16.09.14, 17:51
W niedzielę się trochę zdziwiłem,miałem to napisać ale zapomniałem a mianowicie ty ditta wiesz bo Ci mówiłem przez telefon.Robiłem system a microsoft dwa razy pod rząd cofał mi instalowanie aktualizacji.Nie mam pojęcia jak to jest możliwe i co było przyczyną.Wyglądało to następująco,szukam aktualizacji atomatycznie,windows znajduje 112 aktualizacji ale najpierw mi się instaluje na początku agent microsoft,po czy włanczam aktualizację i się aktualizuje do pewnego momentu po czym w pewnym momencie jest komunikat wycofywanie aktualizacji no to już po drugim razie dzwoniłem do microsoftu ale się nie dodzwoniłem, po mimo tego że win zarejstrowany i klucz prawidłowy.Jedyną przyczyną tego dziwnego zachowania mogła być aktualizacja i pewnie musiała być antywirusa MC free który się pierwszy aktualizował i nie dopuszczał poprawek systemu.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Niedziela 16.09.14, 17:55
      Z tym że z kim nie rozmawiałem na ten temat to też byli zdziwieni,ale sprawdzając być mogło tak faktycznie ponieważ MC fee przejmował zabezpieczenia.Hmmm dlaczego nie chciał aktualizować windowsa to nie wiem przecież to system microsoftu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka