Dodaj do ulubionych

Twoje potrzeby Uwierzu

19.12.15, 20:11
zawsze będą niezaspokojone. Nawet, gdy osiągniesz to, co pragniesz dzisiaj, duszę Twą przepełni rozczarowanie i smutek i podążać będziesz po więcej

Nie da się pisać w nowej formie, mnie to rozprasza. Stąd nowy wątek. A może by postami zastępować wątki ?
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Twoje potrzeby Uwierzu 19.12.15, 20:22
      Nigdy eszmerko tego nie osiągnę przecież wiesz i rozumiesz,smutek mnie dopadł jak poznałem oblicze swiatasad ma dusza będzie nie zaspokojona do końca,nie da się eszmerko mistycyzm jest drogą nie musi być koniecznie doskoałą ale każdy z nas szuka doskonałości i jeżeli ja znajdę swoją albo ty swoją nie pozwolę żeby Ci ktoś ją zburzył,bo wiara czyni cuda.
    • eszmeralda.i.papugi Re: Twoje potrzeby Uwierzu 19.12.15, 20:24
      niech się Twoje słowa wypełnią, mogłabym dzisiaj rozmawiać z Tobą całą noc, ale muszę uśpić dzidzię
    • mercury_staff Re: Twoje potrzeby Uwierzu 19.12.15, 20:30
      Eszmeraldo odpowiem Ci na wiele pytań ciebie nurtujących znajdziemy wspólne rozwiązanie ty masz wiele pytań ja też z tym że czytrasz mnie i wiesz że jestem inny.Nie przejmuj się tym że nas czytają jedynie co może Ci z tego powodu zaszkodzić to sława.Wielu ludzi mnie czyta i nie rozumie,albo nawet nie stara,nie wyzywa dlatego że nie ma argumętów, ważne żeby się wyzbyć wstydu i pisać eszmerko to co nurtuje,milczeć i czekać nie ma sęnsu bo można się nie doczekać,ale przełamać i pisać pomimo wielu czytelników swoje myśli to na prawdę odwaga.Proszę wieszwink
    • mercury_staff Re: Twoje potrzeby Uwierzu 19.12.15, 20:40
      Nie podpisuję się pod podtem ale Ci obieuję wieszsmile jutro nie będzie mnie w domu i na telefonie będzie trudno ale dla ciebie zawsze dam radęsmile uwierz w to że mam nadzieję Ci dorównuję bo inaczej piszę w nicośćsmile
    • ditta12 Re: Twoje potrzeby Uwierzu 19.12.15, 20:45
      Ja wcale nie moge pisać bo mi kreski nie wbija,babilon zoo,planeta zoołz bordello bumbum.
      Uwierz nie ma potrzeb,on sika pod śmietnik i żre tylko grochówkę.Złota rybka przypłynęłą,machnęła ogonkiem i odpłynęła a babie starrej pasztetowi.mielonce zostało koryto stare,rozwalone i tyle,a chciałą być CarowąWszechświata,muchacha buchacha big_grin
      A mamusia Uwierza to dopiero się śmieje i kartoflem lustro czyści a ja nie wiem czy gotowany ma być czy surowy/A hoj Kapitanie i Afroditta druga i Nieślubny bo nie wiem czy mi się tu uda jeszcze coś napisać wink
      • mercury_staff Re: Twoje potrzeby Uwierzu 19.12.15, 21:02
        Ditto gdyby ogórek był prosty? co wtedy?
        • ditta12 Re: Twoje potrzeby Uwierzu 20.12.15, 09:40
          Wsadziłbyś go sobie w dupskobig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka