10.07.15, 16:44
spotkał chyba prostytutkę w parku i znów jej pomaga bo nie przyszedł.A miał dokończyć umowę o dzieło.
Obserwuj wątek
    • mskaiq Re: Olo 10.07.15, 16:59
      Poczekaj, jednego dnia przyjdzie. Ważna jest cierpliwość i to że to jego wybór. Wiesz jak
      ważny jest dla Ciebie twój własny wybór.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • ditta12 Re: Olo 10.07.15, 17:06
        Diagnoza:

Silne uzależnienie od browarów na skutek ciągłej,pogłębiającej się handry z jakiegoś bliżej nieznanego powodu.
        profesor dr. rechabilitowany psychiatrii
        ditta12
        • ditta12 Re: Olo 10.07.15, 17:08
          pl.wikipedia.org/wiki/Chandra
          chandra pisze się przez c cha?A to dopiero big_grin
          • ditta12 Re: Olo 10.07.15, 17:13
            Olo to wariat bo powiedział mi że widział krowę która przeszła przez pokój,położyła się pod oknem i powiedziała:
            -Czego się na mnie gapisz.
            Tak mi opowiedział.
            Może to była prostytutka a jemu się wydawało że to krowa.
              • ditta12 Re: Olo 10.07.15, 17:38
                Olo jest bardzo inteligentnym człowiekiem,bardzo,bardzo ale jest głupi i kurwi się z wieprzowiną.
                • ditta12 Re: Olo 10.07.15, 17:57
                  Szkoda że on tak marnuje swój Geniusz.Bardzo szkoda ale to jego wybór skoro obrał taką drogę życiową i takie towarzystwo żulów.No cóż.Ja gotowałam obiady dla żulów ale powstał portret i dostałam jeszcze namiot.Warto było,dostawałam od nich owoce i słodki żółty napój który mi smakował jako że jestem Kosmitką.Dawali mi co dostali najlepszego,fajki,wszystko by mi oddali.
                  To nie są źli ludzie,tych dwoje.
                  Ale wieprzowina jest zła skoro matka wyrzuciła ją z domu.Może okradła swą matkę.Patologia.
                  • mskaiq Re: Olo 10.07.15, 18:23
                    Każdy człowiek ma prawo do wyboru. Walczyłaś o to prawo dla siebie. Pozwól wobec
                    tego innym mieć takie prawo.
                    Człowiek musi sam zrozumieć, co jest dla niego dobre albo złe. Kiedy ktoś próbuje
                    przekonać druga osobę wtedy ta osoba jest przeciwko i działa na przekór. Znasz to
                    wszystko ze swoich doświadczeń.
                    Olo ma geniusz. Ty również, ale czy się sięga po geniusz czy browara to już każdego
                    decyzja. Może być zarówno groźna dla niego jak i dla Ciebie.
                    Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka