uwierz_w_to 07.11.14, 14:30 Ewelina Lisowska - Jutra Nie Będzie (Official Music Video) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:36 David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia (Official Video) Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:38 David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj (Official Video) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:47 Ty Uwierzu to wyrzucaj kotlety i kiełbasy przez okno.I czipsy i pizze. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:48 Albo oddaj do schroniska albo zawieź na Syriusza bo to psia gwiazda......spacja Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:54 nasza planetka jest mała ale za to ciężka bo maleńki sześcianik waży straszne dużo ton jak proso które jest maleńkie ale ma dużo energii a w dialekcie Dogonów nazywa się Po,chyba od pola albo od polewania,nie wiem ale jakoś tak i my tu jesteśmy na tym polu,Ty ,Madu i ja i mamy to ziarno ale wygląda jak sezam-Sezamie otwórz się i się otworzył i sypie na nas ziarnem złotym jako złoty deszcz bo tam alebaba mieszka i pilnowała ale nie upilnoewała i się wysypało,no to my mamy tera zstrasznie dużo energii i możemy dalej lecieć w yym kosmosie i już.....spacja Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:56 nawet Ci się teledyski już nie pomieszczą na tym forumie. Żeby tylko Eszmeralda ni ep rzyszła i nie puściła w kosmos.nie mogę ustawić kreseczek na tym nowym laptoku. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 14:57 Ja szybciej piszę książkę d Madau bo my się ścigamy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 15:07 PSY - Czasy się zmieniają, ale pan zawsze jest w komisjach (KB) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 15:06 Nie wolno bić ludzi a ja córce w dupę przyłożyłam za histerię na ulicy,za wyskakiwanie pod samochód prawie a ludzie w krzyk na mnie.Aza co?A jak sobie miałam poradzić? Ja chyba nie zapłaciłam wtedy za internet i poszłam na klatkę sprawdzić korki a sąsiad jest z RWE czy też z PRO i wezwał policję bo sie wkurzył że ja otworzyłam tę szafkę z licznikami obcążkami jak zwykle,wezwał policję,a potem kłódkę zawiesił ale administracja zawiesiła swoją po moim donosie czyli podaniu o przydział klucza bo kontroler liczników wciąż do mnie dzwonił i chciał klucz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 15:12 Piosenki przedszkolaka - Kółko graniaste (śpiewają Wesołe Nutki) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta,Ditta 07.11.14, 19:29 Ta pani jest z New York i po amerykańsku nawija Odpowiedz Link