ditta12 14.07.15, 13:11 Fowizm (fr. Les Fauves – dzikie zwierzęta, drapieżniki) Gdzie jest Bóg Małpa? Gdzie? Chodzę i chodzę i........ może ja ślepa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Kierunek 14.07.15, 13:12 Małpa to człowiek który ma inne struny głosowe we krtani. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kierunek 14.07.15, 13:18 rzeźba w parku. Co rok jedna. W tym roku Bóg Małpa. Gdzie jest RZEŹBA HONORATY? BOSZ! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kierunek 14.07.15, 13:25 oże w les brudzieńskim który chcieli wyciąć pod blokowiska dla nowobogadzkich dewelopmerzy? Developmerzy,developnerzy,jakieś budowle grodzeńce dla bojaźliwych co smród szamba robią straszny,nie do wytrzymania latem,po kebabach i innych świństwach z restauracji co w nich śmierdzi na Bródnie.Byłam nawet zaproszona po wystawie ale nie weszłam bo mi nos wykręciło,fuj! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kierunek 14.07.15, 13:28 U Honorat to był wyszynk,pod chmurką. To super kucharka. Pachniało i kawa była pyszna i wszystko i kasza jaglana z kminem,kolendrą,pomidorem i już nie wiem czym jeszcze,wyjadana prosto z gara co miała go jeden,ten od palnika co go za.........li. Przechlali ani chybi. Wstyd Warszawo! Co powiedzą w Gdańsku?! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Kierunek 14.07.15, 13:31 Drabinę też przechlali bo z aluminium była jak puszki-cipuszki,heh. Odpowiedz Link