uwierz_w_to
06.02.14, 22:26
Znowu na nic czasu nie mam, nie powiem pieniędzy w brud nigdy tyle nie zarabiałem od początku zarobiliśmy zajebiście sporą kasę a mineły 3 tygodnie.Siedzę w ledach i elektronice u nas dopiero to wchodzi, we wszystko, hotele,przedsiębiorstwa,sklepy,bloki itd... od zajebania.
Nie opisze dokładniej co i jak bo nie chce żeby tu ktoś coś skojarzył i nie wiem kto to czyta, ale wystarczy że ledy rynek przyszłości który dopiero raczkuje.I w zasadzie co,może w weekend pojade do marketu wydam parę tysięcy bo to bo tamto,i tydzień znowu w terenie i dzień jak co dzień, pieniędzy w pip ,zero prywatności i wieczorem czas wolny no rzadko w dzień.
Pogoń za czymś co właściwie mnie nie cieszy.Zarobiłem 40 tys od początku i tak właściwie nie mam na co ich wydać więc zbieram i będę tak zbierał i co dalej, kupię sobie domek, no to kupię i dalej co? tak sobie myślę że mnie to nie cieszy może ktoś stwierdzi że nie mam ambicji? no ale do czego do lepszego samochodu?,jachtu? właściwie tak sobie pomyślałem że nie myślałem o kasie chcieliśmy coś robić, robimy i kasa leci sama ale ona mnie nie cieszy porostu leci przy okazji.Co mam sobie kupić kanapę skurzaną i na hugon mi?, więc na razie stwierdziłem że odkładam nie wiem po co ale odkładam a część na bierzące wydatki itd...
mamy co prawda większe plany bo to początek ale robię coś bo chcę ale mi to zajmuje 3/4 czasu a tego nie planowałem.