uwierz_w_to 04.02.15, 08:48 Wczoraj prawie nic nie pisałem a dzisiaj już muszę o Bogu pisać,jak to wytłumaczyć?wiem co mam napisać ale jeszcze tego nie napisałem, dosłownie muszę to napisać.I dziś bardzo mocno Boga czuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:49 Mam napisać że innej niż ta obecna Bibli nie będzie ufff napisałem, nie będę rozwijał ale powinienem ,przynajmniej na razie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:50 W przyszłości już nikt nie napisze Bibli nowej dla ludzi, ta po wsze dni będzie aktualna. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:52 Nie rozwinąłem tego napisałem w strasznym skrócie, ale tak chciałem bo dosłownie coś mi karze to wszystko pisać, tak jak bym miał wam powiedzieć i mam tak prawie codziennie w różnych porach dnia. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:53 Dziwne to jest bo w zasadzie nie wiem sam. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:56 Gram, oglądam filmy robię wszystko i nagle przychodzi mi to, wtedy siadam i piszę tak jak teraz. Czasem coś robię czy rozmawiam z kimś i jest podobnie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:58 Nie myślcie że zwariowałem bo jest ze mną wszystko w jak najlepszym porządku, Czuję to tak jak by sam Bóg mi to mówił, nie bierzecie mnie za wariata, bo tak piszę jak to czuję ,co mi tam nie mam nic do stracenia mówiąc wam to.Nikt mi za to nic nie zrobi a wy macie to usłyszeć. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 08:59 To często nie są nawet moje przemyślenia.Po prostu piszę bo muszę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:01 Pmietam kiedyś kiedy byłem chory zapytałem Boga a miałem wtedy psychozę kim ja jestem a Bóg mi powiedział jesteś kim chcesz być, odebrałem to tak że mogę być kim chcę, jak to rozumieć? a Tak że moje życie należy do mnie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:07 Ja to nazywam że moja lewa półkula mózgu rozmawia z lewą Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:08 ditta12 napisała: > Ja to nazywam że moja lewa półkula mózgu rozmawia z lewą ty się nabijasz a ja tu piszę poważnie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:07 A kiedy już napisze to co miałem napisać, przechodzi mi.Tylko że i tak nikt tego nie czyta a tym bardziej nie przywiązuje wagi więc po co? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:12 Siedzę i piszę, po co dla kogo? ciśnie się to we mnie jak cholera. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:13 Zakończę na razie temat ten zaraz kawę sobie zrobię, i ponawijamy słuchając muzy Odpowiedz Link
ditta12 Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:13 <Tylko że i tak nikt tego nie czyta> Ja czytam słowo w słowo. Nie nabijam się nazywając coś po swojemu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:24 No to mam dla kogo pisać, muszę pisać i kropka. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:26 Większość życia nie jestem poważny, bo lubię być lekko duchem,lubię się śmiać i lubię być śmieszny, jak takie duże dziecko ale gdy piszę to jestem poważny. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:31 Nie wiem ditto co do Mesjasza, to nie będzie żaden święty, to będzie człowiek zwykły. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 09:33 Tak myślę,nie będzie czynił cudów a głosił słowo Boga więc spoko rozpoznam go.Jak już. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Muszę pisać. 04.02.15, 10:02 ???? ?????? Wishmaster HD 1080 / Nightwish Wishmaster Pearl Harbor HD 1080 Odpowiedz Link