Dodaj do ulubionych

Ditta,Ditta

• ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:42
          Kup ten wszechświat i okolice wreszcie
          https://www.youtube.com/watch?v=T5qoP9Q5wUI
            • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:44
              Zaraz będzie na Ciebie obława big_grin
              • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:47
                Ty Uwierzu to wyrzucaj kotlety i kiełbasy przez okno.I czipsy i pizze.
                • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:48
                  Albo oddaj do schroniska albo zawieź na Syriusza bo to psia gwiazda......spacja
                  • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:54
                    nasza planetka jest mała ale za to ciężka bo maleńki sześcianik waży straszne dużo ton jak proso które jest maleńkie ale ma dużo energii a w dialekcie Dogonów nazywa się Po,chyba od pola albo od polewania,nie wiem ale jakoś tak i my tu jesteśmy na tym polu,Ty ,Madu i ja i mamy to ziarno ale wygląda jak sezam-Sezamie otwórz się i się otworzył i sypie na nas ziarnem złotym jako złoty deszcz bo tam alebaba mieszka i pilnowała ale nie upilnoewała i się wysypało,no to my mamy tera zstrasznie dużo energii i możemy dalej lecieć w yym kosmosie i już.....spacja
                    • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:56
                      nawet Ci się teledyski już nie pomieszczą na tym forumie.
                      Żeby tylko Eszmeralda ni ep rzyszła i nie puściła w kosmos.nie mogę ustawić kreseczek na tym nowym laptoku.
                      • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:57
                        Ja szybciej piszę książkę d Madau bo my się ścigamy.
                      • ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 15:06
                        Nie wolno bić ludzi a ja córce w dupę przyłożyłam za histerię na ulicy,za wyskakiwanie pod samochód prawie a ludzie w krzyk na mnie.Aza co?A jak sobie miałam poradzić?

Ja chyba nie zapłaciłam wtedy za internet i poszłam na klatkę sprawdzić korki a sąsiad jest z RWE czy też z PRO i wezwał policję bo sie wkurzył że ja otworzyłam tę szafkę z licznikami obcążkami jak zwykle,wezwał policję,a potem kłódkę zawiesił ale administracja zawiesiła swoją po moim donosie czyli podaniu o przydział klucza bo kontroler liczników wciąż do mnie dzwonił i chciał klucz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka