Dodaj do ulubionych

Moje nowe dwa miejsca

27.04.19, 12:12
Ponieważ Gazeta likwiduje blogi musiałam sobie znaleźć nowe miejsce. Moderatorzy bloxa sugerowali by przenieść się do woerdpress i tak też z początku zrobiłam, ale nie czułam się tam dobrze, jakoś dla mnie czułam się tam bezosobowo i byłam zagubiona. Ale znalazła inne dla mnie fajniejsze miejsce na bloggerze, gdzie czuję się dużo lepiej, mam jakiś lepszy komfort psychiczny.
Ponieważ blox podawał instrukcję tylko jak przenieść się z dorobkiem na wordpress - co też uczyniłam (ale bez zdjęć), a nie podał jak gdzieś indziej, a ja nie umiem przerzucić archiwum do bloggera, postanowiłam mieć swoje dwa miejsca.
Jedno na stare wpisy na wordpress (link dla zainteresowanych)

algaria845976176.wordpress.com/
I drugie na nowe wpisy na blogger

sylwiatarot.blogspot.com/
Także w razie czego zapraszam w oba miejsca w zależności kto czego będzie szukał smile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Moje nowe dwa miejsca 27.04.19, 20:17
      Witam
      O! Super, że się udało. Gorzej coś to wszystko wygląda, ale przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, więc może przykre wrażenia miną, jak się parę razy odwiedzi i przyzwyczai do strony graficznej. Patrz pani - blogerzy to takie dinozaury internetu, wszędzie ich przepędzają, nie opłaca się inwestować. Pierwszy był chyba Onet, wziął, zamknął i liczy zyskiwink
      Pzdr.
      Ing
      • kamerados Re: Moje nowe dwa miejsca 19.08.19, 11:46
        Onet podejrzanie szybko zamknął też forum, kiedy matkakurka i inni zaczęli politykowaćna dobre, a fajne ankiety odzwierciedlały nieźle nastroje społeczne. Należał zdaje się do całkiem inteligentnego informatyka polskiego, jakijś chyba rodziny znajomków,którz y wzbogacili się bardziej, odkupującchyba jeszcze dobra po starożytnej firmie informatycznej "Optimus", ale już nie pamiętam. Później na "onecie" zostało tylko blogowanie, ludzie znający się z forum, znane nicki tam zostały, ale wiele "uciekło " na "Gazetę", któa wyglądała na fajne miejsce na ...żurnalistykę blogerską właśnie.
        Wordpress jest może mało ciekawy z punktu pierwszego widzenia, ale da się po poznaniu karty właściwie wszystko zmienić, podobnie jak w bloggerze, należącym do Googli i który jest fajny, z tymi tematami które tam są, ale dla osób znających się na językach informatycznych nie jest skomplikowany ażtak baredzo. A nawet się nie znających.
        Kto tam umieścił ramki w ogóle?
        A zysków w ogóle w Polsce coraz mniej, teraz coś Tesco się wyprzedawał.
        W Warszawie nikt nie ma pieniędzy, ale wpuszczają jakichś frajerów na deweloping,wszystko przeciwko mieszkańcom i logice.Teraz ratują poprzez petycje z kolei Jeziorko Czerniakowskie i rezerwat przyrody tamtejszy. Ogłupieli ci ludzie czy co?
        Potrzebny na petycji jedynie podpis, pływa gdzieś na internecie,na pewno na Facebooku.
    • niki.x Re: Moje nowe dwa miejsca 28.04.19, 18:13
      Najważniejsze, że nie znikasz i gdzieś Cię można będzie znaleźć.
      Wordpress jest dziwny. Te ramki kojarzą mi z nekrologami w gazecie a Ty jeszcze wstawiłaś świece na górze wink
      Blogspot jest trochę lepszy na bloga. Szkoda, że nie pomyślałaś o tym: pl.wix.com Tu mogłabyś być sobą wink
      • algaria Re: Moje nowe dwa miejsca 01.05.19, 20:15
        Nie znałam tej platformy czy jak to zwał. Na razie na bloggsie się odnajduję. A świeca rzeczywiście nietrafiona, aczkolwiek ku pamięci i żałobnie na pożegnanie wink.
    • kamerados Re: Moje nowe dwa miejsca 06.05.19, 18:17
      Tak naprawdę blogger to Google, gazeta też dzierżawiła od googli . To to samo oprogramowanie. Pozdr
    • kimiszko Re: Moje nowe dwa miejsca 04.08.19, 20:45
      Nie mogę znaleźć jednego starego wpisu jak w nim opowiadałaś jak wróżyłaś klientowi w domu a potem zrobiło się tak gorąco że uprawialiście seks na stole. Jest jeszcze gdzieś ???
      • algaria Re: Moje nowe dwa miejsca 14.08.19, 21:34
        Aaaa "Mięta z pieprzem" - tu są też kolejne części - ale jak zwykle nie dokończyłam tej pisaninki tu masz 6 rozdziałów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka