11.08.17, 19:34
Kiedy koniec ? U mnie dzisiaj 39 w cieniu i nie ma czym oddychać. I jakby tego było mało, to jeszcze mi organizm rozregulowały sad Jak powiedział mój lekarz: przy takiej pogodzie wszystko wariuje, to co się pani dziwi.
Karty mi wyszły takie: jak długo potrwają upały ? Kochankowie , paź mieczy i 8 buław

Ta 8 buław mnie przeraziła. Bo, to dopiero Strzelec ? A może 8 pokazała 8 dni albo karty pokazały to, że Paź mieczy "przywieje " jeszcze większe w tej 8 buław?
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Upały. 11.08.17, 19:59
      ja doslownie zdycham
      zle sie czuje,oddechu mi brak
      ma byc cieplo jeszcze w przyszlym tygodniu ale juz bez tak wysokich temperatur
      • nagietek123 Re: Upały. 11.08.17, 20:19
        A w te upały moja poniemiecka chałupa spisuje się doskonale, jakbym miała klimatyzację wink
        • adoptowany Re: Upały. 11.08.17, 23:04
          ,..wspolczuje Wam,..tez zle znosze tropiki,a u nas dwa dni temu taki chlod,juz byłem bliski odpalenia centralnego, bo moja piszczala ze pranie nie wyschnie
          • algaria Re: Upały. 11.08.17, 23:19
            Pranie rządzi big_grin
    • algaria Re: Upały. 11.08.17, 23:18
      Ponoć już jutro ma być lżej. Mam w pokoju 30 st - umieram. Nienawidzę skrajności - upałów i silnych mrozów, reszta jest ok. Zresztą ja wolę marznąć niż się pocić...
      Jak pomyślę, że w zeszłym roku takie upały trwały 10 dni to nie wiem jak je wytrzymałam, bo po jednym dniu teraz zdycham.
    • nagietek123 Re: Upały. 12.08.17, 09:53
      No i gdzie sa te Wasze upały? U mnie po burzy jest 18 stopni wink
      • niki.ix Re: Upały. 12.08.17, 10:32
        U mnie w nocy było 27. Nad ranem była burza i spadło do 24 teraz znowu się temperatura się podnosi.
    • pinia1214 Re: Upały. 12.08.17, 11:55
      U mnie zadnych upalow nie bylo,chociaz tesknilam .za to dzis w nocy po kilka burz.alarm w samochodzie co chwile sie wlaczal,pies dyszal ze strachu. I brak pradu do teraz.taki mamy klimatwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka