Dodaj do ulubionych

Kolejna zagadka

29.05.16, 00:09
i kolejna matka big_grin
Zachęcona przez Algarię przyłączam się do cyklu świątecznego smile
Co dostałam na dzień mamy i imieniny od synka ?

Obserwuj wątek
    • free.hugs Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 08:40
      8 pucharów, 10 pucharów - kieliszki, wazon, naczynia?
    • nagietek123 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 08:58
      To dostała Tabularasa od synka:
      4 mieczy, Mag, Rycerz mieczy

Przy tym Magu mogła dostać wszystko wink
      Coś, co jej ułatwi życie, poprawi funkcjonowanie organizmu. Coś pożytecznego, przydatnego smile
    • leda-is-one Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 10:01
      smile

10 buław, od synka drogiej rzeczy nie dostałaś,to prezent z serca, to jakaś rzecz która Ci zminimalizuje trudy dnia codziennego. Cos związanego z noszeniem, chodzeniem , dźwiganiem?
      Kosmetyk do stóp..ups..
      torba na zakupy wygodna, pojemnik na cós, lub.. bransoletka-łańcuszek nad kostkę.
    • caro-caro Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 11:10
      2 miecze... kobieta nocą z uniesionymi mieczami z opaską na oczach i stopami w piasku. Kurczęę, trudne. Jakiś piling, kosmetyk, który działa w nocy? coś regenerującego? czego się używa w samotności?
    • niki.ix Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 12:09
      Kochankowie - jakieś dwie rzeczy, bo nie mógł się zdecydować na jedną. Jakiś kamień który pokazuje ta karta: kwarc, malachit albo coś podwójnego, coś, co musi być w jak kolczyki czy rękawiczki
    • evro44 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 12:12
      też 6 kijów jak u Algarii i tam napisałam, że komplet salaterek, pałeczek lub patera czy miska. Więc dociągnęłam Sprawiedliwość i może waga łazienkowa lub kuchenna.
    • inguszetia_2006 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 12:23
      Witam
      Mag. Coś magicznego. Podarował ci miecz świetlny? Coś do przetwarzania wedle własnego uznania? Plastelinę?big_grin Czy może jakiegoś ludzika dostałaś z mieczem lub kijem?
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 13:11
      Co dostała Tab - Księżyc - lusterko, zdjęcie lub laurkę smile
    • tabularasa22 Re: Kolejna zagadka 29.05.16, 21:15
      Oh my ,ale karty są przewrotne smile
      Dostałam pierścionek big_grin taki odpustowy, z tombaku, z błyszczącym oczkiem. Wielki że z kciuka mi spada, ale noszę przytrzymując innym , bo mnie pilnuje big_grin
      Ponoć uparł się na ten i żaden inny i sam wymyślił ten prezencik smile
      Free hugs - 10 pucharów to chyba ta jego miłość, ostatnio jest taki kochany, rysuje mi obrazki, przytula się jak nigdy
      nagietek - jak to rycerz swojej damie wręczył pierścień big_grin
      leda - oj jest co dźwigać, pierścień konkretny
      caro- caro - trafiony rykoszet, sprezentowałam sobie sama takie coś żelowe co się chłodzi w lodówce i przykłada na spuchnięte powieki big_grin
      niki - jest i kamień, co prawda sztuczny , ale jest !!!!
      evro hmmm - nie mam pomysłu
      inguszetia - to mógłby być magiczny pierścień smile przekręcam i zamieniam się w księżniczkę big_grin
      algario - oj błyszczy się na całego

Bardzo serdecznie dziękuję za tłumny udział, nie wiem jak podziękować , jak się wstawia obrazki na forum ?
      static.pokazywarka.pl/bigImages/2923836/11446519.jpg?1399634485
      widać ?
      pachnące kwiaty dla wszystkich Pań smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka