ditta12 26.03.15, 19:29 Mnie dopadać zaczyna jednak.Spadek nastroju odczuwam i niechęć do budzenia się porannego. Dotąd było mi wszystko jedno a teraz zaczynam spadać w dół Może to tylko pogoda,zobaczymy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Chyba depresja. 26.03.15, 19:46 Przechlapana jest ta dwubiegunowa,mnie depra łapie jak żona ogląda polskie seriale. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Chyba depresja. 26.03.15, 21:08 Depresja pojawia kiedy pojawia się strata. U Ciebie ta strata może być związana z utratą włosów. Co czujesz do Siebie kiedy Ci wypadają włosy ? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Chyba depresja. 26.03.15, 21:34 Czuję rozpacz bo będę łysa zapewne jak kolano Odpowiedz Link
mskaiq Re: Chyba depresja. 26.03.15, 21:40 Nawet jeśli tak będzie to odrosną. Myślę jednak, że przetrzymasz do wizyty lekarskiej, szczególnie kiedy masz krótko obcięte włosy. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Chyba depresja. 26.03.15, 21:43 Nie wiem co powie lekarz ale ja będę optować a zmianą tego leku bo tak nie może być. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Chyba depresja. 26.03.15, 21:46 Ważne, że jesteś zdeterminowana, że chcesz zawalczyć o siebie z lekarka. Masz dobre argumenty. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Chyba depresja. 26.03.15, 21:52 Mam dość dużo argumentów i nawet psycholog stwierdziła że nie jest dobrze ze mną i ona to widzi. Skutki uboczne: akatyzja,łojotok,twarz jak tarka w dotyku,łysienie,nadmierny apetyt,usztywnienie,brak siły i mocy twórczej. Odpowiedz Link