18.04.14, 07:27
Jestem.Tutaj jestem.
Tekstów Ci nawaliłam wczoraj co niemiara a Ty się nudzisz?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 07:28
      Może zrób coś.Napisz książkę,namaluj,pośpiewaj,zrób teledysk bo to trudna sztuka-tekst,muzyka,śpiew i obraz jeszcze.
      • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 07:34
        Ja właśńie maluję nenufary na kabinie prysznicowej co mi się wczoraj rozpadła,ale jeszcze trochę zostało.Żółte nenufary czyli kaczeńce,takie co po wodzie pływają i jeszcze żółty obrus mam co mi matka mereżkę zrobiła.
        A;e Ty nie wiesz co to mereżka.
        O,to jest mereżka:
        Nie mogę Ci pokazać na obrazku bo znów opór mam w kompie i mi się nie wyświetla "wklej"-siły nieczyste-piekielnice działąjąbig_grin
        • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 07:36
          To była kwadratowa serweta z mereżką a pośrodku napis"kariatyda"-biała ale szkoda że nie mogę Ci pokazać jak wygląda.
          • uwierz_w_to Re: Uwierzu:) 18.04.14, 08:03
            Myślę i myślę i nic wymyślić nie mogę,teraz z telefonu pisze trochę kiepsko ale ujdzie.
            • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 08:16
              https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAw4omllBbneeMqz8MswNroGhqgIK4MNBYUYIAbfl8pXeTYzlA

Atlas i Kariatyda-podtrzymują głowami nieboskłon bo w głowie jest siłasmile
              • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 08:27
                Ty to Uwierzu piszesz jakby po niemiecku ale niezupełnie,może po norwesku albo rzymsku?
                • uwierz_w_to Re: Uwierzu:) 18.04.14, 13:58
                  Chodzi ci o smsy hahaha szprechen norgewink
                  • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 14:11
                    ja to piszę na statku szaleńców,@schizofrenii,chad.gazeta.pl i.....chciałam na szczurze ale....jejmośc mnie dopuściła czyli Zarząd Komisarycznybig_grin
                    Na redakcyjnej.....ech....szkoda gadać-tam tylko chodzi o Kasaaaaaaaawink
                    • ditta12 Re: Uwierzu:) 18.04.14, 14:14
                      a może przemo co go w mej skromnej chacie gościłam jak Lorda?
                      Daj mu boże jak najlepiejsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka