ditta12 22.04.14, 22:05 jak zwykle Właśnie wątek mi się nie dał wkleić ale powtarzam akcję..... Może teraz się uda a jak nie to są dwa uda i....czerwone buciory między nimi-płachta na ....Byka <0> I co tera? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Nikto nie je doma 22.04.14, 22:08 a może internet się zwalił z pomocą młota? Formacja Nieżywych Schabuff KLUB WESOLEGO SZAMPANA (Party club of happy champagne) bata?Torba bata? Śmieszna torba od bata Odpowiedz Link
ditta12 Re: Nikto nie je doma 23.04.14, 06:51 Dostałam taką torbę od Bata,oczywiście uszczknął trochę kasy gdy płacił za nią,ręce mu się trzęsły z chytrości na kasę,śmieszny człowieczek. Torba się obdzierała z czegoś tam po trzech dniach,zareklamowałam.Odrzucili reklamację,zostawiłam im więc słynne metalowe logo by se na gwoździu powiesili bo jak można tak skopsać firmę z tradycjami. Śmieszne ludzieńki-jak można odrzucić reklamacje na produkt -szajs który po 3 dniach się zepsuł w firmie tak znanej to nie wiem Wywaliłam już to gówno i do Bata nie zajrzę. Odpowiedz Link