algaria 12.07.16, 23:32 Moja koleżanka ma problem z dobraniem sobie kostiumu kąpielowego. Wybrała 2 i nie wie który kupić pomożemy koleżance? 1 Fioletowy 2 Czarny W którym jej będzie lepiej, z którego będzie bardziej zadowolona? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki.ix Re: Zakup kostiumu 13.07.16, 16:23 Fioletowy - Paź kielichów Czarny - Rycerz mieczy (o) Fioletowy Odpowiedz Link
free.hugs Re: Zakup kostiumu 13.07.16, 16:27 fiolet - as buław czarny - 5 buław Myślę, że fioletowy zdecydowanie. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Zakup kostiumu 13.07.16, 17:05 Bez kart stawiam na fiolet, bo czarny to żaden kolor Odpowiedz Link
algaria Re: Zakup kostiumu 13.07.16, 17:38 w którym będzie jej lepiej F - as mieczy Cz - as buław Z którego będzie bardziej zadowolona F - 2 monet Cz Księżyc Fioletowy, bo Księżyc jako zadowolenie to dupa nie zadowolenie. As mieczy jak dla mnie jest "szczuplejszy" niż as buław i dlatego również obstawiam Fiolet. Ja oba te kostiumy widziałam na zdjęciu i choć fioletowy to monokini ale bardzo ładnie ukształtowany jest biustonosz. Czarny to jednoczęściowy kostium ma po b okach kolorowe kwiaty ale jakoś tak mi na tej modelce zwłaszcza w biuście kiepsko wyglądał. Może te karty to moje preferencje? Ob kostiumy piękne, dobrej marki i nawet moja córka powiedział że nie wiedziałby, który wybrać. Serio to nie dla mnie, ja się nie wybieram do Saint Tropez, ale poproszono mnie o pomoc i nie pomogłam Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Zakup kostiumu 13.07.16, 17:49 Może i ten As mieczy jest szczuplejszy, ale za to As buław ma w sobie tyle erotyzmu Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Zakup kostiumu 13.07.16, 17:35 fiolet - 3 denarów czarny - Królowa denarów Czarny - dziwo! Odpowiedz Link