27.02.19, 16:05
Witam wszystkich na forum wróżki i wróżbitów.Jestem tutaj nowa, nieśmiało przyznam od dłuższego czasu podczytuję forum w końcu się odważyłam założyć konto i dołączyć do Was i pogłębić wiedzę.Interesuję się tarotem i numerologią.Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
Obserwuj wątek
    • algaria Re: witajcie 01.03.19, 15:03
      Witamy i zapraszamy do pisania i pytania smile
      • chmurkamoja1 Re: witajcie 02.03.19, 09:59
        Dziękujesmile
        Miło będzie Was poznać
    • niki.x Re: witajcie 01.03.19, 21:41
      Fajnie że wpadłaś smile
      U nas coś cicho się ostatnio zrobiło.
      • chmurkamoja1 Re: witajcie 02.03.19, 10:01
        Witaj w końcu się zdecydowałam dołączyć do grona wróżek.
    • leda-is-one Re: witajcie 02.03.19, 05:57
      Chmurko ja się już z Tobą witałam w naszym wątku Pogotowię.
      Przypomnę Ci że "zapomniałaś" dodać na innym forum skąd pochodzi Twój rozkład, sad o czym niedawno tu i tam też była mowa.
      • chmurkamoja1 Re: witajcie 02.03.19, 10:05
        Witam Panią.Jestem trochę roztrzepana.Najmocniej przepraszam,poprawiam się wpiszę od kogo pochodzi rozkład.
        Dziękuję za przypomnienie.Pozdrawiam
        • babowa Re: witajcie 02.03.19, 16:38
          chmurko roztrzepana smile
          rozgosc sie i po prostu badz !
          witaj !
          smile
          • chmurkamoja1 Re: witajcie 08.03.19, 20:08
            witaj Babowa
    • freya_v Re: witajcie 07.03.19, 13:55
      Cześć chmurko😁 a jaką cyferką jesteś?? Bo ja 7 numerologiczna i wodnik w dodatku, mieszanka masakryczna
      • chmurkamoja1 Re: witajcie 08.03.19, 20:10
        hejka jestem numerem 4.
        • freya_v Re: witajcie 08.03.19, 21:51
          Czwórki bym ostatnie podejrzewała o interesowanie tarotem. Skąd więc takie hobby u Ciebie?
          • chmurkamoja1 Re: witajcie 11.03.19, 17:39
            Sama nie wiem samo przyszło od dziecka zawsze intereswały mnie rzeczy niewyjasnione
            • freya_v Re: witajcie 11.03.19, 17:48
              Szczególnie znaleźć wyjaśnienie dla rzeczy niewyjaśnionych. Aż ciężko zejść na ziemię😉
              • chmurkamoja1 Re: witajcie 12.03.19, 17:43
                😳
                • chmurkamoja1 Re: witajcie 12.03.19, 17:45
                  W moim przypadku.
                  Nie czuje sie czworeczka nie ten number no pasuje do mnie nic a nic
                  • freya_v Re: witajcie 12.03.19, 20:08
                    No nniestety pewnych rzeczy sobie nie wybieramy, choć Ty nie czujesz inni mogą w Tobie zauważać cechy z czwórki.. Ale nie ma chyba co za bardzo się z to zagłębiać😉
                    • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 08:47
                      Nie ma tamto nie zawracam sobie tym glowy
                      Mozliwe inni moga w mojej osobie zauwazyc pewne cechy Ja byc moze nie chce lub nie dostrzegam nie widze Jak Twoje 3 malpki😉
                      • freya_v Re: witajcie 13.03.19, 10:37
                        Chmurko a jak na tarota trafiłaś? jaj zaczęła się Twoja przygoda?
                        • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 17:19
                          Freya w mojej roddzinie babcia wrozyla z kart klasycznych, to ona mnie popchnela do kart bylam sceptycznie nastaeiona nie wierzylam w wrozby itp.moja Mama swego czasu wrozyla z tarota I run nie wiem czy jeszcze sie interesuje wrozyc nie wrozy zostala okrzyknieta wiedzma😶 za sprawdzona wrozbe
                          Moja przygoda zaczela sie kilka lat temu w czasopismie kobiecym Claudia znalazlam karty tarota wycielam I Tak sie zaczela przygoda
                          • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 17:28
                            Nigdy nie wrozylam nikomu z tarota nie chcialabym kogos skrzywdzic swoja interpretacja.
                            Na forum w tych watkach ciagnelo ,odwazylam sie wylosowac karty nie wiem czy trafnie kolezanki ocenia
                            • freya_v Re: witajcie 13.03.19, 17:43
                              Twój styl wróżenia losowania kart i ich interpretowania wskazywał by bardziej na nowicjusza w tej dziedzinie, mam przeczucie że wcale nie masz takiego wieloletniego doświadczenia jak piszesz ale to tylko moje skromne zdanie, nie miej urazy.. Dopiero się poznajemy, może się mylę..
                              A co do okrzyknięcia wiedźmą to każdy powinien się z tym liczyć. To chyba nikogo nie ominie, bo w każdej sytuacji życia zawsze trafia się ktoś kto chce nam podciąć skrzydła i zniechęcić.
                              • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 17:56
                                Nie mam urazy kazdy ma prawo glosu ciezko jest mnie obrazic i zniechecic.
                                Nie mam takiego doswiadczenia Jak wasze wiedzminki z tarotem kilka lat temu zaczelam przygode zaprzestalam zmusilo mnie pewne sprawy zyciowe I znowu zaczelam.
                                Podczytywalam forum 3 lata w koncu jestem tutaj chcialabym wiele od was sie nauczyc w zamian tez moge cos z siebie dac.
                                • freya_v Re: witajcie 13.03.19, 18:47
                                  Wiem co to znaczy. Też długo zwlekałam by zacząć pisać i komentować, tylko w sumie nie wiem czemu? Wstydziłam się może.. Najtrudniej zaczynać potem to już samo leci.
                                  A twoja historia jest podobna do tarocistki Danuty ona uważała że z obrazków nic się wczytać nie da i była sceptycznie nastawiona a tu taka kariera.. Życie różne pisze scenariusze
                                  • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 18:55
                                    Pytalas skad u mnie zainteresowanie tarotem jestem nr 4 ...

Zainteresowanie sprzed lat pozniej zaprzestalam I znow powrot ciagnie zeby zaglebic piznac blizej
                                    • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 18:58
                                      W mojej rodzinie babka matka wrozyla dziwnie przyjelam ich zamilowanie widzisz dlatego jestem czworka
                                      • freya_v Re: witajcie 13.03.19, 19:12
                                        Widzisz 4 jest bardzo pracowita ale też na wszystko musi ciężko za pracować, więc łatwo nie będzie😉 damy radę
                                        • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 19:55
                                          Wiem w zyciu zawodowym tez jest ciezko.
                                          Mowia powinnam byc dyrektorem zarzadzac ludzmi tylko nie czuje nie chce takiego stanowiska.Dziekuje😃
                                          • freya_v Re: witajcie 13.03.19, 20:00
                                            A wiesz że kiedyś chyba Leda tutaj mnie uczyła że człowiek skromny wiecznie będzie dążył do perfekcji? To nic że nigdy jej nie osiągnie i zawsze będzie jakiś niedosyt i nie zadowolenie ale taki człowiek stale się będzie rozwijać a jak wiadomo ćwiczenie czyni mistrza
                                            • chmurkamoja1 Re: witajcie 13.03.19, 20:04
                                              Dziekuje 😃 trafilas na Lede wspaniala nauczycielke.
                                              • freya_v Re: witajcie 13.03.19, 20:35
                                                O tak Leda potrafi zmotywować😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka