ditta12
14.12.15, 17:06
Mój ojciec mówił że kiedyś będzie jeden pasterz i jedna owczarnia ale nie wiem co to znaczy.
Może jak Faraon w Egipcie alb Obama w Ameryce albo.....Putin w Rosji albo Dalaj Lama albo Papież albo Mohamet albo Bóg albo Budda albo Jezus albo,no nie wiem.
Kiedyś był Matriarchat na świecie potem Patriarchat czyli teraz no to może będzie znów Matriarchat i tak na zmianę?
Jak myślisz Uwierzu?Kto ważniejszy>chłop czy baba?
A może matriarcho patriarchat,patriarcho matriarchat byłby dobry.Niech się nawalają byleby sami bez teściów i dalszych szeptuchów.
Ty se weź swą babę i wyjedź na bezludną wyspę a córkę niedobrą zostaw z dziadami,niech im dokucza i wykorzystuje.Da se radę.To cwana bestyja.Już ma 16 lat i dowód tymczasowy i wolno jej za mąż wyjść z a Twą zgodą ,to jej daj na papirku i Twa bab też niech napisze i auwiderzejen a raczej gud baj i już.
Po co Ci się denerwować i na co?Moja o wiele młodsza była jak poszła z chaty.Chyba ze dwa lata miała czy coś koło tego.Poszła na podwórko i tam coś robiła.A ja wiem co?Raz z koleżanką stłukły chłopaka bo je bił.Przyszły mi się skarżyć to ja mówię.Dwie jesteście i nie dajecie sobie z nim rady?I go nawalały aż jedna pani się zapytała dlaczego go tak nawalają.
Miały pozwolić się lać?Co one?Masochistki?