uwierz_w_to 25.04.14, 13:34 Tera ditta połącz wszystkie światy wszystkich ludzi na ziemi w jeden.I ogarniaj to.Tylko wiedz że ty jesteś Boginią i jak świat sobie wyobrażasz taki on jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: swiadomosc 25.04.14, 13:36 Pospulstwu się kreuje jeden świat ale mając klucz widzi się więcej światów . Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: swiadomosc 25.04.14, 13:39 Do tego oczywiście jest potrzebna wiedza której się uczymy latami awansujac jednocześnie.Tak więc czytając jedną książkę każde z nas może zrozumieć ją różnie . Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: swiadomosc 25.04.14, 15:10 Dobra koniec tych kocopolow. Wibracja planety się zwiększa i częstotliwość też w czym ma to wpływ na naszą świadomość skoro się interesujesz ditto jogą to powinnaś o tym wiedzieć coś nie coś .A już w ogólne to super zajebiscie nasza świadomość podnosi miłość szczęście i radość ma to wpływ na czakry które się otwierają i możemy nawet kozystac z 64 heksogramow poniewarz też posiadamy 64 modemy dna a wykorzystujemy Max 20 reszta jest nam blokowana przez tych złych . No ja nie znajet ile wykozystywajet ale dużo dużo więcej. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: swiadomosc 25.04.14, 15:18 Dlatego ditto ja przede wszystkim widzę świat inaczej niż ty i jak większość ludzi.A skutkami ubocznymi zaszufladkowania naszych umysłów są depresje i schizofrenie tylko z małą roznica, ciężko ze schiza funkcjonować tu bo jest tak jak jest a jeszcze długo nie będzie inaczej,obronić ten stan przed światem nas otaczającym graniczy z cudem Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: swiadomosc 25.04.14, 15:21 Skoro budujemy świat na fałszu i kłamstwie nie dopuszczamy miłości i szczerości życie w wyższych wibracjach na ziemi jest obecnie strasznie ciężkie co w związku z tym kończy się restartem organizmu kropka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: swiadomosc 25.04.14, 16:49 Kodony DNA. Czyta się je zaczynając od środka.... Nie wiem czemu ludzie kłamią,może nie wiedzą i wolą skłamać niż powiedzieć "nie wiem". Odpowiedz Link
ditta12 Re: swiadomosc 25.04.14, 16:56 Kodomy nie kodony To kółko wygląda jak ruletka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: swiadomosc 25.04.14, 16:59 Już nie wiem czy kodomy czy nie kodomy czy kodony bo mi się zmienia,ana pewno chyba nie kondomy Kwas dezoksyrybonukleinowy-DNA Odpowiedz Link