ja777 21.06.05, 16:20 poprosze o sygnalizacje swietlna na rondzie babka dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wu_wei Re: rondo babka 21.06.05, 16:35 eee tam, ja ide na calosc i poprosze o bezkolizyjne skrzyzowanie w tym miejscu. przynajmniej do czasu, az ludzie przestana byc daltonistami (zarowno piesi, jak i zmotoryzowani). Odpowiedz Link Zgłoś
ja777 Re: rondo babka 21.06.05, 16:38 Chlopie, a co Ci przeszkadzaja daltonisci? oni i tak nie maja na co patrzec bo tam swiatel NIE MA - kolor autobusu czy samochodu pod ktory wlecisz chyba nie jest taki wazny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior po kut światła????????? 21.06.05, 16:49 Niech te gnoje z urzędu miasta do spóły z arkadią wybudują przejścia podziemne i już. Odpowiedz Link Zgłoś
ja777 Re: po kut światła????????? 21.06.05, 16:50 no chyba zartujesz?!?!?! ze niby mam sie turlac po schodach?!?!?! w zyciu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior Re: po kut światła????????? 21.06.05, 16:52 z ruchomymi schodami oczywiście :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja777 Re: po kut światła????????? 21.06.05, 16:54 to znaczy, ze kilka slupkow z kolorowymi lampkami to trudniejsze niz podkop, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wu_wei Re: rondo babka 21.06.05, 17:02 babo :) casus CH Wilenska pokazuje, ze w sasiedztwie centrum handlowego sygnalizacja swietlna to za malo. nie czepiam sie daltonistow, tylko "daltonistow", przepraszam za brak cudzyslowu w poprzednim poscie. zreszta, moze to nie daltonizm, bardziej syndrom leminga? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Nie ma takiego ronda. 21.06.05, 16:55 W Warszawie przynajmniej. Z nostalgia wspominam takie rondo, ale obecnie nie ma takiego ronda. Wladze i dysydenci tego miasta korzystaja z aktualnych planow miast - podejrzewam, ze juz szperaja szukajac, o co ich tak prosisz. Niestety nie znajda i nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
ja777 Re: Nie ma takiego ronda. 21.06.05, 16:58 to wiesz chlopaku, nie czytaj sie... jakos wszyscy wiedza o ktorym to rondzie piosenka... dla ulatwienia odwolam cie do watku wyzej - przy Arkadii. teraz kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Nie ma takiego ronda. 21.06.05, 17:04 Dziewuszko, twoj apel kierujesz do forumowiczow, czy urzednikow? Ja w czynie spolecznym kiedys parki sprzatalem - dzis nikogo nie stac byloby na moje sprzatanie, a co dopiero mowic o sygnalizacji. Urzednicy nadal nie kumaja o czym piszesz. Przy Arkadii sa az cztery ronda. Odpowiedz Link Zgłoś
ja777 Re: Nie ma takiego ronda. 21.06.05, 17:19 co wiecej, w samej Arkadii tez jest kilka .... ech zyzn......... a ja sobie marzylam ze jutro z samego rana otwieram GWstoleczna i co widze? artykul na 5000 znakow o tym jak to dzielne forum forumowiczow wygledzilo usprawnienie komunikacji w pewnym punkcie stolicy. w zasadzie nie wiadomo czemu to zrobili, bo przeciez powinni byli siedziec jak Pan Bog przykazal przed monitorem i stukac banialuki...... Aj hed e drim.... rzeczywistosc jest faktycznie ponura. powinnam byla podac szerokosc i dlugosc geograficzna Owego punktu, przedstawic szczegolowa mape w skali 1:100; dolaczyc mape melioracji terenu i td. na pewno nie powinnam byla nazywac tego miejsca staroswieckim mianem Babka, ale coz.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja777 Re: Nie ma takiego ronda. A FIGA !!! 21.06.05, 17:32 mam przede nosem plan W-wy 1:29 000; expressMap A.D. 2004; 19,90PLN rondo BABKA jak wol Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Nie ma takiego ronda. A FIGA !!! 21.06.05, 17:50 Mamy rok 2005, o ile mnie kalendarz nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś