uwierz_w_to 25.02.14, 14:28 wrzuciłem tą fotkę nie przypadkowo, gościu siedzi w wannie na pomoście ale ten gostek jest nienormalny,zobacz jak on siedzi i się wpatruje w Jezioro, co on sobie myśli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Eszmero 25.02.14, 14:29 wariackie zdjęcie z wariatem w wannie, skojarzyło mi się ze statkiem szaleńców i pasuje do rozmów niekontrolowanych. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmero 25.02.14, 14:33 Dawniej wsadzali wariatów w takie wanny,raz w gorącą a raz w zimną wodę.Nawet lodem okładali albo też wypędzali na mróz. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmero 25.02.14, 14:36 Pasuje gościu do forum, jest jakiś taki dziwny może ma upośledzenie ruchowe plus żółte papiery? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmero 25.02.14, 14:52 Durch ich anprobiren-gorący i zimny prysznic na łeb Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmero 25.02.14, 15:34 Kazimierz Grześkowiak Odmieniec Chodzi po wiosce odmieniec istny Żadnej ci z niego ni mo korzyści Ani nie sprzedo ani nie kupi Tylko się śmieje, waryjot głupi Może to bez te nawozy śtucne, może był w szkole zbyt pilnym uczniem, może to wszyćko bez te atomy, że waryjota... momy! Gdy na Józefa zorze poranne witały babę, żegnały pannę W grudniu wiedziało już każde dziecko Tylko on jeden mówił "dziewecko" Bracia szacunek mają i sławę W dwójkę rozpędzą całą zabawę. Ten tylko książki kupuje w mieście Choć w domu tyle, że trudno zmieścić. Może to bez te nawozy śtucne, może był w szkole zbyt pilnym uczniem, może to wszyćko bez te atomy, że waryjota... momy! Chłop jest z mozgami i urodziwy, w ręcach mocarny, że istne dziwy. Jedno go tylko hańbi i plami: Czemu nie lata za dziewuchami? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmero 26.02.14, 08:51 Ja to jestem zbyt wrażliwa żeby mnie traktować tymi wodami raz zimną raz ciepłą na siłę chyba że sama tak chcę. Wystarczy wychodzić na balkon i cofać się do ciepłego mieszkania na przemian. Zimno-ciepło,ciepło-zimno. Odpowiedz Link