mercury_staff 17.12.13, 11:36 gdyby jeszcze było ciut cieplej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Normalnie jesień 17.12.13, 12:56 nie ma normalnie co pisać, nic się nie dzieje ciekawego w moim życiu, codziennie to samo i monotonia,jakiś wypruty jestem, odkąd na konsoli nie gram i się jej pozbyłem,nawet telewizji do południa nie oglądam dopiero wieczorem włanczam,czasem jakiś film obejrzę, w necie też nic ciekawego,Bloga założyłem nie dokończyłem oprawy i tak wisi,zresztą nie zacznę go pisać,brak mi sił i nie chce mi się.Zaraz święta i po świętach, sylwester i po i nowy rok i co z tego kolejny rok z cyfrą 4 na końcu ale czy to coś zmienia,nic się nie polepszy ewentualnie pogorszyć może jak z roku na rok coraz gorzej,w moim wypadku jeszcze niecałe 3 lata i właściwie pracować nie będę musiał i to będzie piękne,ale jeszcze 3 latka muszą zlecieć.Teraz obecnie jeszcze muszę. Kiedyś były jakieś plany teraz mam wszystko,dom,samochód,wszystko co potrzebne, dziwczyna prawie dorosła i już z górki za kilka lat wyfrunie z domu. A ja tak siędze teraz przed kompem podpatruję w okno na niebo i tak sobie piszę jednym duchem.Człowiek coraz starszy i leniwszy. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Normalnie jesień 17.12.13, 13:03 miałem śmigać do Londynu do przyjeciela w styczniu ,lutym ale jak mi wyjdzie z nową pracą to daje sobie na luz,kolega tam prowadzi firmę ale ja tu jak dobrze wyjdzie będę miał niezłe sianko i pracę stałą więc odpuszczam sobie. Odpowiedz Link