algaria 10.06.16, 09:47 Witam Wszystkich Zgromadzonych na dzisiejszym święcie tego forum. 3 lata temu nastąpiła wiekopomna chwila, w której ABC zaczęło istnieć. Nie będę przytaczać historii i okoliczności w jakich forum się poczęło, bo to w tej chwili już jest nieistotne. Było - minęło - przeszło, a forum wbrew wróżbom nadal istnieje - w przeciwieństwie do tych, które to spowodowały I zapewniam jeszcze długo pogramy sobie do kotleta Chciałabym tylko podziękować Wam za to, że jesteście i ciągniecie nasze forum do przodu z każdym dniem, z każdym postem.. 100 lat Drogie Panie i Drodzy Panowie niech i Wam się wiedzie w życiu, miłości, finansach i zdrowiu, a forum niech trwa. Zatem czas zacząć świętowanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meda08 Re: Mam 3 latka 10.06.16, 10:06 Ja przyłączyłam się rok temu i bardzo cieszę się ze jestem z Wami. Wszystkiego dobrego wszystkim. Wspaniałe tartinki i ta półka z buteleczkami Odpowiedz Link
algaria Re: Mam 3 latka 10.06.16, 10:22 Był początek lat 90 - 91 może 92. Jak grzyby po deszczy zaczęły powstawać kluby i dyskoteki. I ja do takiego przybytku w samej stolicy się udałam oczywiście w towarzystwie koleżanek. Ponieważ jedna z nich na co dzień nosiła zupełnie nietwarzowe okulary, to do klubu ich nie założyła. Chciałyśmy być bardzo światowe więc zamówiłyśmy drinki, a że ani nazw alkoholi, ani tym bardziej koktajli nie znałyśmy więc po prostu wskazywałyśmy uroczemu barmanowi butelkę i mówiłyśmy że z tego napitku chcemy kolorowe "cuś".. I moja niedowidząca koleżanka wskazała na butelkę i mówi poproszę drinka z tej butelki 3 z brzegu.... hmmm tylko, że to na co wskazała było wazonikiem z suszkami Dzięki meda, że jesteś z nami Odpowiedz Link
meda08 Re: Mam 3 latka 10.06.16, 13:14 Jesli mozna prosic o dwie sprawy? Myślałam ze uspokoiło się w mojej pracy ale przed chwilą miała taka niemiłą rozmowę i można równie o sprawy w pracy, jak sie potoczą? Odpowiedz Link
bronxi Re: Mam 3 latka 10.06.16, 10:12 uuu piękny początek weekendu się zapowiada Też wszystkim wiele dobrego życzę, a Matce Przełożonej gratuluję dziecka, które poczęła i pielęgnuje wraz z Pomocnicami oby tak dalej Zacna imprezka się zapowiada Więc świętujmy Odpowiedz Link
niki.ix Re: Mam 3 latka 10.06.16, 12:39 Już trzy lata. Jak ten czas szybko leci, zwłaszcza w dobrym towarzystwie Dobrze, że stało się to co się wtedy stało. Bo gdyby się nie stało, to byś nie stworzyła tego forum i gdzie ja bym się biedna podziała Dzięki za poczęstunek. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Mam 3 latka 10.06.16, 12:58 Jakiś kieliszek rezerwuję na wieczór, a teraz poczęstuję się truskawką z torta Wczoraj zaszalałam z lodami i plackami ziemniaczanymi, to dziś trzeba się trochę ograniczyć Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Mam 3 latka 10.06.16, 17:33 Sto lat forumowi i nam wszystkim! Dzięki, Algario, za to miejsce. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Mam 3 latka 10.06.16, 20:06 Zadyszki dostałam nim tu doleciałam, miotła przed przeglądem , trzeba było ją pchać chwilami. Algario, gratuluje Tobie jak co roku, gratuluje zdecydowania sie na poczęcie tego dziecięcia. Dziecię sie rozwija pięknie, rośnie i kochanych cioć ma mnóstwo. a mama kocha nad życie, /wszak nie często przeorysze mają dzieci.../ Mimo ze ciąża była zagrożona poród juz był lżejszy, pamiętam te dwie położne przy Tobie,,, Tymczasem nasz maluszek już do starszaków wnet pójdzie? Babowa jak to jest? Dziękuje i ja ze swojej strony za to ze jestescie tutaj, za to że sie tu dobrze czuje i nie dajecie mi odczuć że mój wiek ma mniej praw.. Co tu dużo gadać, dobrze nam razem i oby tak zawsze było, tego Wam i sobie zyczę. Teraz spieszę na póleczke z kanapkami i trunkami,, bo coś mi sie wydaje ze mamy z Medą podobne zamilowania.. Algario ale fajne to były czasy, kiedy nas o granie pod kotleta posądzano.. nie wierząc że i Mozart nie jest nam obcy,, przynajmniej mamy co wspominać Odpowiedz Link
babowa Re: Mam 3 latka 10.06.16, 21:49 droga ledo, teraz to juz nauka samodzielnosci samoobsługa w toalecie jest bardzo pozadana i mile widziana :0 nawiazuja sie pierwsze relacje spoleczne takie bardziej swiadome i choc niby 3-latek to malocie to jednak sa juz pewne wmagania i oczekiwania wiec forum juz powinno wyjsc z pieluch i otwierac sie na swiat jeszcze bardziej to tez czas walki o swoje , i nie swoje, zabawki i pierwsze powazniejsze przepychanki czy wrecz mordobicie:d juz zadbam o to by do zadnych silowych rozwiazan tu nie dochodzilo :d jacie, 3 lat strzeliło a tu nadal fajnie i swojsko ciesze sie, z decyzji algarii i przepraszam za moja bylejakosc w moderowaniu ja jako ta mniej mila sie chyba tylko sprawdzam ale coz? tacy tez musza byc:0 buziaki dla wszyskich ! Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Mam 3 latka 10.06.16, 20:07 Witam Wpadam z wałówą Piwo w sam raz na dziś! Rocznica i mecz otwarcia Euro 2016. Bawmy się dalej, tak dobrze jak do tej pory, a może i jeszcze lepiej. Cesarza wyciągnęłam. Przyjdzie jakiś mężczyzna do nas na stałe. Aha... już to widzę. Jak szybko przyjdzie, tak szybko zwieje;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
caro-caro Re: Mam 3 latka 10.06.16, 21:16 Ale wyżera! To jest niepodważalny argument, aby tu razem z Wami być hihi... Za to do końca życia będę grubym batonem... Odpowiedz Link