24.06.14, 11:25
Czy już doszły buciki?Wysłałam listem poleconym.Jeśli nie to zapytam na poczcie czemu tak długo.
Poczta działa dziwnie,od Ciebie paczka doszła do mnie bardzo szybko,natomiast z warsiawki jakoś długo nie może dojść.Niesamowite.
Obserwuj wątek
    • madau Re: Madau 24.06.14, 12:55
      oj Ditto, nie pytalam sie rodzicow bo sa na wczasach, jutro wracaja wiec sie zapytam. napewno buciki sa sliczne smile
      • madau Re: Madau 25.06.14, 10:38
        Ditto sa! mama otworzyla paczke boo byla na jej imie ale wszystko mi poukladala, listu nie czytala bo byl do mnie, ma mi wyslac chyba z przyjade w lipcu
        Bardzo Ci dziekuje kochana smile
        • ditta12 Re: Madau 25.06.14, 20:08
          Super Madau.To na Twoje urodzinysmile
          Mam nadzieję że trafiłam.
          Na urodziny Twoje i urodziny "Czaszki Zeusa" oczywiście też jako Twego dziecka a raczej wielu dzieci bo "Dziura w bucie" to jedno z wielu.
          • ditta12 Re: Madau 25.06.14, 20:20
            Mam prośbę Madau.
            Przeproś mamę że sprawiłam jej kłopot wysyłając paczkę na jej adres i bardzo podziękuj ode mnie że Ci wyśle,niemniej mam nadzieję na nasze spotkanie wreszcie nastąpi.
            Jestem bardzo,bardzo szczęśliwa że jesteś w zdrowiu i zadowolona.

Pierwszy poród był trudny ale teraz pójdzie jak z płatka i już się cieszę na "Człowieka z kawałkiem sera" i.......ale nie ujawnię dopóki sama nie napiszeszwink
            Jesteś bardzo płodna jak widzisz Madau.Tak.

• ditta12 Re: Madau 25.06.14, 20:41
              Nasze buciki są jak dwie myszki w pudełku od zapałek.Zastanawiałam się jak je zrobić.Nie wpadłam na pomysł ale za to wykonałam w postaci bucików.
              Twoje Madau są białe a moje czarne.Wyskakujemy na zmianębig_grin
              https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQe66az7HI4dHSg2Y8wpfEfAmP6yQqsmiJ8l9DhHzz3UpH1VAmj-w
              • ditta12 Re: Madau 25.06.14, 20:42
                Resztę napiszę na pocztę.
                • madau Re: Madau 25.06.14, 21:34
                  swietne te rysuneczki smile
                  Dzwonilam do mamy, zaden problem, obejrzala buciki i nawet mi przez rtelefon powiedziala ze bardzo ladne - ogolnie po udanym urlopie byla bardzo rozmowna i mila.

ja teraz szaleje bio pisze jednoczesnie 2 i 3 czesc Czaszki Zeusa, na 4 mam pomysl ale wszystko Ci wyjasnie w warszawie. Rzucam sie w wir pracy bo... dostalam maila od kobiety... ryczalam pol dnia... ona powiedziala ze uratowalam zycie jej corce ta ksiazka... i jak tu nie plakac... To sa swiete slowa... prawdziwe... motywuje mnie do walki
                  • ditta12 Re: Madau 25.06.14, 21:38
                    Uwierz Madau.
                    "Dziura w bucie" otworzyła mi oczy.
                    Myślałam dotąd że tylko ja.....kapujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka