ditta12 15.04.14, 17:31 właśnie wpisałam na chad gazeta.pl pewien cytat z "Dziury w bucie"-taki na chybił trafił. Może skomentujesz Uwierzu? Może to nie prawda?Wypowiedz się,proszę. Może masz coś do zarzucenia Madau?To dawaj! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Kury nieloty 15.04.14, 17:34 jeszcze dopowiem że na niektórych forach nielotów-kur by się wypowiedzieć to trza nie mieć bana albo wolność bo tam piszą same wizytki-niewolnice albo kassiiiiiaaaa-kasy chcą. Bo ja wiem o co chodzi?A jak nie wiem to znaczy że o pieniądze na alfa romeo albo inne śmieci. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kury nieloty 15.04.14, 17:39 Co za mendoza tam siedzi zachłanna na kasę-na redakcyjnej że ani rusz? Może ją ktoś-jakby tu powiedzieć we mgłę wsadzi to Jo z Matrixa zadzwoni z budki telefonicznej i ....poleci odebrać zamiast siedzieć jak wsza,menda lub zakała-psychiatryczny wiązacz. Sam niech się zwiąże dla kasy bo już raz to zrobił dla kasy ze żoną-czym ją unieszczęśliwił Ekonomista-bisunesman je........ny od banowania co mu khe"duszki" gołe po chałupie latają-chyba te z badoo Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kury nieloty 15.04.14, 17:44 Albo może insze kury nieloty co to nie wiedzą co zrobić na szczurze a się nadymają. Skąd mnie to wiedzieć? Coś w tem jest. Gazeta mnie nie płaci Sama se wypisuję co chcem a Eszmeraldzie co jest wspaniałym człowiekiem to równo. Takie my jesteśmy ze statki Szaleńców Piracka Piosenka Odpowiedz Link