Dodaj do ulubionych

Ditta obejrzyj

• mercury_staff Re: Ditta obejrzyj 17.12.13, 05:56
      Miałem obejrzeć wczoraj ciekawe filmy na temat obcych cywilizacji, nie ma dwóch zdań że one są na ziemi, ukrywane przez rządy i marginalizowany problem.Co trzeci polak wierzy że istnieje ufo ale to koniec gdybania.
      • ditta12 Re: Ditta obejrzyj 17.12.13, 12:49
        Nie uwierzę dopóki sama nie zobaczę.To może być fotomontaż.Widziałam jak studenci zmontowali filmik o duchu.Było bardzo interesujące.
        Za to moje wizje i odczucia-to dopiero fascynujące bo powstają a nie wiem jak to wytłumaczyć.
        Tego sama doświadczam,to nie film na you tube.
        • mercury_staff Re: Ditta obejrzyj 17.12.13, 12:58
          ja też takie miałem, i widziałem w rzeczywistości, nie potrafię tego wytłumaczyć, moge powiedzieć jedynie że to ingerencja wyszego bytu w moje życie.
          • ditta12 Re: Ditta obejrzyj 17.12.13, 14:52
            Ja nie potrafię tego nazwać,mogę tylko stwierdzić że powstaje i że jestem tego świadoma i jeszcze tego ze pozostaje w mojej pamięci.
            Jak mogę zanegować szept który słyszałam a nikogo nie było?Dotyk czy widok człowieka?Mogę opisać jak wyglądał a przecież go podobno nie było.
            To dotyczyło moich zmysłów:słuchu,wzroku,dotyku.
            To tak jakbym zanegowała to co teraz widzę gdy patrzę przez okno.
            To naprawdę bardzo dziwne.

• mercury_staff Re: Ditta obejrzyj 17.12.13, 15:09
              wiem też tak miałem.
              • mercury_staff Re: Ditta obejrzyj 18.12.13, 12:20
                nie wierzysz Ditto bo mało chyba na ten temat wiesz? ja się interesuję i jest tyle nie wyjaśnionych rzeczy z naszej histori i dowodów że trudno mysleć inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka