i może waga łazienkowa lub kuchenna. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 12:23 Witam Mag. Coś magicznego. Podarował ci miecz świetlny? Coś do przetwarzania wedle własnego uznania? Plastelinę? Czy może jakiegoś ludzika dostałaś z mieczem lub kijem? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 13:11 Co dostała Tab - Księżyc - lusterko, zdjęcie lub laurkę Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 21:15 Oh my ,ale karty są przewrotne Dostałam pierścionek taki odpustowy, z tombaku, z błyszczącym oczkiem. Wielki że z kciuka mi spada, ale noszę przytrzymując innym , bo mnie pilnuje Ponoć uparł się na ten i żaden inny i sam wymyślił ten prezencik Free hugs - 10 pucharów to chyba ta jego miłość, ostatnio jest taki kochany, rysuje mi obrazki, przytula się jak nigdy nagietek - jak to rycerz swojej damie wręczył pierścień leda - oj jest co dźwigać, pierścień konkretny caro- caro - trafiony rykoszet, sprezentowałam sobie sama takie coś żelowe co się chłodzi w lodówce i przykłada na spuchnięte powieki niki - jest i kamień, co prawda sztuczny , ale jest !!!! evro hmmm - nie mam pomysłu inguszetia - to mógłby być magiczny pierścień przekręcam i zamieniam się w księżniczkę algario - oj błyszczy się na całego Bardzo serdecznie dziękuję za tłumny udział, nie wiem jak podziękować , jak się wstawia obrazki na forum ? static.pokazywarka.pl/bigImages/2923836/11446519.jpg?1399634485 widać ? pachnące kwiaty dla wszystkich Pań Odpowiedz Link