niki.ix 20.08.17, 23:40 Jutro, czyli 21.08 zaćmienie Słońca. To dobry czas na amulety ochronne ale tylko przeciwko chorobom i złu. Są wyjątkowo skuteczne, bo działają do kolejnego pełnego zaćmienia. Kolejne jest chyba za 16 lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Zaćmienie 21.08.17, 10:26 a jak je wykonac? czy mozna je zrobic tez dla kogos? Odpowiedz Link
niki.ix Re: Zaćmienie 21.08.17, 11:07 Najlepiej wypalić na drewnie. Słońce spala zło i choroby Tak można je zrobić dla kogoś Odpowiedz Link
niki.ix Re: Zaćmienie 21.08.17, 11:04 Osobiście robię staronordycki talizman chroniący od wszelkiego zła Wypalam na drenie sosnowym skrypt runiczny: algiz, kropka na dole, nauthiz, hagalaz, kropka u góry, Sowulo Może też zrobić spiralę Archanioła Michała albo jakiś inny, sprawdzony przez Ciebie skrypt czy talizman, który działał. Odpowiedz Link
algaria Re: Zaćmienie 21.08.17, 13:22 Ja dziś oczyszczę swój talizman Archaniołów. I odświeżę symbol runy ALGIZ, który mam na drzwiach wejściowych (od strony domu, by nikogo z sąsiadów nie gorszyć ) Może zrobię rytuał maku - on chroni domostwo, tylko nie wiem czy rozsypać go tylko wokół domu czy ogrodzenia? W ogóle dziś mam zamiar się oczyścić. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zaćmienie 21.08.17, 15:03 Rytuał maku wykonuje się wokół ogrodzenia, zdecydowanie To ja sie za runy biorę ok. Dzięki Odpowiedz Link